-
February 21st, 2016, 18:41
غیر فعال کردن دانلود منیجر در صفحه
سلام خسته نباشید
فرض کنید یک صفحه دانلود داریم برای فایل ها که گاهی تو این صفحه میتونه ویدئو باشه که فکر کنم پی کوف ایل اینجوریه . فکر کنم
حالا این پلیر برای پخش ویدئو لینک مستقیم میخواد و اگه دانلود منیجر درکار باشه لینک رو در اختیار کاربر قرار میده و من میخوام همچین کاری نکنه
درکل میخوام کارربر لینک مستقیم ویدئو رو نبینه
ممنون میشم راهنمایی کنید
-
-
February 21st, 2016 18:41
# ADS
-
February 21st, 2016, 19:16
عضو دائم
پاسخ : غیر فعال کردن دانلود منیجر در صفحه
باسلام، باید بافر راه بندازید به صورت بایت به بایت به یک لینک مشخص، بفرستید به پلیر و پلیر هم باید همچین قابلیتی را پشتیبانی کند.
-
تعداد تشکر ها از T.Toosi به دلیل پست مفید
-
February 21st, 2016, 19:37
این روش خوبه ؟و مناسبه که اینکارو کنیم ؟ و مشکلی ممکنه پیش بیاره ؟ اجراش دردسر هم داره یا راحته؟
-
-
February 21st, 2016, 19:45
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
navid111
این روش خوبه ؟و مناسبه که اینکارو کنیم ؟ و مشکلی ممکنه پیش بیاره ؟ اجراش دردسر هم داره یا راحته؟
بله خیلی ها اینکارو میکنند هم مثل سوکت استریم هست، کار برنامه نویس هست.
-
تعداد تشکر ها از T.Toosi به دلیل پست مفید
-
February 21st, 2016, 19:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
navid111
سلام خسته نباشید
فرض کنید یک صفحه دانلود داریم برای فایل ها که گاهی تو این صفحه میتونه ویدئو باشه که فکر کنم پی کوف ایل اینجوریه . فکر کنم
حالا این پلیر برای پخش ویدئو لینک مستقیم میخواد و اگه دانلود منیجر درکار باشه لینک رو در اختیار کاربر قرار میده و من میخوام همچین کاری نکنه
درکل میخوام کارربر لینک مستقیم ویدئو رو نبینه
ممنون میشم راهنمایی کنید
یک روش ساده تر البته نه کامل کاربردی اینه که میتونی صدا رو از فیلم جدا کنی که همه نتونن دانلود کنند
اگه بکنند بدون صدا میشه
در هر حال میشه اسکرین کپچر کرد نشد نشد نیست سخت شد هست
-
تعداد تشکر ها از soheil869 به دلیل پست مفید
-
February 21st, 2016, 20:18
آخه نمیخوام فایل توش تغییری ایجاد بشه و چون کاربرا فایل هارو میزارن و دانلود کننده اینجوری دوست داشته باشه آنلاین ببینه و یا دوست داشته باشه دانلود کنه دست خودش باشه .
مشکل اینه که کاربر میتونه لینک دانلود رو کش بره و مستقیم استفاده کنه که برای ما هیچ سودی نخواهد داشت.
- - - Updated - - -
اینطور که دوستمون گفتن در مورد بافر کردن فعلا تا اینجا روش مناسبی باشه
-