-
February 1st, 2015, 23:13
تنظیمات DNS و Name Server دامین
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان،
من دامنه ای تهیه کردم و از Name Server اختصاصی خودم بر روی دامنه ام استفاده کردم یعنی:
دامنه
mydomain.com
نیم سرور ها
ns1.mydomain.com
ns2.mydomain.com
الان مشکل من مربوط به انجام درست تنظیمات DNS هست؛ من دسترسی به تنظیمات Custom DNS دامین دارم و در حال حاضر رکوردهای پیش فرضش(فابریک) به صورت زیر هست:
5.157.86.5<---Type A--->mydomain.com
5.157.86.5<---Type A--->*.mydomain.com
127.0.0.1<---Type A--->localhost.mydomain.com
در ضمن آی پی سرور که تهیه کردم(2 تا آی پی داره) با آی پی پیش فرض در Custom DNS دامین اختلاف داره، به نظر شما باید Custom DNS دامین رو تغییر بدم؟ اینم بگم که در حال حاضر در تنظیمات Cpanel هیچ DNS تنظیم نشده است.
حالا من با این DNS دامین و Cpanel چی کار کنم؟ کدوم رو و چطوری با چه مقادیری تنظیم کنم؟ اصلا نیازی به تغییر DNS در دامین و Cpanel هست؟!
ممنونم
ویرایش توسط اردشیر : February 1st, 2015 در ساعت 23:28
-
-
February 1st, 2015 23:13
# ADS
-
پاسخ : تنظیمات DNS و Name Server دامین
احتمالاً اون آی پی ها مربوط به رجیستر کننده دامنه باید باشه...پاک هم بکنید مشکلی پیش نمیاد.
باز سایر دوستان هم میتونند نظر بدن
-
-
عضو انجمن
شما در کنترل پنل دامنه دی ان اس ها را با آی پی مربوطه تنظیم میکنید و به دامنه همون دی ان اس رو میدید
و بعد برمیگردید به سی پنل
Edit DNS Zone
و بعد دامنه مربوطه رو انتخاب و دی ان اس اختصاصی بهش میدین.
و دو a رکورد ns1&ns2 در همون جا براش تعریف میکنید و در فیل آی پی آپی جدید رو میزنید.
اگر دسترسی رووت دارید میتونید از Basic cPanel & WHM Setup دی ان اس رو تعریف اما سیو رو نزنید و فقط در دی ان اس زوون فقط دی ان اس رو تغییر بدین همین
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
-
عضو انجمن
دوستان زیر خاکی آوردین بالا ؟
یه نگاه به تاریخ تایپیک بندازید لطفا !!!
-
تعداد تشکر ها از pardazit.net به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
pardazit.net
من به تاریخ پست اول دقت نکردم. دیدم بروز شده جواب دادیم دی:
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
تعداد تشکر ها از hegza به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
pardazit.net
اینجور مباحث تاریخ نداره !!!
قطعاً افراد زیادی توسط گوگل به اینجا هدایت شده و خواهند شد....پس بهتر بود توضیحی در جهت روشن شدن مبحث ارائه میفرمودید.
-