-
خطا بعد از تایید تکمیل پرداخت بانک پاسارگاد
سلام دوستان من پلاگین پرداخت بانک پاسارگاد آدرس جدید شاپرک تغییر دادم و کلید اختصاصی وارد کردم فاکتور که پرداخت میزنم مشخصات پرداخت و نام پذیرنده سایت ام میاد تایید تکمیل پرداخت که میزنم باید وارد سایتم بشه این خطا میده و اصلاحیه برداشت پول برمیگرده مشکل از کجاس ؟
Warning: include() [function.include]: Unable to access ../../../dbconnect.php in /home/web/public_html/web.com/modules/gateways/callback/Pasargad.php on line 19
Warning: include(../../../dbconnect.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/web/public_html/web.com/modules/gateways/callback/Pasargad.php on line 19
Warning: include() [function.include]: Unable to access ../../../dbconnect.php in /home/web/public_html/web.com/modules/gateways/callback/Pasargad.php on line 19
Warning: include(../../../dbconnect.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/web/public_html/web.com/modules/gateways/callback/Pasargad.php on line 19
Warning: include() [function.include]: Failed opening '../../../dbconnect.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/web/public_html/web.com/modules/gateways/callback/Pasargad.php on line 19
Fatal error: Class 'WHMCS\Invoice' not found in /home/web/public_html/web.com/includes/gatewayfunctions.php on line 0
-
-
June 9th, 2016 22:12
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : خطا بعد از تایید تکمیل پرداخت بانک پاسارگاد
سلام
ورژن whmcs شما چيه؟
اگر 6 است بايد اسم اين فايل رو تغيير بديد در داخل ماژول
dbconnect.php
- - - Updated - - -
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=151039
-
-

نوشته اصلی توسط
sarvar
سلام
ورژن whmcs شما چيه؟
اگر 6 است بايد اسم اين فايل رو تغيير بديد در داخل ماژول
dbconnect.php
سلام
تشکر از پاسخ سریع
بله WHMCS.v6.2.2 است اسم dbconnect.php چی بزارم ؟
-
-
عضو انجمن
لطفا اين تاپيك رو ببينيد
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=151039
- - - Updated - - -
به اين اسم تغيير بديد
init.php
-
تعداد تشکر ها ازsarvar به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
sarvar
خیلی ممنون مشکل رفع شد
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
hamid1net
خیلی ممنون مشکل رفع شد
ولی هنوز اصلاحی پرداخت اسمس میاد نمیدونم برگشت میخوره چرا ولی داخل سایت پرداخت موفق انجام شده
-
-
June 11th, 2016, 10:35
سلام هنوز مشکل پرداخت دارم تماس گرفتم میگن کد اشتباه پرداخت میزنم همه چیز درست از طرف سایت پرداخت شده میزنه پیگیری تراكنش ها در انتظار تایید میزنه بعد 15 دقیقه ناموفق میشه پول برگشت میخوره مشکل از کجاس ؟
-
-
June 11th, 2016, 10:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hamid1net
سلام هنوز مشکل پرداخت دارم تماس گرفتم میگن کد اشتباه پرداخت میزنم همه چیز درست از طرف سایت پرداخت شده میزنه
پیگیری تراكنش ها در انتظار تایید میزنه بعد 15 دقیقه ناموفق میشه پول برگشت میخوره مشکل از کجاس ؟
مشکل از کال بک هستش ، باید کدها قرار داده بشن تا مشکل رفع بشه .
-
-
June 11th, 2016, 12:31
کذ ها در کدام قسمت ؟ من یه سری کد از سایت پاسارگاد دانلود کردم نمیدونم چطوری قرار بدم می تونید بیشتر کمک کنید؟
با تشکر از پاسخ سریع
-
-
June 11th, 2016, 12:52
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hamid1net
کذ ها در کدام قسمت ؟ من یه سری کد از سایت پاسارگاد دانلود کردم نمیدونم چطوری قرار بدم می تونید بیشتر کمک کنید؟
با تشکر از پاسخ سریع
کدها رو اینجا آپلود کنید .
-
-
June 11th, 2016, 13:45
-