با سلام
بنده دو سال از دکمه پرداخت جهان پی استفاده میکردم بارها هم شده کاربر اشتباه کرده و یه 0 اضافه گذاشته یا قاطی کرده و مبلغی بیش از چیزی که تعیین کردیم واریز شده ولی هیچوقت در طی این دو سال , جهان پی نیومد شماره و مشخصات من رو پخش کنه بین کاربرانی که به این دلایل زنگ زده بودن به جهان پی و همیشه حرفه ای برخورد کرده گفته از طریق خود اون سایت پیگیر باشید . البته خودمون روزانه در چک کردن تراکنش ها متوجه اشتباه واریزها میشیم و همیشه هم در خود سایت با کاربر تماس گرفتیم و شماره کارت گرفتیم و مبلغ رو برگشت دادیم
با تجربه خوبی که از جهان پی داشتیم بعد از بسته شدن جهان پی رفتیم سراغ درگاه های دیگه و مشکلات ما از همون روز های اول با درگاه های جدید شروع شد ...
سوالم از مسئولین محترم درگاه ها اینه اگه کاربری مبلغی رو به اشتباه واریز کرد و با یک درگاه پرداخت واسط تماس گرفت ایا شما باید بگید بفرما این شماره تماس مدیر سایت اینم مشخصاتش خودت بهش زنگ بزن ؟؟ یا بگید که ما فقط درگاه پرداختیم و باید از طریق خود سایتشون پیگیر باشید ؟ اصلا درگاه پرداخت برای موقعی که یک کاربر با دکمه پرداخت مبلغی رو وارد میکنه از کجا اطمینان پیدا میکنه که اشتباهی رخ داده و به همین دلیل تصمیم میگیره مشخصات مدیر سایت رو به کاربر بده ؟ این کار نقض اشکار حریم خصوصی ما مدیران سایت ها نیست ؟
میخواستم بدونم چرا باید شماره تلفن و مشخصات شخصی بنده که در پنل گذاشتم به این دلایل که گاهی اوقات پیش میاد در اختیار کاربران سایتم قرار بگیره ؟
این هفته چندمین باریه که کاربر بهم زنگ میزنه این کار درستی نیست که اطلاعات خصوصی مدیران سایت ها رو میدید به کاربران . سایت گزینه تماس داره هر کاربری چنین مشکلی داره باید تیکت بزنه . شاید من دوس نداشته باشم شمارم بین 300 هزار نفر پخش بشه !
در مرام و معرفتم نیست از جایی که بهم سرویس میده بد گم پس اسم نمیبرم از درگاه خاصی , فقط اینو بگم که از 2 جا درگاه بصورت دکمه پرداخت دارم در کمال تعجب هر دو درگاه این کارو کردن اماتور هم نیستند و از همین دو سه درگاه خوش نامی هستند که باقی موندن![]()