نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: موضوع عجیب درباره همراه بانک رفاه

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    569
    تشکر تشکر شده 
    1,269
    تشکر شده در
    882 پست

پیش فرض موضوع عجیب درباره همراه بانک رفاه

سلام دوستان
    من چندین ماهه نرم افزار همراه بانک رفاه رو از مارکت بازار دانلود کردم و براحتی با نام کاربری و رمزی که از بانک رفاه گرفتم ازش موجودی میگیرم و تا حالا 2 بار هم کارت به کارت کردم.
    تو گوشیم هم آنتی ویروس ESET رو با لایسنس 1 ساله معتبر از خود eset.com دارم و هر روز هم گوشی رو اسکن میکنه و چیزی پیدا نمیکنه.

اما یه مقاله درباره کارکرد متفاوت آنتی ویروس ها و ضد جاسوس ها (Anti-Spy) ها خوندم که همینطوری برنامه Malwarebytes Anti-Malware رو از گوگل مارکت دانلود کردم و گذاشتم یه بار کامل اسکن کرد که با توجه به فایل های گوشیم 30 دقیقه طول کشید بعدش تنها چیزی که پیدا کرد برنامه همراه بانک رفاه بود که این اخطار رو میداد: Android/Backdoor.Agent.ag

گفتم شاید مشکل از نسخه ای باشه که از بازار دانلود کردم رفتم تو گوگل سرچ کردم "بانک رفاه" که دیدم گوگل هم زیر آدرس سایت refah-bank.ir نوشته Alert. This site has been blocked یعنی خود گوگل هم داره هشدار میده.

حالا خواستم از دوستان بپرسم یعنی واقعاً بانک رفاه از نظر گوگل و Malwarebytes نا امن شناسایی شده؟ چرا؟ یعنی واقعاً جاسوس Backdoor داره؟

نکته دیگه اینکه شرکت Malwarebytes درباره نرم افزارش در سایتش چنین ادعایی کرده:

Malwarebytes prevents attacks and repairs damage that other security solutions miss.
    یعنی داره میگه Malwarebytes از خطراتی جلوگیری میکنه که سایر بسته های امنیتی نتونستن شناسایی کنن!

2. # ADS

عضو انجمن miladtnt آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    219
    تشکر تشکر شده 
    376
    تشکر شده در
    275 پست

پیش فرض پاسخ : موضوع عجیب درباره همراه بانک رفاه

متخصص نیستم تو اینکار ولی این انتی ویروسا اکثرا از هوش مضنوعی استفاده میکندد دیگه ! هوش مصنوعیم یه رباته نمیشه بش اعتماد کرد ! همین nod32 خودمون ی زمانی اصلا نگا نمیکرد داخل پوشه خالیه یا چی هست ! فقط کافی بود تو اسم پوشه کلمه trojan باشه میگفت ویروسه
    قبلا هم یه دامنه داشتم که دوتا دامنه بش وصل دامین اولی رو بلاک میکرد nod32

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)