-
March 2nd, 2016, 13:53
مشکل دسترسی به سرورهای هتزنر
سلام
دو سه روزی است که مشکل در ارتباط با سایتهایی داریم که روی سرورهای المان هست . با *****شکن باز میشن و بدون *****شکن هم برخی ساعات باز میشن و برخی ساعات هم دچار مشکل.
آيا از دوستان کسی این مشکل رو داره؟
سیستم عامل دبیان است . و کانفیگها هم همه بررسی شدند. مشکلی در کانفیگ ندارم. بازم اگر دوستان تجربه ای تو این زمینه دارن خوشحال می شم اعلام کنند
یاعلی
-
-
March 2nd, 2016 13:53
# ADS
-
March 2nd, 2016, 14:14
عضو انجمن
پاسخ : مشکل دسترسی به سرورهای هتزنر
سلام
برای ما چنین چیزی نبوده روی سرورها المانمون
مکنه این مشکل از سمت اینترنت خود شما باشه
-
-
March 2nd, 2016, 14:35
عضو جدید
بیش تر اینترنت مشکل ساز میشه
-
-
March 2nd, 2016, 14:36
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
kariman
سلام
دو سه روزی است که مشکل در ارتباط با سایتهایی داریم که روی سرورهای المان هست . با *****شکن باز میشن و بدون *****شکن هم برخی ساعات باز میشن و برخی ساعات هم دچار مشکل.
سیستم عامل دبیان است . و کانفیگها هم همه بررسی شدند. مشکلی در کانفیگ ندارم. بازم اگر دوستان تجربه ای تو این زمینه دارن خوشحال می شم اعلام کنند
یاعلی
آدرس سایت ها یا آي پی سرور رو بزارید بررسی بشه .
-
-
March 2nd, 2016, 14:39

نوشته اصلی توسط
kariman
سلام
یاعلی
مشکل از سمت isp سرویس دهنده اینترنتی هست.
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
March 2nd, 2016, 14:49
عضو دائم
..::| بیش از یک دهه |::..
-
-
March 2nd, 2016, 15:41
عضو انجمن
اگر اینترنت شما مخابرات هست حتما بخاطر اونه چون یکی از مشتریان ما هم چند وقت پیش به این مشکل برخورده بود
-
-
March 7th, 2016, 12:27

نوشته اصلی توسط
Majiiid
اگر اینترنت شما مخابرات هست حتما بخاطر اونه چون یکی از مشتریان ما هم چند وقت پیش به این مشکل برخورده بود
از اینترنت نیست. چرا که کاربران این سرور هم در نقاط مختلف ایران دسترسی به سرور ندارن و با *****شکن بایستی وصل بشن
تریس گرفتم از سرور و از ای پی 10 به بعد به قدری زمان زیاد میشه که عملا به کارت شبکه سرور نمیرسه
جالب اینجاست که وقتی همین سرورها در ای وب بودن مشکلی نبود.
من دیروز سرور رو از هرتزنر به ovh منتقل کردم و یکی دو روز خوب بود ولی باز هم همین مشکل رخ داده .
یعنی الان با تغییرمسیر که قبلا از عمان بود و الان از انگلستان و استرالیا باز هم همون مشکل هست.
پیگیری های مختلفی کردم و متوجه شدم که از زمانی که *****ینگ اومده دست چند تا Isp برخی این مشکلات رو دارن ولی باز هم نمی تونم به قاطعیت بگم مشکل از *****ینگ باشه.
وقتی دسترسی قطع میشه با ای پی هم به ssh نمیتونم لاگین کنم و بایستی از سرور دیگه به این سرور ssh کنم .
دوستان اگر به این مشکل برخوردن و تونستن مشکلشون رو حل کنند لطفا اطلاعاتشون رو به ما هم منتقل کنن.
یاعلی
-