-
درخواست سرور مجازی
سلام خدمت تمامی بزرگواران
من به خاطر مشکلات هاست اشتراکی میخوام سرور مجازی بگیرم
چند سوال دارم لطفا جواب بدین .ممنونم از محبتتون
1-میگن سرور مجازی چون دسترسی کامل داره نیازه به مدیریت داره.من تا حالا فقط با هاست اشتراکی کار میکردم.کارمم این بود میرفتم از دایرکت ادمین یا بک اپ میگرفتم یا کدی ویرایش میکردم یا لاگ ارور رو نگاه میکردم.دیگه به بقیه مسائل کاری نداشتم
حالا هر شرکتی یک سازی میزنه و به صورت انلاین با خیلی از شرکتا گفت و گو داشتم.یکی میگه برای مدیریت ماهیانه باید 150 تومن بدی و برای سرور 70 که میشه 220.یکی میگه اولش 50 تومن میدی دیگه نمیدی.یکی میگه سرور ما مدیریت شده هستش و فقط 100 برای سرور و نیاز به هیچی نداره.الان واقعا حرف کی درسته؟
2-از کجا بفهمم یک سرور مجازی که من خریدم با چند اکانت دیگه مشترکه؟از کجا مطمعن بشم همون سرورو اور سل نمیکنن؟
3-لطفا شرکتی بهم معرفی کنین که کیفیت پشتیبانیشون خیلی قوی باشه و حتی نصف شب تیکت زدم جواب بدن.مثل نت افراز
از تمام دوستان خواهش میکنم تجربشونو بگن در خصوص شرکت ها
مواردی که نیاز دارم 2 هسته سی پی یو 2 گیگ رم و نهایتا 15-20 گیگ هارد ssd.نظر خودم سرویس ovh فرانسه هستش به 2 دلیل.اولا پینگ عالیش دوما anti ddos سخت افزاری
لطفا جواب هر 3 سوالو بدین.سپاس از همه بزرگواران
ویرایش توسط saeed.5570 : May 11th, 2016 در ساعت 17:23
-
-
May 11th, 2016 17:01
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : درخواست سرور مجازی
سلام
در ابتدا باید عرض کنم که مواردی که ذکر کردید توافقی هست و باید قبل از خرید به توافق برسید
افری که شما می خواهید در سایت ما موجود هست :
سی پی یو: 2Core x 1200 Mhz
رم: 2 گیگ
هارد: 100 گیگ
پورت: 1 GBps نا محدود
ماهانه: 49 تومان
پلن های سرور مجازی
فروش ویژه:
رم 1 گیگ ماهانه 25 تومان
سفارش
و
http://www.webhostingtalk.ir/f15/134907/
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
-
-
عضو انجمن
جایی که خودم ازش سرویس میگیرم پشتیبانیش نصف شبم هست ...
2 گیگ رم چخبره 150 تومن !!!!!!!! اینی که میگید 16 گیگ رمه با سرور اختصاصی نه مجازی
فایروال سخت افزاری هم هست
اگه خواستین معرفی کنم تو تلگرام هستم
-
-

نوشته اصلی توسط
novin-web
سلام
در ابتدا باید عرض کنم که مواردی که ذکر کردید توافقی هست و باید قبل از خرید به توافق برسید
افری که شما می خواهید در سایت ما موجود هست :
سی پی یو: 2Core x 1200 Mhz
رم: 2 گیگ
هارد: 100 گیگ
پورت: 1 GBps نا محدود
ماهانه: 49 تومان
پلن های سرور مجازی
فروش ویژه:
رم 1 گیگ ماهانه 25 تومان
سفارش
و
http://www.webhostingtalk.ir/f15/134907/
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
مساله سر اینه اینقدر صحبت ها متفاوته واقعا نمیدونم سر چه چیزی باید به توافق برسم و اصولا چه کاری درسته!!!
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
miladtnt
جایی که خودم ازش سرویس میگیرم پشتیبانیش نصف شبم هست ...
