-
March 24th, 2016, 22:58
هاست پر سرعت و قوی
سلام دوستان خب منم مثه خیلیا کلی هاست عوض کردم و هاستایی که واقعا خوبن رو میشناسم 3 تا هستن که واقعا خب قیمتاشون بالان نت افزار و ... ولی خب گفتم اینجا هم سوال بپرسم ادرس سایتمم که میبینید تو امضا و پروفایل کلیک کنید . خب هاست فعلی معمولیه رو به بالاست پهنای باند نامحدود فضا 10 گیگ و اخرین پلن ممکنش هم هست با قیمت 12 هزار تومن اما سرعتش قابل قبول کاربر ها نیست . من میتونم ماهانه تقریبا 30 یا نهایتا 40 هزار تومن خرج کنم اما با شرایطی که هاست قبلی داشت و بهتر باشه سرعتش . تضمین بازگشت وجهم بده و انتقال فایل ها هم انجام بده . همین لطفا سایت رو ببینید تو انالیزور های انلاین انالایز کنید و اگه افری قوی تر و سریع تر دارید بگید که الکی وقت کاربرا و من گرفته نشه انجمن هم که داریم . ممنون میشم بگید
ویرایش توسط amin rahabr : March 24th, 2016 در ساعت 23:00
-
-
March 24th, 2016 22:58
# ADS
-
March 24th, 2016, 23:03
عضو دائم
پاسخ : هاست پر سرعت و قوی
باسلام
با نرخ حدودا 30 هزار تومان می تونید سرویس زیر و دریافت بفرمایید
سرور نیم اختصاصی + دایرکت ادمین
کانفیگ کاملا اختصاصی
رم 4 گیگ و 4 هسته پردازنده
128 گیگ فضای ssd و دو ip
فایروال سخت افزاری
سوالی داشتید بنده در خدمتم
ترجیح دادم بیهوده اطلاع کپی و پیست نشه....
موفق باشید
- - - Updated - - -
جهت مشاوره دریافت نمونه سایت های پربازدید
https://telegram.me/irvsk
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید
-
March 24th, 2016, 23:36
الان این پلن 45 هزار تومان ماهانه پهنای باندش نامحدوده ؟ بعد سایتتون چند وقته باز شده ؟ یهو دو روز دیگه نیاین ببندین بگید برید یه جا دیگه . و تضمین شدست که از هاست فعلی سرعتش بیشتره ؟

نوشته اصلی توسط
viasky
باسلام
با نرخ حدودا 30 هزار تومان می تونید سرویس زیر و دریافت بفرمایید
سرور نیم اختصاصی + دایرکت ادمین
کانفیگ کاملا اختصاصی
رم 4 گیگ و 4 هسته پردازنده
128 گیگ فضای ssd و دو ip
فایروال سخت افزاری
سوالی داشتید بنده در خدمتم
ترجیح دادم بیهوده اطلاع کپی و پیست نشه....
موفق باشید
- - - Updated - - -
جهت مشاوره دریافت نمونه سایت های پربازدید
https://telegram.me/irvsk
-
-
March 24th, 2016, 23:36
با سلام
میزبانی کلود ssd سی پنل آلمان
PLAN HC-J
10 گیگابایت فضا
پهنای باند نامحدود
دیتابیس نامحدود
ایمیل نامحدود
پارک دامنه نامحدود
+وب سرور لایت اسپید
+رم اخصاصی 4 گیگابایت
+سی پی یو 200٪ (2 هسته کامل ~ 6GHz)
+ I/O 4MB/s
100,000 تومان ماهانه
http://tandismizban.com/میزبانی-وب-پربازدید-آلمان/
-
-
March 24th, 2016, 23:38
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
amin rahabr
الان این پلن 45 هزار تومان ماهانه پهنای باندش نامحدوده ؟ بعد سایتتون چند وقته باز شده ؟ یهو دو روز دیگه نیاین ببندین بگید برید یه جا دیگه . و تضمین شدست که از هاست فعلی سرعتش بیشتره ؟
پهنای باند نامحدود می باشد
قربان شرکت ما در حدود 5 سال سابقه داره و در حال حاضر مرکز اصلی آن در تورینو ایتالیا می باشد
بنده نیزسابقه 12 ساله کاری دارم به همراه تحصیلات در این زمینه
می تونید بررسی لازم و انجام بدید
درخدمتم
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
March 24th, 2016, 23:47
پیشنهاد بنده تهیه سرویس هایی از سایت هایی مانند نت افراز،هاست دی ال ، یاس ای تی ، طلاهاست، آبتین وب هست
خود سرور چند هسته پردازنده دارا هست که 4 هسته در اختیار شما باشه بدون اورسل!!!!!!!!!!!
اگر کیفیت کار و اطلاعاتتتون براتون مهم هست سرویس های ارزان و اورسل سرور مجازی خرید نکنید
با پشتیبانی این سایت ها صحبتی داشته باشید حتما تخفیف های لازم رو لحاظ خواهند کرد براتون بر اساس تجربه عرض میکنم
-
-
March 24th, 2016, 23:47

