-
April 12th, 2016, 22:56
عضو انجمن
نظر درباره راه اندازی DNS سرور مجازی آنتی دیداس از VPS تا Dedicated
سلام دوستان
لطفا خواهشا وب مستر های محترم در این باره راه نمایی کنند
قبلا هم مبحثی در همین مورد در باره گیم سنتر های ایرانی راه اندازی کرده بودم
در همین روش به راه اندازی DNS سرور مجازی رو آورده ایم برای شما ارایه دهندگان سرور هاستینگ و کلیه کسانی که سایت های خارج از ایران دارند
این سیستم برای سرورهای ایرانی زیاد خوب نیست مثل کلادفلیر می شود
درواقع میخواهم بدانم آیا شما به این سرویس نیاز دارید؟ و اگر بلی تا چه حد هزینه ماهانه برای شما مقدور است
از دارندگان VPS گرفته تا دارنده هاست معمولی تا سرور ها
در این روش شما دی ان اس های خود را روی ما تنظیم میکنید و ما اطلاعات رابه سمت شما می فرستیم
می توانید بنا به درخواست فقط پورت http و https را باز بگذارید در این حالت از دست حملات ssh به طور کامل راحت می شوید و آی پی شما مخفی می ماند
لطفا نظرات خود را ارایه دهید
هم مشورت می خواهم و هم اینکه آیا ارزش پیاده سازی دارد و یا خیر
لطفا ترافیک ماهانه خود را نیز اعلام بفرمایید
- - - Updated - - -
هیچکی هیچ نظری نداشت؟
ویرایش توسط soheil869 : April 12th, 2016 در ساعت 22:18
-
-
April 12th, 2016 22:56
# ADS
-
April 12th, 2016, 23:02
پاسخ : نظر درباره راه اندازی DNS سرور مجازی آنتی دیداس از VPS تا Dedicated
درود
راه اندازی cloud protection بنظر من ایده بسیار خوبی هست .مخصوصا که ایده های خارجی مثل کلود فلر و incapsula قیمت های بالایی دارن
اما هزینه راه اندازی و نگه داری نسبتا بالایی داره ولی در صورت ایجاد یک سروریس مناسب و قیمت رقابتی میتونید موفق بشید با توجه به اینکه توی ایران معدود جاهایی دارن این خدمات رو میدن
بنظرم هزینه استارت از ماهانه ۱۰ تومن شروع بشه و تا ماهی ۱۰۰ تومن حداکثر بره
-
تعداد تشکر ها از Aria90 به دلیل پست مفید
-
April 12th, 2016, 23:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Aria90
درود
راه اندازی cloud protection بنظر من ایده بسیار خوبی هست .مخصوصا که ایده های خارجی مثل کلود فلر و incapsula قیمت های بالایی دارن
اما هزینه راه اندازی و نگه داری نسبتا بالایی داره ولی در صورت ایجاد یک سروریس مناسب و قیمت رقابتی میتونید موفق بشید با توجه به اینکه توی ایران معدود جاهایی دارن این خدمات رو میدن
مرسی که در این بحث شرکت کردین
به نظرتون تا چقدر پهنای باند مناسب هست؟
- - - Updated - - -
من دارم از 3 Tbps شروع میکنم
-
-
April 13th, 2016, 00:21

