-
April 10th, 2016, 18:51
خطای 500 در سایت های .htacess روی سرور جدید
سلام و عرض ادب، مشکلی که هست تمام سایت هایی که .htacess دارند روی سرور جدید که منتقل شده خطای 500 دارند و با حذف این فایل بدون مشک کار می کنند.
خیلی جستجو کردیم در انجمن و گویا کانفیگ آپاچی باید تغییراتی کند تا مشکل برطرف بشه، من از تنظیمات پیش فرض سیپنل استقاده کردم، ممنون می شوم راهنمایی کنید در سرور جدید چه تنظیمی باید اعمال بشود متشکرم
-
-
April 10th, 2016 18:51
# ADS
-
April 10th, 2016, 18:54
عضو دائم
پاسخ : خطای 500 در سایت های .htacess روی سرور جدید
سلام احتمالا module ای در htaccess ها استفاده شده است که در سرور شما فعال نیست.
-
تعداد تشکر ها از T.Toosi به دلیل پست مفید
-
April 10th, 2016, 19:10

نوشته اصلی توسط
T.Toosi
سلام احتمالا module ای در htaccess ها استفاده شده است که در سرور شما فعال نیست.
طبیعتاً یک ماژولی فعال نیست ولی چیزی به اسم mod_rewrite گزینه وجود نداره در بخش ایزی آپاچی، شما میدونید چه ماژولی باید فعال بشه؟
-
-
April 10th, 2016, 19:21

نوشته اصلی توسط
drxox
سلام و عرض ادب، مشکلی که هست تمام سایت هایی که .htacess دارند روی سرور جدید که منتقل شده خطای 500 دارند و با حذف این فایل بدون مشک کار می کنند.
خیلی جستجو کردیم در انجمن و گویا کانفیگ آپاچی باید تغییراتی کند تا مشکل برطرف بشه، من از تنظیمات پیش فرض سیپنل استقاده کردم، ممنون می شوم راهنمایی کنید در سرور جدید چه تنظیمی باید اعمال بشود متشکرم
درود
به عوامل مختلفی بستگی داره
مثلا یک مورد مهم اینه سرور قبلی وب سرورش با سرور جدید فرق داره.چون رول های مثلا انجین ایکس برای htaccess با رول های آپاچی کاملا متفاوت هست و....
مورد بعدی احتمالا نصب نبودن ماژول های استفاده شده در htaccess
-
تعداد تشکر ها از Aria90 به دلیل پست مفید
-
April 10th, 2016, 19:28
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
drxox
طبیعتاً یک ماژولی فعال نیست ولی چیزی به اسم mod_rewrite گزینه وجود نداره در بخش ایزی آپاچی، شما میدونید چه ماژولی باید فعال بشه؟
سلام
خروجی دستور زیر رو بفرمایید چی هست ؟
کد:
/usr/local/apache/bin/httpd -D DUMP_MODULES | grep rewrite
-
-
April 10th, 2016, 19:54
سلام و درود
داخل htaccess ببینید از phpadmin یا value یا کلا مقدار دهی استفاده نشده؟
ماژول ها امکان این خطا رو میدن.شاید داخل کمپایل کامل کمپایل نکردین.حتما که نباید از کانفیگ سی پنل برای این سرور دایرکت استفاده کنید.هرکدوم کانفیگ خاص خودشو داره.
کانفیگ پیشفرض دایرکت,خود mod_rewrite داره.مگه پاک کرده باشین.
خروجی این فرمان رو برای من پ.خ کنید :
httpd -M
اگه دایرکت ادمین هستش و آپاچی,دسترسی بهم بدین تا درستش کنم.نمیدونم تازگیا چرا به مشکل میخورید.امروز فقط 3 تا سرور همین مشکل رو داشت که حل شد.
iedb.team@gmail.com
تلگرام :
AmirAm67
ویرایش توسط IrIsT : April 10th, 2016 در ساعت 19:56
-
تعداد تشکر ها از IrIsT به دلیل پست مفید
-
April 10th, 2016, 21:13
ضمن تشکر از راهنمایی دوستان این مشکل از 2.2 به 2.4 آپاچی رخ میده با حذف فاصله و برخی دستورات داخل .htacess مشکل برطرف شد.
-