-
March 15th, 2016, 14:19
دانلود با سرعت بالا
سلام دوستان
به تازگی افردای پیدا شدن که سرویس دانلود فایل دارن و هر 1 ترابایت بسته به نوع لینک(مستقیم یا غیر مستقیم)دانلود می کنن و هزینه ها هم بین 250 هزار تا 350 هزار متغیر هست.در مورد سرعت بین 20 تا 55 مگ متغیر بوده
اگه ممکنه راهنمایی کنید که چه سرویس اینا گرفتن..چقدر هزینه کردن که هر 1 ترا رو نزدیک 300 هزار تومن دانلود می کنن اونم با سرعت بالا
من با های وب تماس گرفتم.میگن سرویس 1 مگ نامحدود اختصاصی ماهیانه 2700000
-
-
March 15th, 2016 14:19
# ADS
-
March 15th, 2016, 15:00
عضو انجمن
پاسخ : دانلود با سرعت بالا
دوست عزیز این دوستان از سرورهای اختصاصی ایران استفاده میکنند که حدودا هر 1 ترابایت براشون حدود 100 تومن هزینه داره
البته بستگی به شرکت ارائه کننده هم داره
بسته های ترافیکی های وب هم مناسبه ازشون تهیه کنید
ارائه دهنده انواع سرور مجازی داخلی و خارجی با کانفیگ های متنوع رفع تحریم و رفع فیلترینگ داخلی و خارجی جهت استعلام . خرید و دریافت اکانت تست از طریق تلگرام و ایمیل یا خصوصی در ارتباط باشید@mrsaeidi
-
-
March 15th, 2016, 15:08
سلام
های وب خیلی گرون گفته افرانت 1 مگ اختصاصی رو میده 450 هزار تومان: http://www.afranet.com/fa/services/b...adband-service
اما فکر نکنم اینا کلاً با اینترنت ایران این کار رو کنن من احتمال میدم اینترنت ماهواره ای از خارج از کشور که غیر مجاز و جرم است دارند.
-
-
March 15th, 2016, 15:19
قبلا توی همین فارم همکارانی بودند که سرویش مشابه ارائه میکردند با این شرایط که هارد اسکترنال میگرفتند مانت میکردند روی سرور یک وی پی اس ویندوز هم میدادند با یه ترافیک مشخص خریداری شده، شما دانلود میکردی آخر هفته هاردت رو میگرفتی
-
-
March 15th, 2016, 15:39

نوشته اصلی توسط
alicpk
دوست عزیز این دوستان از سرورهای اختصاصی ایران استفاده میکنند که حدودا هر 1 ترابایت براشون حدود 100 تومن هزینه داره
البته بستگی به شرکت ارائه کننده هم داره
بسته های ترافیکی های وب هم مناسبه ازشون تهیه کنید
خوب شما شرکتی میشناسی که از این سرویسا یا سروهای اختصاصی ایران ارائه بدن
اگه میشناسی خوب برام پ خ کن..چون من ماهیانه نزدیک 1 ترا دانلود دارم
-
-
March 15th, 2016, 15:43

نوشته اصلی توسط
hasani.b
خوب شما شرکتی میشناسی که از این سرویسا یا سروهای اختصاصی ایران ارائه بدن
اگه میشناسی خوب برام پ خ کن..چون من ماهیانه نزدیک 1 ترا دانلود دارم
اگر قصد تهیه سرور اختصاصی دارید هزینه خود سرور اختصاصی رو هم در نظر بگیرید
-
-
March 15th, 2016, 15:48

نوشته اصلی توسط
hadiroohi
اگر قصد تهیه سرور اختصاصی دارید هزینه خود سرور اختصاصی رو هم در نظر بگیرید

والا راستش از هزینه ها اطلاعی ندارم
-
-
March 15th, 2016, 15:50

نوشته اصلی توسط
hasani.b
والا راستش از هزینه ها اطلاعی ندارم
یک درخواست توی بخش درخواست سرویس بزنی همکارا آفر میدن بهت، البته 100٪ نیاز به سرور اختصاصی نیست شاید بتونی vps هم گیر بیاری، حالا یه درخواست بزنی اونجا راحت تر میتونی سرویس مناسبت رو پیدا کنی
-