نوشته اصلی توسط
soheil869
عزیز جان مهم میزان پهنای باند نیست (ترافیک ) مهم میزان پورت هست / شما برای شروع حداقل باید بتونید اتک های 20 گیگ به بالارو دفع کنید . یعنی چیزی در حدود 30 گیگابیت بر ثانیه پورت نیاز دارید. که کم کم بتونید با افزایش مشتری ها تعداد پورت رو افزایش بدید
اگر بتونید اینکار رو هماهند کلودفلر انجام بدید مشتری زیادی در همین ایران خودمون هم دارید ( البته اثبات بشه که توانایی سایتتون خوب هست ) . نمونه ی کوچکش همین اتک هایی که بر روی سرور های درگاه های پرداخت این چند روز ایجاد شده که اگر این سیستم رو داشتید شاید اونها یک میلیون تومان هم برای این سیستم پرداخت میکردند در ماه چون گردش و در آمد بالایی دارن در ماه
-
تعداد تشکر ها از hoka به دلیل پست مفید
-
April 13th, 2016, 01:07
عضو دائم
از نظر طرح خوبه
ولی در مورد سرویس دهی به کاربرهای ایرانی....
متاسفانه شکست می خورید
کسی هزینهنمیکنه
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها ازviasky به دلیل پست مفید
-
April 13th, 2016, 01:11

نوشته اصلی توسط
viasky
از نظر طرح خوبه
متاسفانه شکست می خورید
کسی هزینهنمیکنه
این حرف دلم بود که واقعا سرویس پولی برای کاربرای ایرانی یه اشتباهاست . چون همه دنبال چیز مجانی هستن
-
تعداد تشکر ها ازhoka به دلیل پست مفید
-
April 13th, 2016, 01:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Aria90
درود
ایشون هم راه انذازی کنن همون مقدار هزینه کلودفلر برای وبمستر ها در میاد فکر نکنید با 2 هزارتومان می تونید وصل بشید و استفاده کنید.
ایده خوبی هست ولی باید از ابتدا با قدرت شروع کنید.
-
تعداد تشکر ها از m2n به دلیل پست مفید
-
April 13th, 2016, 08:27
سلام و درود.
سینیهه عزیز،طرح دیشبی که گفتم.درسته؟با یک فرق کوچیک
اما اینو بگم تو ایران چندتا هستند اینو انجام میدن
یکی هم کلا طرح کلودفلیر داریم که داخل همین انجمن هستند و امکاناتش خیلی زیادتر و بهتر از کلودفلیر مس باشد.
قکر کنم کلودها یا یکی دیگه یود
آنتی دیداس و خیلی امکانات دارن.
ولی خیلی گرون برای شما در میاد.چون سرور ایرانی دارید.پهنای مصرفی بالایب دارید.مگه مثل دیشب بهتون گفتم یک سرور کوچیک رو سرورهام درست کنم و شروع کنیم
ایرانکباشه هزینه زیادی باید بدن.اما به درد سرورهای دیگه میخوره.
از لحاظ استقلال،اگر قابلیتش زیاد باشه و بتونید کاری کنید که بهتر از جاهای دیگه باشید،امکانکپیشرفت هست
اماوهزینه داره.
حداقل بین 70 تا 100 هزار کهو70هطار تومن واسه سرورهای کوچیک خوبه
-
تعداد تشکر ها از IrIsT به دلیل پست مفید
-
April 13th, 2016, 14:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
viasky
از نظر طرح خوبه
متاسفانه شکست می خورید
کسی هزینهنمیکنه

نوشته اصلی توسط
hoka
این حرف دلم بود که واقعا سرویس پولی برای کاربرای ایرانی یه اشتباهاست . چون همه دنبال چیز مجانی هستن

