-
عضو جدید
کدوم هاستینگ رو برای میزبانی سایتم انتخاب کنم؟
سلام به همه. دوستان من می خوام یه سایت راه اندازی کنم، کلی تحقیق کردم و از بین هاستینگ های زیر نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم ،لطفا نظرتون رو راجع به هرکدوم از این هاستینگ ها بگید و بنظرتون کدوم رو انتخاب کنم.
--
netafraz.com - نت افراز
mihanwebhost.com - میهن وب هاست
ugig.ir - یوگیگ
iranserver.com - ایران سرور
nikserver.com - نیک سرور
hostinja.com - هاستینجا
--
(لطفا سرورپارس،هاست ایران و ... پیشنهاد ندید که هاستینگ های نوپا رو به اونا ترجیح میدم)
-
تعداد تشکر ها از alialinejad به دلیل پست مفید
-
May 4th, 2016 01:47
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : کدوم هاستینگ رو برای میزبانی سایتم انتخاب کنم؟

نوشته اصلی توسط
alialinejad
سلام به همه. دوستان من می خوام یه سایت راه اندازی کنم، کلی تحقیق کردم و از بین هاستینگ های زیر نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم ،لطفا نظرتون رو راجع به هرکدوم از این هاستینگ ها بگید و بنظرتون کدوم رو انتخاب کنم.
--
netafraz.com - نت افراز
ugig.ir - یوگیگ
nikserver.com - نیک سرور
hostinja.com - هاستینجا
--
(لطفا سرورپارس،هاست ایران و ... پیشنهاد ندید که هاستینگ های نوپا رو به اونا ترجیح میدم)
تو انجمن بعضا سرویس دهندگانی هست بطبع بهتر از اینها
دنبال اسم نباشید.
نوع سایت و... رو در قسمت درخواست سرویس ذکر کنید و با توجه به آفر و تحقیق در انجمن در مورد اون سرویس دهنده تهیه نمائید
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
-
عضو دائم
قبل از اینکه بخواید هاستینگ انتخاب کنید ، درباره سایتتون بگید ، بازدید و میزان آنلاین های هم زمان شما چقدر است ؟
-
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
OmidX
قبل از اینکه بخواید هاستینگ انتخاب کنید ، درباره سایتتون بگید ، بازدید و میزان آنلاین های هم زمان شما چقدر است ؟
والا من قبلا یه سایت داشتم و با اکثر هاستینگ ها هم اشنایی دارم .ولی الان میخوام یه سایت جدید بسازم و موندم از کدوم هاستینگ سرویس بگیرم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
hegza
تو انجمن بعضا سرویس دهندگانی هست بطبع بهتر از اینها
دنبال اسم نباشید.
نوع سایت و... رو در قسمت درخواست سرویس ذکر کنید و با توجه به آفر و تحقیق در انجمن در مورد اون سرویس دهنده تهیه نمائید
داداش والا از همون اولش هم نتونستم به ریسلر ها اعتماد کنم،خودمم نمیدونم چرا!!
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alialinejad
والا من قبلا یه سایت داشتم و با اکثر هاستینگ ها هم اشنایی دارم .ولی الان میخوام یه سایت جدید بسازم و موندم از کدوم هاستینگ سرویس بگیرم
- - - Updated - - -
داداش والا از همون اولش هم نتونستم به ریسلر ها اعتماد کنم،خودمم نمیدونم چرا!!
نمیخوام نام ببرم بنده هم مستقیم از دیتا سنتر خرید میکنم اما هستند کسانیکه معلومه رسلر نیستن. فقط یک مقدار دقت کنید متوجه میشید
از تهران/شیراز/همدان/کرمان/اصفهان و...
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
-
سلام
نت افراز خیلی خوبه ، فقط گاهی رو بعضی سرورهاش لود پایینی داره که ظاهرا بخاطر اینه که سرورهاشون خارج از کشور هستند!
نیک سرور هم خوبه ، کیفیت و قیمت مناسب
بقیه رو اطلاعاتی ندارم!!
ضمنا عوامل دیگه ای مثل نوع سیستم مدیریت سایت ، نوع خدمات سایت ، پیش بینی میزان بازدید و ... رو هم ذکر کنید دوستان بهتر می تونن راهنمایی کنند
-
-
سلام.
دوتا هاستینگ زیر هم خوبه. از هردو سرویس داریم راضی ایم
http://www.irpowerweb.com
http://www.iranweb.co
-
-
سلام
بین این لیست من نت افراز رو انتخاب میکنم.
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alialinejad
--
netafraz.com - نت افراز
ugig.ir - یوگیگ
nikserver.com - نیک سرور
hostinja.com - هاستینجا
--
سلام
در این انجمن هستند دوستانی که با کیفیت عالی و قیمت مناسب خدمات ارائه میدن.
به اسم شرکت فریب نخورید همیشه و همه جا جواب نمیده.
ضمنا به نماد و ... هم دقت کنید - سعی کنید از هرجا کهمیگیرید حداقل نماد رو داشت باشن
-
-
عضو انجمن
متخصص راه اندازی انواع سرورها و بهینه سازی سرورهای شما برای محیط هاستینگ ، انجام تنظیمات انواع کنترل پنل ها ، مجازی سازی سرورها
آی دی تلگرام : @TopAdmins
-