-
April 11th, 2016, 18:01
ورزش سه، هم اکنون دومین وب سایت پرترافیک کشور !
سلام
خوشبحتانه امروز،وب سایت ورزش سه از سایت یاهو جلو زد و در مقام دومین وبسایت ایرانی از نظر الکسا قرار گرفت !
به نقل از ورزش سه:
اتفاقی که برای کاربران صنعت روبه رشد دیجیتال در ایران خوشایند است و یک افتخار ملی به حساب می آید . ورزش سه پیش از این به عنوان پربینندهترین وبسایت فارسی زبان شناخته میشد وپایین تر از گوگل و یاهو در رده سوم قرار داشت .
ویرایش توسط mhp1380 : April 11th, 2016 در ساعت 18:03
-
-
April 11th, 2016 18:01
# ADS
-
April 11th, 2016, 18:53
عضو انجمن
پاسخ : ورزش سه، هم اکنون دومین وب سایت پرترافیک کشور !

نوشته اصلی توسط
mhp1380
سلام
خوشبحتانه امروز،وب سایت ورزش سه از سایت یاهو جلو زد و در مقام دومین وبسایت ایرانی از نظر الکسا قرار گرفت !
به نقل از ورزش سه:
بله شما هم یک کانال دستت بود اول میشیدی و هیچ افتخاری هم نداره. چون با هزاران پرنسل دولتی دارن یک سایت رو بالا میارن. و شده رفرنس هزاران خبرنگار روزنامه و سایت خبری دیگر
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
تعداد تشکر ها از hegza به دلیل پست مفید
-
April 11th, 2016, 18:56

نوشته اصلی توسط
hegza
بله شما هم یک کانال دستت بود اول میشیدی و هیچ افتخاری هم نداره. چون با هزاران پرنسل دولتی دارن یک سایت رو بالا میارن. و شده رفرنس هزاران خبرنگار روزنامه و سایت خبری دیگر
سلام
مگه من الان افتخار کردم؟ جناب شما براتون غیر عادی هست این اتفاق به بنده ربطی نداره این فقط اطلاع رسانی بود !
-
تعداد تشکر ها از mhp1380 به دلیل پست مفید
-
April 11th, 2016, 18:58
عضو جدید
منم اصلا از این سایت خوشم نمیاد با پول اومده بالا
-
تعداد تشکر ها ازmohammadkia به دلیل پست مفید
-
April 11th, 2016, 18:58
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
hegza
بله همینطوره
-
تعداد تشکر ها از blackz به دلیل پست مفید
-
April 11th, 2016, 19:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mhp1380
سلام
مگه من الان افتخار کردم؟ جناب شما براتون غیر عادی هست این اتفاق به بنده ربطی نداره این فقط اطلاع رسانی بود !
برای من الاع رسانی شما غیره عادی هست وگرنه رتبش عادیه
اگر سایتی مثل آپارات و استارت آپهای دیگه از گوگل و یاهو جلو بزنن باعث خوشبختی منم میشه و میام تاپیک میزنم خوشبختانه .....
اما باور کنید این جای بدبختی داره رقابت ناسالم اونم در یک حوزه که بقیه هم دوست دارند. رشد کنن و جهانی بشند نه فارسی بلکه در زبان عربی و...
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
-
April 11th, 2016, 19:04
عضو جدید
منم واقعا یه سایت که چند نفر دور هم جمع شدن یه سایت خیلی خوب زدن پیشرفت میکنن خوشحال میشم
-
-
April 11th, 2016, 19:07

نوشته اصلی توسط
hegza
حرف شما درسته دوست عزیز
-
تعداد تشکر ها از alborzdata به دلیل پست مفید
-
April 11th, 2016, 20:31
بی ارزش ترین سایت هست با پول و قدرت شبکه سه بالا آمده
-
تعداد تشکر ها از hostorder به دلیل پست مفید
-
April 11th, 2016, 20:46
-