-
درخواست یه پاسپورت کشور خارجی دارم لطفا راهنمایی کنید
درخواست یه پاسپورت کشور خارجی دارم لطفا اگر کسی رو می شناسید که تو کار همچین چیزیایی باشه که بتونم باهاش یه حساب بانکی باز کنم معرفی کنید.
نمی خوام بعدا حساب بانکی گیر داشته باشه . می خوام یه طریقی باشه که بابت کار اطمینان داشته باشم که حساب بعدا مسدود نشه به دلیل تحریم و ایرانی بودن و این جور چیزا
اگر کسی در این کارها هست لطفا یا خصوصی پیغام بفرسته یا اینجا پیغام بزاره .
ضمنا من چون پست هام کم هست نمی تونم توی خصوصی جواب بزارم بنابراین شماره تماس بزارین
ممنون
-
-
May 18th, 2016 15:24
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : درخواست یه پاسپورت کشور خارجی دارم لطفا راهنمایی کنید
سلام
لطفا در تماس باشید
09126784204
تلگرام: sarvarjafari
-
-
عضو جدید
پاسخ : درخواست یه پاسپورت کشور خارجی دارم لطفا راهنمایی کنید

نوشته اصلی توسط
unix_magnet
درخواست یه پاسپورت کشور خارجی دارم لطفا اگر کسی رو می شناسید که تو کار همچین چیزیایی باشه که بتونم باهاش یه حساب بانکی باز کنم معرفی کنید.
نمی خوام بعدا حساب بانکی گیر داشته باشه . می خوام یه طریقی باشه که بابت کار اطمینان داشته باشم که حساب بعدا مسدود نشه به دلیل تحریم و ایرانی بودن و این جور چیزا
اگر کسی در این کارها هست لطفا یا خصوصی پیغام بفرسته یا اینجا پیغام بزاره .
ضمنا من چون پست هام کم هست نمی تونم توی خصوصی جواب بزارم بنابراین شماره تماس بزارین
ممنون
میتونیم حساب بانکی آمریکا متصل به یک ویزا کارت مجازی براتون باز کنیم. این حساب فقط برای استفاده پرسونال( خرید در پی پال - گوگل - آمازون و...) تضمین شده افتتاح میشود.مشخصات حساب بانکی( اینترنت بانکینگ) + شماره 16 رقمی ویزا کارت برایتان ایمیل خواهد شد.در صورت نیاز یک عدد پاسپورت آمریکا هم در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
تماس : 09148544470
آیدی اسکایپ: hadi_est1979
ویرایش توسط hadipro : May 26th, 2016 در ساعت 17:19
افتتاح حساب بیزنس پی پال - پرداخت با کردیت کارت و پی پال - فروش انواع گیفت کارت
>>>خرید موجودی حسابهای لیمیت شده پی پال<<<
-