2 گیگ رم چخبره 150 تومن !!!!!!!! اینی که میگید 16 گیگ رمه با سرور اختصاصی نه مجازی

فایروال سخت افزاری هم هست
اگه خواستین معرفی کنم تو تلگرام هستم
البته منظور من قیمت خود سرویس نبود.هزینه مدیریتش بود.قیمت سرویس ها که از 10 تومن دیدم تا 140 تومن.یکی مثل من که اطلاعاتش کمه اگه تحقیق نکنه معلو نیست چه هزینه هایی میتراشن.لطفا همینجا بگین تلگرام ندارم
ویرایش توسط saeed.5570 : May 11th, 2016 در ساعت 17:15
-
-

نوشته اصلی توسط
saeed.5570
1-میگن سرور مجازی چون دسترسی کامل داره نیازه به مدیریت داره.من تا حالا فقط با هاست اشتراکی کار میکردم.کارمم این بود میرفتم از دایرکت ادمین یا بک اپ میگرفتم یا کدی ویرایش میکردم یا لاگ ارور رو نگاه میکردم.دیگه به بقیه مسائل کاری نداشتم
حالا هر شرکتی یک سازی میزنه و به صورت انلاین با خیلی از شرکتا گفت و گو داشتم.یکی میگه ماهیانه باید 150 تومن بدی.یکی میگه اولش 50 تومن میدی دیگه نمیدی.یکی میگه سرور ما مدیریت شده هستش و نیاز به هیچی نداره.الان واقعا حرف کی درسته؟
2-از کجا بفهمم یک سرور مجازی که من خریدم با چند اکانت دیگه مشترکه؟از کجا مطمعن بشم همون سرورو اور سل نمیکنن؟
3-لطفا شرکتی بهم معرفی کنین که ضمن کیفیت پشتیبانیشون خیلی قوی باشه و حتی نصف شب تیکت زدم جواب بدن.مثل نت افراز
مواردی که نیاز دارم 2 هسته سی پی یو 2 گیگ رم و نهایتا 15-20 گیگ هارد ssd.نظر خودم سرویس ovh فرانسه هستش به 2 دلیل.اولا پینگ عالیش دوما anti ddos سخت افزاری
سپاس از همه
سلام
رم 2 گیگ 20 گیگ هارد اس اس دی از ایران 450000 تومان آنتی دی داس رایگان تضمین برگشت وجه تا 7 روز
رم 2 گیگ 40 گیگ هارد اس اس دی از انگلیس پینگ بسیار پایین 30.000 تومان تضمین برگشت وجه تا 7 روز
تضمين کيفيت پورت و آپتايم
براي دريافت مشاوره وانتخاب سرويس مناسب با توجه به هزينه ونياز شما با ما در تماس باشيد
ارسال تصوير از سرور براي تاييد اورسل نبودن
8 سال سابقه
اگر سوالي در مورد سرويس داريد و امکان برقراري تماس نداريد مشکلي نيست ما با شما تماس خواهيم گرفت
ID Y: info_leadervps
Tell support: 021-2591 7339
www.leadervps.ir
Telegram whatsapp: 09384602362 & 09128345663
WWW.leadervps.ir
تلفن سوالات قبل از خرید و پشتیبانی : 46048299 -021
تلفن تماس 24 ساعته (تلگرام): 09384602362 & 09128345663
-
-
دوستان تقاضا دارم ضمن آفر جواب سوال ها رو هم بدین.سپاس از لطفتون
-
-
عضو انجمن
-
-
عضو انجمن
با سلام
خدمت شما در سایت اعلام شد و هزینه ها نیز خدمتتون مطرح شده است
منابع به صورت 100% اخصاصی ارائه خواهد شد
در صورتی که مشکلی دارید با ما مکاتبه کنید
----------------------------------------------------------------------------------------
آدرس سایت و ناحیه کاربری مبین هاست
Website : www.Mobinhost.com
ClientArea : my.mobinhost.com
Register : my.mobinhost.com/register.php
Tel : 021-66573866 - 021-66570779
ساعت کار شرکت همه روزه از ساعت نه صبح می باشد
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
saeed.5570
حالا هر شرکتی یک سازی میزنه و به صورت انلاین با خیلی از شرکتا گفت و گو داشتم.یکی میگه برای مدیریت ماهیانه باید 150 تومن بدی و برای سرور 70 که میشه 220.یکی میگه اولش 50 تومن میدی دیگه نمیدی.یکی میگه سرور ما مدیریت شده هستش و فقط 100 برای سرور و نیاز به هیچی نداره.الان واقعا حرف کی درسته؟
3-لطفا شرکتی بهم معرفی کنین که کیفیت پشتیبانیشون خیلی قوی باشه و حتی نصف شب تیکت زدم جواب بدن.مثل نت افراز
با عرض سلام و ادب خدمت شما گرامی؛
معمولا کسانی مثل شما که به طرف سرور مجازی و مستقل شدن میآیند همگی با یک مسئله به نام مدیریت و manage سرور مواجه هستند.
