-
March 29th, 2016, 18:41
عضو جدید
Config
سلام دوستان
سال نو مبارک
یک سرور گیم دارم و میخوام تغییر لوکیشن بدم و کانفیگ فعلی بدون کم و کاستی لازم دارم متاسفانه دوستی که قبلا کانفیگ رو انجام دادن نمتونم پیدا کنم.
و اگر کانفیگ دقیقا مثل چیزی که الان هست نباشه نمیتونم سرورهای بازی رو راه اندازی کنم.
لطفا اگر امکان بک آپ گرفتن یا تشخیص کامل کانفیگ هست همراه با هزینه تقریبی اعلام بفرمایید
-
March 29th, 2016 18:41
# ADS
-
March 29th, 2016, 20:01
عضو انجمن
پاسخ : Config

نوشته اصلی توسط
Dedicate
سلام دوستان
سال نو مبارک
یک سرور گیم دارم و میخوام تغییر لوکیشن بدم و کانفیگ فعلی بدون کم و کاستی لازم دارم متاسفانه دوستی که قبلا کانفیگ رو انجام دادن نمتونم پیدا کنم.
و اگر کانفیگ دقیقا مثل چیزی که الان هست نباشه نمیتونم سرورهای بازی رو راه اندازی کنم.
لطفا اگر امکان بک آپ گرفتن یا تشخیص کامل کانفیگ هست همراه با هزینه تقریبی اعلام بفرمایید
-
-
March 29th, 2016, 20:07
عضو دائم
د رود
بفرمایید چه سیستم عاملی میباشد و چه کانفیگ هایی مورد نیاز است که بهتر بتوان کمک کرد خدمتتون
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت :
www.nginxweb.ir | تلفن شرکت:
02191300834
-
-
March 29th, 2016, 20:39
عضو دائم
سلام
لطفا در زمینه کانفیگ قبلی خود توضیح دهید
با بخش فروش ما در ارتباط باشید پس از مطالعه کانفیگ قبلی شما، به همان شکل سرور فعلی شما مجدد کانفیگ خواهد شد
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
-
March 29th, 2016, 21:14
عضو انجمن
با سلام
اگر از سرور مجازی استفاده میکنید از سرویس دهنده خود بخواهید سرور شما را خاموش نموده و یک نسخه بک اپ از سرور تهیه و در دسترس شما قرار دهد.
و از شرکتی که خدمات جدید را دریافت نموده اید ، درخواست نماید که بک اپ را رستور نمایید.
موفق باشید
میزبان گستر پرداز | ارائه دهنده خدمات متمایز
موبایل و تلگرام : 09121532966
-
-
March 30th, 2016, 01:30
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Dedicate
سلام دوستان
سال نو مبارک
شما از پوشه ویندوز که در آن فایلهای گیم سرور هست آنها را زیپ کنید و آماده آپلود نمایید
سپس در سرور جدید فایل های را بریزید و تمام کانفیگ ها مثل قبل می ماند
-
-
March 30th, 2016, 17:43
عضو انجمن
سلام
چه گیمی هست؟
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
-
-
March 30th, 2016, 18:04
اگه کانتر استرایکه ( سورس ، گو ، 1.6 ) به من پیام بدید
-