نوشته اصلی توسط
m2n
ایشون هم راه انذازی کنن همون مقدار هزینه کلودفلر برای وبمستر ها در میاد فکر نکنید با 2 هزارتومان می تونید وصل بشید و استفاده کنید.
ایده خوبی هست ولی باید از ابتدا با قدرت شروع کنید.
بله تمام طرح ها در ایران همینگونه هستند
من خودم به شخصه با پلان های کلاد فلیر کار نکردم
دیداس لایه 7 هست سروری که داه راه اندازی میشه
بله کاملا هم حق با شماست که تو ایران کسی پولی نمیده
میخوام بدونم هزینه کلاد فلیر متوسط چقدر هست و اگر لایه 7 باشه چقدر هست
ما به اندازه حجم کلاد فلیر نمیخوایم کار کنیم
معمولا به سرورهای داخل ایران یا با برنامه تک داده میشه یا از سایت های استرس تست رایگان استقاده می کنند
و هم حمله شونده و هم حمله کننده جفت رایگان هستند و همین هم خیلی خوب هست
از قیمت های کلاد فلیر بیشتر بنده را مطلع گنید
و اینکه شما بیشتر از من در ایران فعالیت داشته اید و به بنده بگویید کاربران ایرانی تا چه میزان می خواهند هزینه کنند
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
IrIsT
سلام و درود.
سینیهه عزیز،طرح دیشبی که گفتم.درسته؟با یک فرق کوچیک
اما اینو بگم تو ایران چندتا هستند اینو انجام میدن
یکی هم کلا طرح کلودفلیر داریم که داخل همین انجمن هستند و امکاناتش خیلی زیادتر و بهتر از کلودفلیر مس باشد.
قکر کنم کلودها یا یکی دیگه یود
آنتی دیداس و خیلی امکانات دارن.
ولی خیلی گرون برای شما در میاد.چون سرور ایرانی دارید.پهنای مصرفی بالایب دارید.مگه مثل دیشب بهتون گفتم یک سرور کوچیک رو سرورهام درست کنم و شروع کنیم
ایرانکباشه هزینه زیادی باید بدن.اما به درد سرورهای دیگه میخوره.
از لحاظ استقلال،اگر قابلیتش زیاد باشه و بتونید کاری کنید که بهتر از جاهای دیگه باشید،امکانکپیشرفت هست
اماوهزینه داره.
حداقل بین 70 تا 100 هزار کهو70هطار تومن واسه سرورهای کوچیک خوبه
سلام امیر عزیز
کمی به حرف دیشب ما شبیه است اما در ادامه همان طرح قبلی سرور های مقاوم در برابر حمله ایرانی هست
اول می خواهم روی سرورهای خارج از ایران راه اندازی کنم که اگر شکست خورد با هزینه سنگینی نبوده باشه
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
hoka
عزیز جان مهم میزان پهنای باند نیست (ترافیک ) مهم میزان پورت هست / شما برای شروع حداقل باید بتونید اتک های 20 گیگ به بالارو دفع کنید . یعنی چیزی در حدود 30 گیگابیت بر ثانیه پورت نیاز دارید. که کم کم بتونید با افزایش مشتری ها تعداد پورت رو افزایش بدید
اگر بتونید اینکار رو هماهند کلودفلر انجام بدید مشتری زیادی در همین ایران خودمون هم دارید ( البته اثبات بشه که توانایی سایتتون خوب هست ) . نمونه ی کوچکش همین اتک هایی که بر روی سرور های درگاه های پرداخت این چند روز ایجاد شده که اگر این سیستم رو داشتید شاید اونها یک میلیون تومان هم برای این سیستم پرداخت میکردند در ماه چون گردش و در آمد بالایی دارن در ماه
بله دوست عزیز بنده متوحه هستم به پهنای باند ارتباط ندارد من هم میزان را 3 ترابیت / ثانیه اعلام کردم تا در برابر حملات معمول مقاوم باشد
- - - Updated - - -
نظرات دیگر دوستان
-
-
April 14th, 2016, 21:23

نوشته اصلی توسط
soheil869
- - - Updated - - -
پهنای باند مناسبیه برای شروع
در مورد هزینه نکردن ایرانی ها
ببینید قطعا سرورس شما ارزان نخواهد بود و قطعا برای هر کسی هم مناسب نیست چون مشتری خاص داره
اما توی ایران سایت هایی که حاضرن مشتری این سروریس باشن زیاده چون نیاز دارن بهش حتی از کلوفلر هم برمیگردن روی سرویس شما چون از ایران خدمات میگیرن
اما باید بتونی یک فایروال قوی هم بندازی پشت این کار که خودکار بیاد یکسری حملات رو خنثی کنه و ورودی ها رو ببنده
-