با سلام
بنده به دلیل مشکلاتی در سئو باید دامنه ام رو عوض کنم
به نظر شما چه اسمی رو انتخاب کنم ؟
1 . جهان وب هاست
2 . جهان وب
3 .
با سلام
بنده به دلیل مشکلاتی در سئو باید دامنه ام رو عوض کنم
به نظر شما چه اسمی رو انتخاب کنم ؟
1 . جهان وب هاست
2 . جهان وب
3 .
ویرایش توسط CYCLONER : May 29th, 2016 در ساعت 14:58
از اسامی تکراری استفاده نکنید یک اسم جدید انتخاب کنید و فعالیت کنید.
پرداز وب هاست بنده جستجو کردم نبود
راستی.
برای سئو که همین دامنه mihanhost.co که دارید عالیه. هم کوتاه هم کلمه کلیدی host
اگر مشکل خاصی برای سئو دارید مطرج کنید شاید دوستان بتونن راهنمایی کنند. دامنه را عوض نکنید بهتره
ما هم دو دامنه پسوند co داریم یکی iranweb.co و یکی joomlahost.co هردو برای سئو عالی عمل کردند.
webhost زیاد جا افتاده نیست web یا host خالی بهتره
با سلام قبل از عید هارد سرور بنده سوخت و اطلاعات سایت بنده فقط پاک شد به خاطر مشتریان وقت نشد بک آپ سایت خودم رو نجات بدم
و کلی تو گوگل برام منفی شد و تمامی سرچ ها رفت مثلا هاست اشتراکی دایرکت ادمین جستجو می کردید سایت بنده لینک اول بود متاسفانه از بین رفته
البته با وقت خیلی زیاد حل میشه و خیلی زمان میبره
تو جستجوی کلمه میهن هاست سایت میهن وب هاست هم میاد که برای این که اونو جلو بزنم باید کلی هزینه کنم که باید یه عمر هزینه کرد و فکر نکنم ارزششو داشته باشه
این سایت رو بنده به خاطر تیم امنیتی که قبلا داشتم زده بودم و هیچ بدون هیچ بررسی یه دامنه ثبت کردم یعنی اون زمان هیچ قصد هاستینگ نداشتم
بعدش دیگه تیمم رو جمع کردن و افتادیم سر هاستینگ
با سلام
اتفافا مانند میهن وب هاست که زیاد معروفه البته زیاد تعریف ندیدم ازشون
موضوعی که فکر میکنم شما در مورد سئو به کلی فراموش کردید، عمر دامنه است!!!
عمر دامنه فعلی شما، نسبت به دامنه ای که امروز ثبت میشه، خودش نوعی امتیاز هست در سئو!
برای حل مشکل مطالب پاک شده، دامنه رو به صورت کامل روی noindex و nofollow قرار بدید، گوگل ایندکس های ثبت شده شما رو جمع آوری میکنه، سپس این فرصت رو خواهید داشت تا دوباره مطالب جدید ایجاد کنید، و با باز کردن مجدد ایندکس گذاری، دوباره ارزش دامنه رو احیا کنید.
زمان بره
ولی بازم ارزش این دامنه .co زیاده اولین بار در سال 2003 ثبت شده بوده با whois فهمیدم
- - - Updated - - -
بنده هم این جهان وب هاست رو از طریق جستجو پیدا کردم تو اینترنت فقط یک سایت به ادرس JAHANHOST.COM یا .ORG بود که اونم ارور میده و الکساشو هم دیدم وضعش خرابه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)