-
عضو جدید
سوال : شبکه کردن ویندوز و اندروید
سلام دوستان
میخاستم ویندوز و اندروید رو شبکه کنم با استفاده از برنامه ی Es File Explorer در اندروید
ولی وقتی گزینه ی سرچ رو میزنم شبکه ای پیدا نمیکنه
Pc ویندوز 7 هست و کارت شبکه ی وایرلس ندارم ولی از طریق کابل لن به مودم وصل هست و اندروید هم با استفاده از WiFi به مودم وصل شده
اما امکان چنین کاری و دارم؟؟
یا نیاز به کارت شبکه ی وایرلس دارم . ؟؟؟
-
-
May 4th, 2016 18:32
# ADS
-
پاسخ : سوال : شبکه کردن ویندوز و اندروید
بنده همنطور دارم استفاده میکنم اگر pc و گوشی شما از یک مودم و یه شبکه استفاده میکنن نباید مشکلی باشه
فایروالتون رو چک کنید
-
تعداد تشکر ها از hphp به دلیل پست مفید
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
hphp
بنده همنطور دارم استفاده میکنم اگر pc و گوشی شما از یک مودم و یه شبکه استفاده میکنن نباید مشکلی باشه
فایروالتون رو چک کنید
فایروال ویندوزم خاموشه
تو قسمت لن Es File Explorer که اسکن میکنم هیچی نمیاره
شما با PC هستید یا لپتاب؟ کارت شبکه تون قابلیت وایرلس داره؟
- - - Updated - - -
آیا باید رو ویندوز تنظیمات خاصی انجام بدم؟؟
مثلا ای پی یی چیزی بدم؟
-
-
عضو انجمن
پیشنهاد میشه از برنامه Wifi File Transfer استفاده کنید.
موفق باشید
متخصص راه اندازی انواع سرورها و بهینه سازی سرورهای شما برای محیط هاستینگ ، انجام تنظیمات انواع کنترل پنل ها ، مجازی سازی سرورها
آی دی تلگرام : @TopAdmins
-
-
بنده pc دارم.مودم بنده هم قابلیت وایرلس داره و بنده از طریق گوشی به مودم وصل هستم وسیستم هم از طریق کایل به مودم وصل هست
ای پی که به صورت DHCP به هر دو دستگاه وصل هست.حالا اگه ماله شما چیزی رو اسکن نمیکنه برید ببینید تنظمیات advanced sharing توی سیسمتون درست هست یا نه
باید file sharing روشن باشه network discovery روشن باید باشه و همچنین قسمت password sharing هم باید خاموش باشه
-
تعداد تشکر ها از hphp به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
سلام
از نرم افزار AirDriod استفاده کنید
-
تعداد تشکر ها از lizard.tiny به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
در تنظیمات ویندوز قسمت شبکه (network and sharing center) قسمت advanced sharing setting گزینه های مربوط به discovery (هم حالت public و home) روی روی on بزارید و password protected رو هم off کنید برای جفت شبکه ها (home و public) و مجدد تست کنید
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
-
تعداد تشکر ها از farhadhelix به دلیل پست مفید
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
hphp
بنده pc دارم.مودم بنده هم قابلیت وایرلس داره و بنده از طریق گوشی به مودم وصل هستم وسیستم هم از طریق کایل به مودم وصل هست
ای پی که به صورت DHCP به هر دو دستگاه وصل هست.حالا اگه ماله شما چیزی رو اسکن نمیکنه برید ببینید تنظمیات advanced sharing توی سیسمتون درست هست یا نه
باید file sharing روشن باشه network discovery روشن باید باشه و همچنین قسمت password sharing هم باید خاموش باشه
دقیقا همینطوره دو دستگاه یکی از طریق کابل و یکی ازطریق وایرلس به مودم وصل هستند.
تنظیماتی که گفتید رو هم قبلا اعمال کردم و بازم یه چک کردم ولی متاسفانه بازم توی گوشی شبکه ی لنی رو اسکن نمیکنه.
توی تنظیمات مودم نباید تغییراتی بدم؟؟

نوشته اصلی توسط
farhadhelix
در تنظیمات ویندوز قسمت شبکه (network and sharing center) قسمت advanced sharing setting گزینه های مربوط به discovery (هم حالت public و home) روی روی on بزارید و password protected رو هم off کنید برای جفت شبکه ها (home و public) و مجدد تست کنید
همینطور که گفتم تغییرات رو اعمال کردم ولی مشکل هنوز به قوت خودش باقی هست.
واقعا کلافه شدم :|
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Amin_Senator
فایروال ویندوزم خاموشه
تو قسمت لن Es File Explorer که اسکن میکنم هیچی نمیاره
شما با PC هستید یا لپتاب؟ کارت شبکه تون قابلیت وایرلس داره؟
- - - Updated - - -
آیا باید رو ویندوز تنظیمات خاصی انجام بدم؟؟
مثلا ای پی یی چیزی بدم؟
توی کامپیوتر برای آیپی ورژن 4 مثلا 192.168.1.20 نت مسک 255.255.255.0 گیت وی 192.168.1.1 (آیپی مودم هست) وارد کنید
توی کامپیوتر حتما یه فایل یا درایو شیر کنید (کیک راست پروپرتیس، شیر)
برای اطمینان فایروال خاموش کنید یا آنتی ویروس رو
یوزر ویندوز شما حتما باید پسورد داشته باشه
مثلا میتونید برای administrator پسورد بزارید که موقع ورود به کامپیوتر مشکلی نداشته باشید
آیپی 192.168.1.20 و یوزر پس کام تو برنامه Es File Explorer وارد کنید
موفق باشد
-
تعداد تشکر ها از mahdy777 به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
-