با سلام
میخوام یک سایت دانلود آهنگ به زبان انگلیسی راه اندازی کنم و برای سرور دانلود و میزبانی هتزنر رو انتخاب کردم.... میخواستم بدونم دربرابر کپی رایت چقدر حساس هستند و آیا دردسر ساز نمیشه؟
با سلام
میخوام یک سایت دانلود آهنگ به زبان انگلیسی راه اندازی کنم و برای سرور دانلود و میزبانی هتزنر رو انتخاب کردم.... میخواستم بدونم دربرابر کپی رایت چقدر حساس هستند و آیا دردسر ساز نمیشه؟
با سلام
ببنید هر دیتاسنتر و هر کمپانی باید طبق قوانین کشور خودش فعالیت کنید حال این دیتاسنتر در کشور آلمان هست و ملزم به رعایت قوانین کپی رایت موجود در این کشور. یعنی تصمیم گیرنده دیتاسنتر نیست.
بهتر هست به سمت کشور های بروید که قانون های کپی رایت نداشته باشند . بعد از اینکه تعدد شکایت ها زیاد شود مشکل ساز خواهد شد برای سایت های خارجی.
موفق باشید.
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
کپی رایت مشکلی نیست
ولی اتک و پورت اسکن و اینجور موارد.... سختگیر هستند
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
تجربه موارد بسیاری داشتیم.
در صورت ریپورت، ابیوز ارسال می شود و ملزم به پاک کردن اسکریپت/فایل می باشید در غیر اینصورت ip بلاک می شود.
دقیقا به همین صورت که دوستان گفتند
تا وقتی که ریپورت نشید هیچ کاری ندارند باهاتون ، بعد از ریپورت باید از سرور خدافظی کنید
طراحی قالب وردپرس | طراحی وبسایت | طراحی گرافیک | تبدیل PSD به WP
تماس با من: i.alivakili@gmail.com ، 0912 932 8839 ، تلگرام: redgraphic@
درود؛
به کپی رایت حساس هست عزیز. اگر از اسکریپت های نال شده و.. استفاده کنید بشرطی که شکایتی بشود، برای شما ابیوز ارسال میگردد که باید سریعا مشکل را حل نمایید.
بدرود.
ServerSaz.com | Fast and Reliable VPS, Dedicated Server █
24x7x365 Technical Support - 99.9% Uptime Guarantee █
Join us on Telegram | Live Chat █
جناب من تجربه دوسال استفاده از اسکریئتهای نال رو در سرورهای دوستان داشتم ، همونطور که میدونید بیشتر تو ایران از سرورهای هتزنر استفاده میشد که دوستان میگفتن ابیوز اومده ولی نمیدونستن تو سی پنل با اون همه کلاینت کدومشون این مشکلو بوجود آورده در آخر هم جریمه پرداخت میکردن و موضوع ختم بخیر میشد.
لطفاً یک دیتاسنتر از هلند و سایر کشورهای اروپایی وارز معرفی کنید
ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)