-
سوال در رابطه با انتقال دامنه به پنل ریسلو
باسلام
دوستان بنده اکانتی در سایت ریسلو باز کردم و 25دلار واریز کردم و حساب تایید شد، حالا من در یکی از شرکت های ایرانی که دامنه هام رو در انجا ثبت کرده ام و انها هم از ریسلو برای ثبت استفاده میکنن میخواهم دامنه هامو انتقال بدم به اکانت خودم میخواستم بدونم که این انتقال مجانی هست الان یا خیر؟
چون تمامی سایت های ایرانی میگن که اگر در ریسلو ثبت کرده باشید ما مجانی انتقال میدهیم(به پنل خودشون ) ولی پشتیبانی ریسلو گفت هزینه داره حالا اگه میشه دوستان راهنمایی کنید
باتشکر
-
-
May 31st, 2016 19:11
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : سوال در رابطه با انتقال دامنه به پنل ریسلو
سپاهان سرور | هاست NVMe آلمان ، هاست ایران ، نمایندگی و مستر و آلفا ریسلر پرسرعت آلمان | هاست وردپرس | ثبت دامنه ، طراحی سایت
WhatsAPP : 09037935572
-
تعداد تشکر ها ازsepahanserver به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
پاسخ : سوال در رابطه با انتقال دامنه به پنل ریسلو

نوشته اصلی توسط
isp0k
باسلام
دوستان بنده اکانتی در سایت ریسلو باز کردم و 25دلار واریز کردم و حساب تایید شد، حالا من در یکی از شرکت های ایرانی که دامنه هام رو در انجا ثبت کرده ام و انها هم از ریسلو برای ثبت استفاده میکنن میخواهم دامنه هامو انتقال بدم به اکانت خودم میخواستم بدونم که این انتقال مجانی هست الان یا خیر؟
چون تمامی سایت های ایرانی میگن که اگر در ریسلو ثبت کرده باشید ما مجانی انتقال میدهیم(به پنل خودشون ) ولی پشتیبانی ریسلو گفت هزینه داره حالا اگه میشه دوستان راهنمایی کنید
باتشکر
انتقال داخل رجیسترار (مثلا هم پنل مبدا و هم پنل مقصد رسلو باشند) همیشه رایگان هست.
-