-
February 14th, 2016, 12:55
کمک برای خرید دامین از مزایده godaddy
سلام
تمایل به خریدی یک دامین دارم که در godaddy برای فروش گذاشته شده، از دوستانی که در گوددی اکانت دارند، امکانش هست این کار رو انجام بدن و من هزینه رو بهشون بدم. طبیعتا پس از خرید به اکانت نمایندگی خودم منتقل خواهم کرد ...
لطفا شرایط و هزینه رو بفرماید ...
-
-
February 14th, 2016 12:55
# ADS
-
February 14th, 2016, 13:30
عضو دائم
پاسخ : کمک برای خرید دامین از مزایده godaddy
-
-
February 14th, 2016, 13:48
الان 12 دلار هست کسی هم تا الان آفر نداده !
-
-
February 14th, 2016, 13:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ajalali
الان 12 دلار هست کسی هم تا الان آفر نداده !
متد پرداختش چیه؟
-
-
February 15th, 2016, 13:17
طبیعتا باید داخل سایت godaddy اکانت داشته باشین که کلا با ایران مشکل داره، لذا دوستانی که اکانت تایید شده دارند و با godaddy کار میکنند میتونن، خریداری کنند
- - - Updated - - -
دوست عزیزی که پیشنهاد دادی و گفتی از godaddy اکانت داری، یک لطف بکن شماره تماس رو برای من پیام خصوصی بده، من تازه عضو شدم و نمیتونم پیام خصوصی بدم
-
-
February 15th, 2016, 15:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ajalali
طبیعتا باید داخل سایت godaddy اکانت داشته باشین که کلا با ایران مشکل داره، لذا دوستانی که اکانت تایید شده دارند و با godaddy کار میکنند میتونن، خریداری کنند
- - - Updated - - -
دوست عزیزی که پیشنهاد دادی و گفتی از godaddy اکانت داری، یک لطف بکن شماره تماس رو برای من پیام خصوصی بده، من تازه عضو شدم و نمیتونم پیام خصوصی بدم
ما میتوانیم کار های ثبت نام و ثبت شماره و ادرس و دبیت کارت را انجام دهیم
-
-
February 20th, 2016, 01:48
-
-
March 26th, 2016, 14:31
عضو جدید
تا اونجایی که من میدونم اگه دامین تازه ثبت باشه یا منقضی شده باشه و بعضی شرایط دیگه... تا دو ماه حق انتقال به سایر ثبت کننده ها را نخواهید داشت.در این دو ماه صرفا به یه اکانت دیگه در همان گوددی میتوانید منتقل کنید.
-