با سلام و احترام خدمت اساتید
سایت من به علت بالا رفتن بازدید و فشار بر روی منابع از هاست های اشتراکی رونده شده .
از وردپرس استفاده میکنم .
الان پیگیر بودم یه جوری مسئله رو حل کنم که هم هزینه سنگین نباشه هم سایت داون نشه .
تا رسیدم به این موضوع که سایت رو کلا ( هم هاست اصلی و هم هاست دانلود ) رو ببرم روی یک سرور مجازی و هاست دانلود رو هم کنسل کنم و کل فایل ها هم بریزم تو هاست اصلی .
هم هزینه بهتره و هم منابع بیشتره .
اما با مطالعاتی که کردم و سوالاتی که از مدیران شرکت های هاستینگ پرسیدم برخی که کلا میترسند برخی هم با شک و تردید صحبت میکنند طوری که خودم رو هم به شک انداختند :
مثلا میگن کانفیگ سرور مجازی با خودتونه اما در هاست اشتراکی با هاستینگ یا میگن در هاست اشتراکی منابع به جز نرام افزارهای نصب شده استفاده میشه اما در سرور مجازی منابع توسط نرم افزارهای نصب شده هم مصرف میشه پس نمیشه گفت منابع سرور مجازی بیشتر از هاست اشتراکی هست .
آخه مگه این کانفیگ چیه ؟ واقعا اینقدر دشوار هست که روش اینقدر بحث میشه ؟ آیا کانفیگ رو هر روز باید انجام بدیم ؟
مگه چه نرم افزارهایی باید نصب کنیم که اینقدر فشار بیاره به یک سی پی یو سه هسته یا چهار هسته ؟
دوستان لطفا شما راهنمایی کنید که چه کنم ؟ این حرفا تا چقدر صحت داره ؟ آیا واقعا هاست اشتراکی بهتر از سرور مجازی هست ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .