نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 32

موضوع: نقض حریم خصوصی مدیران سایت ها توسط درگاه های واسطه پرداخت

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    531
    تشکر تشکر شده 
    283
    تشکر شده در
    170 پست

پیش فرض نقض حریم خصوصی مدیران سایت ها توسط برخی از درگاه های پرداخت واسط

با سلام

بنده دو سال از دکمه پرداخت جهان پی استفاده میکردم بارها هم شده کاربر اشتباه کرده و یه 0 اضافه گذاشته یا قاطی کرده و مبلغی بیش از چیزی که تعیین کردیم واریز شده ولی هیچوقت در طی این دو سال , جهان پی نیومد شماره و مشخصات من رو پخش کنه بین کاربرانی که به این دلایل زنگ زده بودن به جهان پی و همیشه حرفه ای برخورد کرده گفته از طریق خود اون سایت پیگیر باشید . البته خودمون روزانه در چک کردن تراکنش ها متوجه اشتباه واریزها میشیم و همیشه هم در خود سایت با کاربر تماس گرفتیم و شماره کارت گرفتیم و مبلغ رو برگشت دادیم

با تجربه خوبی که از جهان پی داشتیم بعد از بسته شدن جهان پی رفتیم سراغ درگاه های دیگه و مشکلات ما از همون روز های اول با درگاه های جدید شروع شد ...

سوالم از مسئولین محترم درگاه ها اینه اگه کاربری مبلغی رو به اشتباه واریز کرد و با یک درگاه پرداخت واسط تماس گرفت ایا شما باید بگید بفرما این شماره تماس مدیر سایت اینم مشخصاتش خودت بهش زنگ بزن ؟؟ یا بگید که ما فقط درگاه پرداختیم و باید از طریق خود سایتشون پیگیر باشید ؟ اصلا درگاه پرداخت برای موقعی که یک کاربر با دکمه پرداخت مبلغی رو وارد میکنه از کجا اطمینان پیدا میکنه که اشتباهی رخ داده و به همین دلیل تصمیم میگیره مشخصات مدیر سایت رو به کاربر بده ؟ این کار نقض اشکار حریم خصوصی ما مدیران سایت ها نیست ؟

میخواستم بدونم چرا باید شماره تلفن و مشخصات شخصی بنده که در پنل گذاشتم به این دلایل که گاهی اوقات پیش میاد در اختیار کاربران سایتم قرار بگیره ؟

این هفته چندمین باریه که کاربر بهم زنگ میزنه این کار درستی نیست که اطلاعات خصوصی مدیران سایت ها رو میدید به کاربران . سایت گزینه تماس داره هر کاربری چنین مشکلی داره باید تیکت بزنه . شاید من دوس نداشته باشم شمارم بین 300 هزار نفر پخش بشه !

در مرام و معرفتم نیست از جایی که بهم سرویس میده بد گم پس اسم نمیبرم از درگاه خاصی , فقط اینو بگم که از 2 جا درگاه بصورت دکمه پرداخت دارم در کمال تعجب هر دو درگاه این کارو کردن اماتور هم نیستند و از همین دو سه درگاه خوش نامی هستند که باقی موندن
    ویرایش توسط OMIDTU5 : May 31st, 2016 در ساعت 17:31 دلیل: رفع ابهام

2. تعداد تشکر ها ازOMIDTU5 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)