سلام
دوستان من میخواهم محصولاتم رو در whmcs به صورت دو ارز کنم
یعنی یکی با دلار(پی پال)و دیگری با ریال(بانک ملت) باشه و در قسمت پرداخت بشه انتخاب کرد که با پی پال(دلار) پرداخت بشه یا ریال(بانک ملت)
افزونه و... همش کامله
فقط چطور باید این کار رو کرد؟
سلام
دوستان من میخواهم محصولاتم رو در whmcs به صورت دو ارز کنم
یعنی یکی با دلار(پی پال)و دیگری با ریال(بانک ملت) باشه و در قسمت پرداخت بشه انتخاب کرد که با پی پال(دلار) پرداخت بشه یا ریال(بانک ملت)
افزونه و... همش کامله
فقط چطور باید این کار رو کرد؟
سلام
دوست عزیز اگر ارز ها رو کامل توی تنظیمات مشخص کرده باشید و در بخش محصولات نیز قیمت رو برای هر دو ارز وارد کرده باشید کاربرانتون در محیط کاربری به راحتی قادر به تغییر ارز هستند
وقت خوش
سلام
خب منظورم این هست که چطور دو ارز اضافه کنم؟
پلاگین ها نصب فعال کردم
اما در بخش واخد پول فقط ریال قرار دادم،چطور دلار هم قرار بدم؟
بعد توی هر محصول قسمت payment باید قیمت به دلار هم وارد کنم؟
- - - Updated - - -
کسی بلد نبود؟
- - - Updated - - -
--up--
شما همزمان میتونین از هزاران ارز مختلف استفاده کنید در ادرس زیر میتونین ارز مورد نظر رو تنطیم کنید به این صورت
http://yourdomain.com/admin/configcurrencies.php
Add Additional Currency
Currency Code eg. USD, GBP, etc... Prefix Suffix Format 1234.56 1,234.56 1.234,56 1,234 Base Conv. Rate The current rate to convert to base currency
و بعد هنگار سفارش کاربر میتونه ارز رو انتخاب کنه به مثل عکس زیر
New Bitmap Image (3).jpg
سلام دوست عزیز
اگر همچنان مشکلتون رفع نشده (باتوجه به اینکه پ.خ دادید) با ای دی یاهو بنده در تماس باشید راهنمایی کامل بکنم
وقت خوش
دوستان حالا یه سوال دیگه.
1 - من محصولات رو به دلار اضافه کردم
2 - بدش الان تو سیستم هم دلار هست و هم تومان اضافه کردم (هر 1 دلار هم قیمت روز دلار رو به تومان گذاشتم)
3 - الان می خوام دلار بزنه تو سیستم ولی پرداخت تبدیل به ارز اعلامی من تو سیستم و معادل تومان اون رو پرداخت کنه اما دلاری نشون بده.
همچین امکانی هست؟
با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)