صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

موضوع: آموزش فروش سرور مجازی

عضو جدید parsaei.hussain آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

113 آموزش فروش سرور مجازی

با سلام دوستان
    بنده قصد دارم از آلمان یا ... سرور تهیه کرده و سرور مجازی بفروشم. دوستانی که در این زمینه تجربه دارن ممنون می شوم کمک کنند.
    تا اونجا که میدونم باید مراحل زیر را انجام بدهم. اما اگر توضیحات بیشتری بدهید ممنون می شوم.
    1- طراحی سایت فروش هاست
    2- نصب whmcs و کانفیگ کردنش
    3- گرفتن درگاه بانک برای امکان فروش آنلاین
    4- خرید سرور از دیتاسنتر
    5- نصب مجازی ساز vmware و ساخت vps ها
    6- تبلیغ و فروش

ممنون می شوم از تجربیات دوستان بهره مند شوم. همچنین میخوام بدونم اصلا شغل فوق درآمد داره یانه!
  2. # ADS

عضو جدید Iranicaserver آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    45
    تشکر تشکر شده 
    193
    تشکر شده در
    147 پست

پیش فرض پاسخ : آموزش فروش سرور مجازی

با سلام خدمت شما
    شما دقیق توضیح دادید کاملا درست هست
    فقط برای تبلیغ و فروش سیاست مناسبی رو در نظر بگیرید نه مفت بفروشید و سروری 5 تومن بدید و نه گرون مفت فروشی باعث میشه کاربرانی سراغ شما بیایند که توقع زیادی هم دارند و این باعث این میشه که عصبی بشید
    برای درگاه هم اگر می تونید مستقیم بگیرید برای شروع فعلا واسط بگیرید اما حتما مستقیم بگیرید

نماد اعتماد هم یادتون رفت باید سایت شما نماد هم بگیرید برای دریافت درگاه مستقیم و چون تازه کار هستید باید اعتماد کاربران رو جلب کنید

در کل آروزی موفقیت داریم برای شما
    ارائه دهنده سرور های مجازی و اختصاصی , گیم سرور , هاست دانلود, لینوکس , ویندوز از دیتاسنترهای #افرانت , #پارس آنلاین
    www.IranicaServer.com

عضو انجمن alirezakaj آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    129
    تشکر تشکر شده 
    200
    تشکر شده در
    154 پست

این کار زمان میبره تا درآمد زایی خوبی پیدا کنه .
    اگر از کشور خارجی میخرید یادتون نره مشتری دنبال ارزون بودن هست واسه سرور خارج و عمدتا مصرفشون کرک کردن و اسکن هست پس از جایی بگیرید که اینا رو اجازه بدن .
    ایران هم اگر میگیرید برید داخل نرم افزار تیم اسپیک تبلیغ کنید یا گیم رنجر بله مشتری زیاد پیدا میشه
    موفق باشید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    38
    تشکر تشکر شده 
    127
    تشکر شده در
    99 پست

این مورد هم به صحبت های دوستان اضافه کنم

شما اگه خیلی ارزون فروشی کنی ، هزینه ی سرور در نمیاد و مجبوری Oversell کنی ...
    اگر خیلی گرون فروشی کنی ، مشتری خرید نمیکنه .

پس باید روی تبلیغات بسیار بسیار مانور بدید تا جا بیفته سایتتون ...

تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

آقا ممنون از جوابهاتون. من رشته ام مهندسی نرم افزاره. یه مدت هم مدیریت سرور در شبکه داخلی اداره انجام دادم و با مجازی سازی هم تاحدودی کارکردم. اما نه خیلی حرفه ای. البته چند روز پیش یه پیام فرستادم اما الان متوجه شدم نیومده! بگذریم دوباره می نویسم
    راهنمایی ها خیلی خوب بود اما چند سوال:
    1- توی سرورهایی که از هتزنر یا دیگر دیتاسنترهای خارج میگیرم میتونم vmware کرک شده استفاده کنم؟ توی سرورهای ایران چی؟ درخصوص ویندوز و whmcs چطور؟ (البته بعدا اگه فروشم بهتر شد حتما لایسنس میخرم)
    2- قبلا که با vmware workstation کار کردم دیدم که حداکثر به تعداد هسته های cpu میتونم سرور بسازم. چون هر سرور حداقل یه هسته میخواد دیگه. ظاهرا همه چیز را اختصاصی ایجاد میکنه و امکان share کردن نداره. خوب چطور میشه سرورهای مجازی را طوری ایجاد کرد که مقرون به صرفه باشه؟ یعنی من روی یه سرور 8 یا 16 هسته ای حداکثر به تعداد هسته ها میتونم سرور بسازم؟! خوب این ظاهرا به صرفه نیست!

3- سرور ایران را از کجا میتونم تهیه کنم که مقرون به صرفه دربیاد؟

- - - Updated - - -

در ضمن اگه جایی هست که حرفه ای و عملی با قیمت مناسب آموزش بده ممنون می شوم معرفی کنید. طوری که عملا بتونم به مرحله راه اندازی و فروش برسم. فقط آموزش در حد ارائه سرورهای مجازی نیاز دارم. کانفیگ سرور لینوکس و ... نیازم نیست.