البته برای شما که تک سایت را میزبانی میکنید (در آینده) کانفیگ و زمان کمتری رو نیاز خواهد داشت.
مهم تر از همه کیفیت خود سرور مجازی است. خود سرور که کیفیت نداشته باشد بهترین کانفیگر دنیا هم هر کاری بکند فایدهای نخواهد داشت.
به هر حال پلن دوم ما طبق درخواست شما موجود است :
۲۰۴۸ مگابایت رم اختصاصی - تا ۸ مگ آخر هم کاملا اختصاصی و تضمین شده است
سی پی یو ۲ هسته بدون لیمیت
پهناباند نامحدود
آیپی اختصاصی
نصب کنترل پنل و انتقال اطلاعات از سرور قبل به جدید = رایگان توسط ما صورت میگیرد
نصب SSL Certificate رایگان (دامین های بین المللی)
آپتایم شبکه تا بدین لحظه 100%
کنترل پنل دایرکت ادمین پیشنهاد میشود. در عین سبک بودن قدرتمند است. لایسنس قانونی این کنترل پنل توسط ما ماهیانه ۵ تومان ارائه میشود.
یکسری آموزش روی بلاگ داریم که بدرتون میخوره از جمله
دایرکت ادمین چیست
و..
سوالی چیزی داشتید پشتیبانی آنلاین سایت در خدمت شماست.
آیا تا حالا شده که از کیفیت سرور مجازی خود یا افت تدریجی کیفیت آن ناراضی باشید؟ دنبال خرید سرور مجازی ای هستید که بی دردسر باشد و فقط ماهیانه تمدید کنید؟! پس ادامهی متن را بخوانید!
در سرور ساز، کلیه سرور های مجازی یا همان VPS که مخفف عبارت Virtual Private Server است، با منابع کاملا اختصاصی ارائه می گردند. سرور های مجازی ما همگی توسط KVM مجازی سازی شده اند.
مجازی ساز KVM که مخفف Kernel-based Virtual Machine است، یکی از بهترین مجازی ساز هاست که امکان ساخت سرور مجازی با کرنل و منابع اختصاصی را می دهد.
تحویل بلافاصله بعد از پرداخت (فوری)
پنل مجهز و پیشرفتهای ارائه میشود که امکانات زیادی در اختیارتان قرار میدهد؛ برای مثلا امکاناتی همچون :
تغییر پسورد سیستم عامل با یک کلیک
وجود توزیع ها و سیستم عامل های متنوع
امکان ریلود کردن سرور مجازی توسط کاربر در زمان دلخواه
امکان دسترسی VNC به سرور بصورت آنلاین و تحت وب
امکان مانت کردن ایزو توسط کاربر
قابلیت های خاموش و روشن کردن و ری استارت سرور
مشاهده پنهاباند مصرفی بصورت Real Time و در لحظه
تحویل آنی سرور
قابلیت انتخاب فضای سرور
و..
نمایی از این پنل که در سامانه کاربری تعبیه شده:
بیست درصد تخفیف با کد WHT
▇ ⚡ سرور مجازی + منابع اختصاصی ⚡ ▇ دایرکت ادمین ۵/۰۰۰ تومان ▇ فضای بکاپ رایگان ▇ بیست درصد تخفیف ▇ تست رایگان ▇ پنل مدیریتی مجهز
خرید سرور مجازی
-
تعداد تشکر ها ازZ.eus به دلیل پست مفید
-
May 11th, 2016, 17:42

نوشته اصلی توسط
saeed.5570
عرض ادب
سرور مورد نیاز از آلمان به مبلغ 50 هزار تومان قابل ارائه میباشد.
کیفیت سرور تضمین شده بوده و بعد از استفاده از آن به صحت این موضوع پی خواهید برد.
درصورت نیاز به مدیریت و پشتیبانی با چند سال سابقه حرفه ای در خدمت شما هستیم.
هزینه مدیریت پایه سرور (نصب و کانفیگ ، مانیتورینگ 24 ساعته ، لود بالانسینگ ، ...) 100 هزار تومان ماهانه میباشد.
درصورت نیاز به مشاوره و خرید با ما تماس بگیرید
http://tandismizban.com
ارادتمند شما
-