عضو انجمن
اسکریپت آمارگیر فوق العاده Piwik فارسی شده توسط S-ARM
به نام خدا
من پس از استفاده از وبگدر و فهمیدن عیب ها و مشکلاتش رو به پرشین استات گذاشتم ولی متاسفانه پرشین استات هم کم عیب نبود .
به فکر استفاده از آمارگیر شخصی یا اسکریپت آمارگیر کردم
بیش از 30 اسکریپت آمارگیر تست کردم و باهاشون کار کردم ولی در آخر Piwik رو انتخاب کردم
دلیل من برای انتخاب Piwik
زیبا و راحتی کار با این اسکریپت محیطی جذاب دقت فوق العاده نمایش آمار زنده سایت عدمکاهش سرعت امکاناتی بی نظیری که واقعا تعجب بر انگیزه آپدیت مدام از طرف سازنده امکان افزونده هزاران سایت و هزاران کاربر تنظیمات حرفه ای برای افراد حرفه ای و . . .
اگه بخوام مزایا Piwik رو بنویسم باید تا شب تایپ کنم
من چند ماه از این آمارگیر استفاده میکردم ولی پس از بحثی که در مای بی بی ایران رخ داد دیدم مثل این که Piwik و یا کلا اسکریپت ها آمارگیر ناشناخته اند
این اسکریپت کامل انگلیسی بود ولی من برای راحتی دوستان شروع به فارسی کردن اسکریپت کردم .
من مترجم نیستم ولی سعی کردم بی مشکل و روون ترجمه کنم .
غلط های املایی هم حتما داره .
چند نکته
لطفا در این تاپیک فقط سوالات و مشکلات خود را در رابطه با این اسکریپت بیان کنید و برای تشکر فقط دکمه تشکر رو بزنید لطفا غلط های املایی رو گزارش کنید آپدیت های فارسی ساز در همین تاپیک اعلام میشه حتی الامکان از نصب این اسکریپت در هاست های رایگان بایت هاست خودداری کنید حتما باید مرورگرتون فلش ساپورت کنه
مشاهده دمو آنلاین
یه نکته مهم :
من حرفه ای نیستم و اولین باره دارم یه اسکریپت ترجمه میکنم
ترجمه اش آسون بود ولی وقت گیر
نمونه قبلی فارسی شده برای این کار ندیده بودم
غلط املایی حتما داره
تعداد تشکر ها ازS-ARM به دلیل پست مفید
May 9th, 2011 22:56
# ADS
عضو انجمن
پاسخ : اسکریپت آمارگیر فوق العاده Piwik فارسی شده توسط S-ARM
فایل های پیوست شده
عضو انجمن
مثل وبگذر بازدید زنده داره؟
من در لینک دمو گشتم ولی پیدا نکردم
عضو انجمن
بله داره
سمت چپ هست
امکاناتش وبگذرو میخوره
واقعا عالیه
با سلام خدمت شما
این اسکریپت از ip ایران پشتیبانی میکنه؟!
آخه من وقتی توی سایتم میرم میزنه از آمریکا اومدی. ولی توی گوگل آنالیز میزنه از ایران! مشکل از کجاست باید پلاگینی چیزی نصب کنم؟!
این اسکریپت همچین امکانی داره که بشه شبیه پلاگین cystats تیو سایت ، آنلاین ها ، بازدید امروز و ... نشون داده بشه؟!
خیلی ممنون بابت ترجمه.
عضو انجمن
شما بر چه اساسی می فرمایین فارسی سازی کردین این اسکریپت سالها است که از 52 زبان زنده دنیا پشتیبانی می کنه
http://piwik.org
تعداد تشکر ها از m2n به دلیل پست مفید
عضو جدید
نوشته اصلی توسط
S-ARM
به نام خدا
من پس از استفاده از وبگدر و فهمیدن عیب ها و مشکلاتش رو به پرشین استات گذاشتم ولی متاسفانه پرشین استات هم کم عیب نبود .
به فکر استفاده از آمارگیر شخصی یا اسکریپت آمارگیر کردم
بیش از 30 اسکریپت آمارگیر تست کردم و باهاشون کار کردم ولی در آخر Piwik رو انتخاب کردم
دلیل من برای انتخاب Piwik
زیبا و راحتی کار با این اسکریپت محیطی جذاب دقت فوق العاده نمایش آمار زنده سایت عدمکاهش سرعت امکاناتی بی نظیری که واقعا تعجب بر انگیزه آپدیت مدام از طرف سازنده امکان افزونده هزاران سایت و هزاران کاربر تنظیمات حرفه ای برای افراد حرفه ای و . . .
اگه بخوام مزایا Piwik رو بنویسم باید تا شب تایپ کنم
من چند ماه از این آمارگیر استفاده میکردم ولی پس از بحثی که در مای بی بی ایران رخ داد دیدم مثل این که Piwik و یا کلا اسکریپت ها آمارگیر ناشناخته اند
این اسکریپت کامل انگلیسی بود ولی من برای راحتی دوستان شروع به فارسی کردن اسکریپت کردم .
من مترجم نیستم ولی سعی کردم بی مشکل و روون ترجمه کنم .
غلط های املایی هم حتما داره .
چند نکته
لطفا در این تاپیک فقط سوالات و مشکلات خود را در رابطه با این اسکریپت بیان کنید و برای تشکر فقط دکمه تشکر رو بزنید لطفا غلط های املایی رو گزارش کنید آپدیت های فارسی ساز در همین تاپیک اعلام میشه حتی الامکان از نصب این اسکریپت در هاست های رایگان بایت هاست خودداری کنید حتما باید مرورگرتون فلش ساپورت کنه
مشاهده دمو آنلاین
یه نکته مهم :
من حرفه ای نیستم و اولین باره دارم یه اسکریپت ترجمه میکنم
ترجمه اش آسون بود ولی وقت گیر
نمونه قبلی فارسی شده برای این کار ندیده بودم
غلط املایی حتما داره
با سلام من قسد راه اندازی سایت سرویس آمار گیر دارم آیا این اسکریپت مورد تایید شما میباشد و خودتو میتونید برام نسب و راه اندازی نمایید لطفا راهنماییم نمایید
با تشکر
amargozar.ir
عضو انجمن
من هم این اسکریپت را از سایت مرجع دانلود کردم. خودش زبان فارسی داشت
برای اثبات : داخل سایت سازنده وقتی وارد دمو بشین دمو براتون فارسی باز میشه
فقط تنها سوالی که هست اینه که اسکریپت باید رو یک هاست جدا نصب بشه یا روی هاست سایت؟