-
عضو جدید
قروش 2 اکانت 100دلاری Google adwords اول تحویل بگیرید بعد واریز کنید
سلام و خسته نباشد خدمت همه دوستان
2 اکانت 100دلاری Google adwords هست که فعال شده هستند همراه با وی پی اس برای لاگین شدن به اکانت به افراد با سابقه اول تحویل میدم بعد هزینه واریز کنند هر اکانت هم 280 هزار تومن هست
فروش هاست و نمایندگی 3 ماه اول کاملا رایگان
فروش سرور مجازی ویندوز و لینوکس 1 ماه اول کاملا رایگان
-
-
May 2nd, 2016 23:12
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : قروش 2 اکانت 100دلاری Google adwords اول تحویل بگیرید بعد واریز کنید
متاسفانه این مورد حقیقت ندارد و حتی اگر هم داشته باشد اکانت های ایشون سره ده دقیقه بسته خواهند شد و پس از واریز وجه هم هیچ جوابی به شما نه در انجمن و نه در جای دیگر نخواهند داد!
موفق باشید !
-
تعداد تشکر ها از mhiizadi به دلیل پست مفید
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
متاسفانه این مورد حقیقت ندارد و حتی اگر هم داشته باشد اکانت های ایشون سره ده دقیقه بسته خواهند شد و پس از واریز وجه هم هیچ جوابی به شما نه در انجمن و نه در جای دیگر نخواهند داد!
موفق باشید !
شما کی هستی؟ چه هیزم خیسی بهتون فروختم تو انسانی داری سیمان میریزی به جایی که من دارم نون در میارم
چرا مردم اینجوری شدن چرا چشم ندارند یکی کاسبی کنه شمایی که مدیری داری میخونی اینا به چه حقی این کارو میکنند
-
-
عضو انجمن
از ادمین سایت خواهشمدنم فروشندگان کلاه بردار را بن کنند تا مشکل و ابهامی برای بقیه پیش نیاد
البته صحت این موضوع رو نمیدونم که گفتن دروغه
ویرایش توسط alirezakaj : May 2nd, 2016 در ساعت 23:27
-
تعداد تشکر ها از alirezakaj به دلیل پست مفید
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
rahahosting
شما کی هستی؟ چه هیزم خیسی بهتون فروختم تو انسانی داری سیمان میریزی به جایی که من دارم نون در میارم
چرا مردم اینجوری شدن چرا چشم ندارند یکی کاسبی کنه شمایی که مدیری داری میخونی اینا به چه حقی این کارو میکنند
نون خوردن از اکانت های هک شده یا کردیت های هکی ؟!
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1374110
یک نمونه که امید وارم سایرین نیز ببینند !
یا یک نمونه دیگر :
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1458935
موفق باشید !
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
alirezakaj
از ادمین سایت خواهشمدنم فروشندگان کلاه بردار را بن کنند تا مشکل و ابهامی برای بقیه پیش نیاد
البته صحت این موضوع رو نمیدونم که گفتن دروغه
حتی اگر شما بگید 100% واقعیت داره این اکانت یا موضوع فروش ایشون ؛ با توجه به لینک هایی که بنده در بالا دادم شما تصمیم گیری کنید !
-
تعداد تشکر ها ازmhiizadi به دلیل پست مفید
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
alirezakaj
تو کی هستی دیگه کلاه شما و یا پدرتون برداشتم؟ مدیر هست اینجا میدونه کی اسپم میزنه کی نه !
- - - Updated - - -
شما اگر مسلمان باشی تهمت نمیزنی کدوم اکانت های هک شده یا کردیت های هکی چرا چیزی نمیدونید حرف میزتید
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rahahosting
درود
داشتم دنبال تاپیک شما میگشتم که آقای ایزدی لطف کردند قراردادند ...
اصلا از نظر بنده همین که شما افراد با سابقه مثل آقای ایزدی رو نمیشناسید خود جای تامل داره ،
لطفا مدیران رسیدگی کنند با تشکر .

Avac

o
-
تعداد تشکر ها ازeramserver به دلیل پست مفید
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
eramserver
درود
داشتم دنبال تاپیک شما میگشتم که آقای ایزدی لطف کردند قراردادند ...
اصلا از نظر بنده همین که شما افراد با سابقه مثل آقای ایزدی رو نمیشناسید خود جای تامل داره ،
لطفا مدیران رسیدگی کنند با تشکر .
شما هم اسپم میزنید من به کسی که بهش بدهکار باشم میشناسم
-
-
عضو دائم
ادامه این تایپیک فایده ای ندارد و نخواهد داشت .
بنده به هیچ وجه قصد ارسال پست در این تایپک را نداشتم ؛ اما بنا به شناخت قبلی و اینکه مدیران انجمن نیز هیچ ترتیب اثری نمی دهند خواستم حداقل از ضرر رسیدن به سایرین جلو گیری کنم که امید وارم مثمر ثمر واقع شده باشد .
بهتر است پاسخی ارسال نگردد بلکه مدیریت تایپک های این چنین یا چنین مواردی را حداقل کنترل کنند و با یک جمله تحت عنوان "خرید و فروش ها در انجمن ب ما مربوط نیست" موضوع را تمام نکنند .
موفق و پیروز باشید .
-
تعداد تشکر ها ازmhiizadi به دلیل پست مفید
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
ادامه این تایپیک فایده ای ندارد و نخواهد داشت .
بنده به هیچ وجه قصد ارسال پست در این تایپک را نداشتم ؛ اما بنا به شناخت قبلی و اینکه مدیران انجمن نیز هیچ ترتیب اثری نمی دهند خواستم حداقل از ضرر رسیدن به سایرین جلو گیری کنم که امید وارم مثمر ثمر واقع شده باشد .
بهتر است پاسخی ارسال نگردد بلکه مدیریت تایپک های این چنین یا چنین مواردی را حداقل کنترل کنند و با یک جمله تحت عنوان "خرید و فروش ها در انجمن ب ما مربوط نیست" موضوع را تمام نکنند .
موفق و پیروز باشید .
اسم این کار شما رو میزارم حسادت و.... ! منم هیچی ارسال نمیکنم ببینم اون مدیری که داره میخونه و کنترل میکنه عدالت داره یا نه
-