-
آیا امکان استفاده از کارت گرافیک pci-3 در مادربورد pci-2 است؟
سلام دوستان
یه سیستم خونگی با مشخصات زیر دارم:
MB: Gigabyte P61-USB3-B3
CPU: Intel Core i3 2100
Ram: 4GB 1333Mhz
GPU: Gigabyte GTS 450
الان متاسفانه در همه بازی های جدید حتی با قرار دادن کیفیت و رزولوشن روی حداقل با افت فریم خیلی شدیدی رو به رو هستم که حتی نمیشه درست بازی کرد.
به همین دلیل تصمیم دارم کارت گرافیک سیستم رو عوض کنم و مد نظرم Asus GTX 950 است.
متاسفانه مشکل اینجاست که مادربورد فقط از اسلات PCI-2 پشتیبانی میکنه اما همه کارت گرافیک های جدید من جمله اینی که من انتخاب کردم همه از PCI-3 استفاده میکنن.
حالا خواستم بدونم آیا میشه بدون تعویض مادربورد از این کارت گرافیک روی همین مادربورد استفاده کنم؟
-
-
May 30th, 2016 20:49
# ADS
-
عضو جدید
پاسخ : آیا امکان استفاده از کارت گرافیک pci-3 در مادربورد pci-2 است؟

نوشته اصلی توسط
iHSG
سلام دوستان
الان متاسفانه در همه بازی های جدید حتی با قرار دادن کیفیت و رزولوشن روی حداقل با افت فریم خیلی شدیدی رو به رو هستم که حتی نمیشه درست بازی کرد.
به همین دلیل تصمیم دارم کارت گرافیک سیستم رو عوض کنم و مد نظرم
Asus GTX 950 است.
متاسفانه مشکل اینجاست که مادربورد فقط از اسلات PCI-2 پشتیبانی میکنه اما همه کارت گرافیک های جدید من جمله اینی که من انتخاب کردم همه از PCI-3 استفاده میکنن.
حالا خواستم بدونم آیا میشه بدون تعویض مادربورد از این کارت گرافیک روی همین مادربورد استفاده کنم؟
سلام
خیر نمیشه، حتما بایستــی مادربورد عوض بشه.
| - ( سابقه کار 58 سایت رتبه 2 و 3 رقمی الکسا ) - |
..** طراحی و بهینه سازی وب سایت شما **..
بیش از 9 سال سابقه درخشان پـــــــــــــو نـــــــــــــیـــــــــش وبــــــــــــــــــ
-
-

نوشته اصلی توسط
iHSG
سلام دوستان
به همین دلیل تصمیم دارم کارت گرافیک سیستم رو عوض کنم و مد نظرم
Asus GTX 950 است.
سلام
یه گرافیک GTX 980 بنداز روش + رم 16 گیگ
این مشخصاتی که گفتید دیگه به کار نمیاد و بتونید بازی ها رو رزولوشن پایین بازی کنید.
سوالی بود در خدمتم در این زمینه تجربه ای داریم.
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-

نوشته اصلی توسط
PersianSkyTeam
سلام
خیر نمیشه، حتما بایستــی مادربورد عوض بشه.
ببخشید من خیلی گیج شدم آخه تو دو تا لینک زیر گفته که ظاهراً PCI قابلیت backwards compatible داره و نسخه های جدیدش با نسخه های قدیمی هم سازگار هستن اما شما میگید نیستن.
http://www.tomshardware.com/answers/...-x16-slot.html
http://www.tomshardware.com/answers/...work-slot.html
بالاخره کدوم درسته؟
-
-