نوشته اصلی توسط
amin rahabr
سلام دوستان خب منم مثه خیلیا کلی هاست عوض کردم و هاستایی که واقعا خوبن رو میشناسم 3 تا هستن که واقعا خب قیمتاشون بالان نت افزار و ... ولی خب گفتم اینجا هم سوال بپرسم ادرس سایتمم که میبینید تو امضا و پروفایل
کلیک کنید . خب هاست فعلی معمولیه رو به بالاست پهنای باند نامحدود فضا 10 گیگ و اخرین پلن ممکنش هم هست با قیمت 12 هزار تومن اما سرعتش قابل قبول کاربر ها نیست . من میتونم ماهانه تقریبا 30 یا نهایتا 40 هزار تومن خرج کنم اما با شرایطی که هاست قبلی داشت و بهتر باشه سرعتش . تضمین بازگشت وجهم بده و انتقال فایل ها هم انجام بده . همین لطفا سایت رو ببینید تو انالیزور های انلاین انالایز کنید و اگه افری قوی تر و سریع تر دارید بگید که الکی وقت کاربرا و من گرفته نشه انجمن هم که داریم . ممنون میشم بگید
دوست عزیز ممکن مشکل سرعت سایت شما از بهینه نبودنش باشه
اگر خواستید میتونم به رایگان براتون بهینش کنم
از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشید
در این لینک به وضوح میتوانید ببینید که بهینه نیستش و دلایلش رو بفهمید
https://gtmetrix.com/reports/ba-music.ir/jZflHOJU
ویرایش توسط bigm : March 24th, 2016 در ساعت 23:49
-
تعداد تشکر ها از bigm به دلیل پست مفید
-
March 24th, 2016, 23:48
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
taha0_0
پیشنهاد بنده تهیه سرویس هایی از سایت هایی مانند نت افراز،هاست دی ال ، یاس ای تی ، طلاهاست، آبتین وب هست
خود سرور چند هسته پردازنده دارا هست که 4 هسته در اختیار شما باشه بدون اورسل!!!!!!!!!!!
اگر کیفیت کار و اطلاعاتتتون براتون مهم هست سرویس های ارزان و اورسل سرور مجازی خرید نکنید
با پشتیبانی این سایت ها صحبتی داشته باشید حتما تخفیف های لازم رو لحاظ خواهند کرد براتون بر اساس تجربه عرض میکنم
دوست گرامی با تمام احترام
تعداد هسته هیچ ربطی به میزان توان پردازنده در سرور مجازی نداره
شما می تونید به همه 4 هسته پردازنده بدید
چیزی که مهمه توان پردازنده هست
موفق باشید
-
-
March 24th, 2016, 23:51

نوشته اصلی توسط
viasky
دوست گرامی با تمام احترام
تعداد هسته هیچ ربطی به میزان توان پردازنده در سرور مجازی نداره
شما می تونید به همه 4 هسته پردازنده بدید
چیزی که مهمه توان پردازنده هست
موفق باشید
هر کور چقدر توان پردازش داره؟
-
-
March 24th, 2016, 23:54
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
taha0_0
هر کور چقدر توان پردازش داره؟
در مجموع 1800 مگاهرتز اختصاصی و 1500 مگاهرتز هم اشتراکی دارند
به تعداد هسته در نظر گرفته نمیشه
تعداد هسته به بهبود کارایی پردازنده کمک میکنه و بیشتر سعی می کنیم به صورت thread ارائه کنیم
که پردازنده پردازش های موجود و تقسیم کنه و به همه رسیدگی کنه (HYPERthreading )
برای افزایش سرعت وب سایت و یا سرورهای که همزمان چند درخواست دارند موثر خواهد بود
موفق باشید
-