با سلام
پس از ایجاد کردن حساب کاربری درون یکی از سایت های درگاه پرداخت و انجام تمامی مراحل از جمله ارائه اسکن کارت ملی و پر کردن تمامی فیلد های حساب کاربری در تسویه حساب 3 تراکنش با این سایت درگاه واسط مشکل پیدا کردیم. (حساب کاربری تایید شده است.)
پشتیبانان این سایت می گویند کارتی که برای تسویه حساب ثبت کردید باید مطابق با اطلاعات حساب کاربری شما باشد. یعنی من اگر با مدارک شخصی دیگر درگاه پرداخت گرفتم نمیتونم برای تسویه حساب تراکنش های مالی کارت خودم را وارد کنم .
در هنگام ثبت شماره کارت این قانون را وضع کرده اند و متاسفانه من ندیدم و 3 تراکنش انجام دادم . ( اولین تراکنش که با مبلغ 35 هزار تومان بوده را تسویه کردند و 2 تراکنش بعدی به مشکل بر خورده)
اولین تراکنش را با موفقیت به حسابم واریز کردند و 2 تراکنش دیگر که مبلغ 85 هزار تومان در مجموع است با تسویه آن ها به مشکل بر خورده ایم. وقتی با پشتیبانان صحبت می کردیم می گفتند باید حتما اطلاعات کارت و شخص ایجاد کننده حساب کاربری یکی باشند .اولین تسویه حساب را انجام دادیم که فکر نکنید میخواهیم اذیتتان کنیم یا پول را نزد خود نگهداریم ، حالا سوالاتی که برای من پیش امده این است که :
- آیا این قانون صحت دارد که درگاه پرداخت واسط نمی تواند به کارتی که با مشخصات ایجاد کننده حساب کاربری مطابقت ندارد تسویه حساب و عملیات بانکی انجام دهد ؟
- وقتی پروفایل من تایید شده و مدارک من به درستی تایید شده اند چرا حق ندارم کارت ها با مشخصات دیگری را اضافه کنم ؟
- قبل از عضویت در این درگاه پرداخت واسط ، در درگاه پراخت واسط معتبر دیگر بیش از چند حساب بانکی را ثبت کرده بودیم که مربوط به هر یک از اعضای تیم استایل فا میشد و به راحتی تا قبل از اینکه مشکلاتی برای این درگاه پرداخت واسط انجام شود تمامی تراکنش ها به هر یک از کارت ها که می خواستیم واریز میشد و مشکلی پیش نمیامد. ( این قضیه تا همین 1 ماه پیش ادامه داشت و 2-3 سال بود که چند شماره کارت ثبت کرده بودیم)
ممنون میشم دوستان اگر کمکی میتوانند کنند ارائه دهند.