عضو انجمن alirezakaj آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    129
    تشکر تشکر شده 
    200
    تشکر شده در
    154 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط parsaei.hussain نمایش پست ها
    آقا ممنون از جوابهاتون. من رشته ام مهندسی نرم افزاره. یه مدت هم مدیریت سرور در شبکه داخلی اداره انجام دادم و با مجازی سازی هم تاحدودی کارکردم. اما نه خیلی حرفه ای. البته چند روز پیش یه پیام فرستادم اما الان متوجه شدم نیومده! بگذریم دوباره می نویسم
    راهنمایی ها خیلی خوب بود اما چند سوال:
    1- توی سرورهایی که از هتزنر یا دیگر دیتاسنترهای خارج میگیرم میتونم vmware کرک شده استفاده کنم؟ توی سرورهای ایران چی؟ درخصوص ویندوز و whmcs چطور؟ (البته بعدا اگه فروشم بهتر شد حتما لایسنس میخرم)
    2- قبلا که با vmware workstation کار کردم دیدم که حداکثر به تعداد هسته های cpu میتونم سرور بسازم. چون هر سرور حداقل یه هسته میخواد دیگه. ظاهرا همه چیز را اختصاصی ایجاد میکنه و امکان share کردن نداره. خوب چطور میشه سرورهای مجازی را طوری ایجاد کرد که مقرون به صرفه باشه؟ یعنی من روی یه سرور 8 یا 16 هسته ای حداکثر به تعداد هسته ها میتونم سرور بسازم؟! خوب این ظاهرا به صرفه نیست!

3- سرور ایران را از کجا میتونم تهیه کنم که مقرون به صرفه دربیاد؟

- - - Updated - - -

در ضمن اگه جایی هست که حرفه ای و عملی با قیمت مناسب آموزش بده ممنون می شوم معرفی کنید. طوری که عملا بتونم به مرحله راه اندازی و فروش برسم. فقط آموزش در حد ارائه سرورهای مجازی نیاز دارم. کانفیگ سرور لینوکس و ... نیازم نیست.
    اول اینکه تو سرورت هر چی چیزیکه عشقته چه کرکی و چه واقعی میتونی استفاده کنی.
    همه کرکی استفاده میکنن آخه کی میاد لایسینس بخره اونم تو ایران خخخخ
    و بعدش سرور وقتی میخوای به مشتری بدی آخه برادر من سی پی یو کمتر از 1000 دیگه چجوری میخوای کار بده حتی سیستم عامل هم بالا نمیاره فک کنم .
    اینکار رو توصیه میکنم نکنی چون مشتری ناراضی میشه .
    سرور ایران هم برو همین انجمن بخش درخواست سرویس اونجا پیشنهاد های خوبی میدن .

عضو انجمن besthosti.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    116
    تشکر تشکر شده 
    1,806
    تشکر شده در
    1,340 پست

البته فراموش نکنیم که میزان پشتیبانی و همچنین دانش پشتیبان در این فروش تاثیر مهمی رو میذاره. در صورتی که فروشنده دانش لازم رو نداشته باشه این می تونه در کوتاه مدت با تبلیغ مشتری جمع کنه ولی در بلند مدت صد در صد مشتری هاش رو از دست میده به ورشکستگی و بدنامی می انجامه.

تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

در خصوص cpu هم اغلب cpu ها 4 تا 8 هسته دارند و رم حداقل از 16 یا 32 شروع میشه. خوب یعنی من روی یه سرور حداکثر 8 سرور مجازی میتونم ایجاد کنم؟!
    خوب اگه سروری را ماهانه 400 بگیرم و فرضا 8 تا vm روش ایجاد کنم با قیمت هر vm ماهانه 50 هزار تومان تازه هزینه خود سرور درمیاد که!
    درسته بیشتر از این هم نمیشه vm ایجاد کرد. اما دیگران چیکار میکنند که به صرفه در میاد؟ ظاهرا cpu هایی با قدرت و هسته بیشتر وجود داره. ممنون میشم در این خصوص کمکم کنید

عضو دائم viasky آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    903
    تشکر تشکر شده 
    4,782
    تشکر شده در
    2,967 پست

تحصیلات شما؟
    سن؟
    تجربه کاری....
    کمی اطلاعات بدید لطفا
    اگر اینقدر راحت بود هم درآمدزا بود الان تمام کاربران انجمن سرویس دهنده بودن خوب...
    Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
    Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk

عضو انجمن melismspanel آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    51
    تشکر شده در
    39 پست

سلام

تجربه کاری داشته باشید خوبه که اولش به مشکل بر نخورید

تبلیغات و بازاریابی خوب همراه با قیمت مناسب و پشتیبانی خیلی تاثیر داره تو فروشتون
    ارائه دهنده خدمات میزبانی وب , ثبت دامنه , هاست دانلود , سرور مجازی
    شرکت سریع سیستم شمال به شماره ثبت 983 , دارای نماد اعتماد >> www.pdvhost.com

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)