نوشته اصلی توسط
iHSG
سلام
نصب میشه اما قدرت اصلی گرافیک کم میشه و کارایی اصلی نشون نمیده.
همچنین پردازنده شما ضعیف هست. برای کارت گرافیک محدودیت ایجاد میشه پس نباید انتظار یه چیز خوب داشته باشید.
پیشنهاد بنده تعویض مادربرد همچنین یه پردازنده مناسب انتخاب کنید.
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mizban97
سلام
نصب میشه اما قدرت اصلی گرافیک کم میشه و کارایی اصلی نشون نمیده.
همچنین پردازنده شما ضعیف هست. برای کارت گرافیک محدودیت ایجاد میشه پس نباید انتظار یه چیز خوب داشته باشید.
پیشنهاد بنده تعویض مادربرد همچنین یه پردازنده مناسب انتخاب کنید.
با اینکه درست میفرمائید.
اما این که شد یک سیستم جدید. بجای این هزینه یه پلی استیشن بخره بهتر نیست؟!
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
-
عضو انجمن
امکان backwards compatible هست و مشکلی از بابت نصب نیست
فقط قدرت کارت به حداکثر نمیرسه و حدود ۹۰ دصرد کارایی خودشو نشون میده
کلا مادربورد اگه عوض بشه خب بهتره
از لحاظ chipset و تکنولوژی برای کارکرد سیستمتون بهتره وگرنه کارت گرافیک مشکلی نداره
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
-
-

نوشته اصلی توسط
hegza
با اینکه درست میفرمائید.
اما این که شد یک سیستم جدید. بجای این هزینه یه پلی استیشن بخره بهتر نیست؟!
درسته من تحقیق کردم اگه بخوام یه سیستم از نو اسمبل کنم حداقل 2 میلیون قیمتش میشه که با این قیمت براحتی می تونم PS4 بخرم که تا چند سال دردسر بازی نداشته باشم اما خب از طرفی بازی های کنسول های جدید هنوز هک شده و کرکی نیست و باید بابت هر بازی حدود 150 هزار تومان پول بدم که به صرفه نیست.در کل هم PC رو خیلی بیشتر می پسندم تا کنسول.

نوشته اصلی توسط
farhadhelix
امکان
backwards compatible هست و مشکلی از بابت نصب نیست
فقط قدرت کارت به حداکثر نمیرسه و حدود ۹۰ دصرد کارایی خودشو نشون میده
کلا مادربورد اگه عوض بشه خب بهتره
از لحاظ chipset و تکنولوژی برای کارکرد سیستمتون بهتره وگرنه کارت گرافیک مشکلی نداره
یعنی الان از نظر شما همین GTS 450 که دارم خوبه باید به جاش CPU رو عوض کنم؟
من کلاً می خوام فقط سرعت فریم های بازی های جدید برام بالاتر بره طبق کانفیگ بالا به نظرتون کارت گرافیک رو به مدل GTX 950 تعویض کنم بهتره یا یه CPU مثلاً 4 هسته ای روش بذارم؟
سوکت مادربورد از این نسبتاً جدید های 1155 اینتل (Ivy Bridge) هست و طوری که تحقیق کردم CPU های قوی تر Core i7 هم برای همین مادربورد هستش حالا به نظر شما تعویض CPU بهتره یا کارت گرافیک؟
خود گیگابایت هم درباره این مادربورد اینو گفته:
Support for Intel
® Core™ i7 processors/Intel
® Core™ i5 processors/ Intel
® Core™ i3 processors/Intel
® Pentium
®
ویرایش توسط iHSG : May 31st, 2016 در ساعت 11:13
-
-
مادربورد رو هم باید عوض کنی .
-
-
May 31st, 2016, 11:41

نوشته اصلی توسط
gharibion
مادربورد رو هم باید عوض کنی .
نه بودجه ام کمه می خوام یه طوری با همین مادربورد سرعت فریم رو بالا ببرم.
من فریم رو تو بازی های جدید با رزولوشن 800 در 600 روی 30 هم برسونم راضیم اما متاسفانه مثلاً در بازی Batman Arkham Knight با رزولوشن 800 در 600 و کیفیت های روی Low و خاموش بودن Anti-Aliasing سرعت فریم کمتر از 20 دارم.
-