-
February 4th, 2016, 09:05
مشکل در سرور مجازی
سلام
من چند ماهه یه vps گرفتم دیروز یه ریست ساده کردم بعد که بالا اون (ویندوز 2008) دیگه مرورگر نه به نت وصل میشه نه با دانلود منیجر میتونم دانلود کنم به پشتیبانی هم تیکت میزنم اصلا ثبت نمیشه تیکتم تو سایت.عزیزان مشکل وصل نشدن مرورگر به نت رو چطور باید حل کنم؟
با تشکر
-
-
February 4th, 2016 09:05
# ADS
-
February 4th, 2016, 10:33
عضو انجمن
پاسخ : مشکل در سرور مجازی

نوشته اصلی توسط
MOSTAPHA_VIP
سلام
من چند ماهه یه vps گرفتم دیروز یه ریست ساده کردم بعد که بالا اون (ویندوز 2008) دیگه مرورگر نه به نت وصل میشه نه با دانلود منیجر میتونم دانلود کنم به پشتیبانی هم تیکت میزنم اصلا ثبت نمیشه تیکتم تو سایت.عزیزان مشکل وصل نشدن مرورگر به نت رو چطور باید حل کنم؟
با تشکر
س با شرکت ارایه دهنده در تماس باشین(تلفنی یا...)
تا ریشه مشکل رو پیدا کنن و رفع عیب کنن براتون
ارادت
ویرایش توسط 007 : February 4th, 2016 در ساعت 10:37
بخشی از راه حل باشین نه باعث ایجاد مشکلات
-
تعداد تشکر ها از 007 به دلیل پست مفید
-
February 4th, 2016, 15:56
عضو دائم
باسلام
ممکنه هست مشکل شما از dns باشه
برای امتحان از dns های زیر استفاده بفرمایید
8.8.8.8
4.4.2.2
سپس کارت شبکه را یکبار ری استارت نمایید
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها ازviasky به دلیل پست مفید
-
February 5th, 2016, 16:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
viasky
باسلام
ممکنه هست مشکل شما از dns باشه
برای امتحان از dns های زیر استفاده بفرمایید
8.8.8.8
4.4.2.2
سپس کارت شبکه را یکبار ری استارت نمایید
موفق باشید
مشکل می تواند از dns باشد اما به دلیل آنکه بعد ریستارت به این مشکل بخورد کردند یک از هزار می تواند این مشکل باشد.
احتمال زیاد یا ip شما به مشکل برخورده و یا مشکلی اساسی از سمت دیتاسنتر موجود هست.
اما به احتمال بسیار قوی مشکل از ویندوز شما می باشد بهتر است در حد توان ویندوز مجددا نصب شود و یا کارت شبکه به صورت کامل از اول کانفیگ شود.
-
تعداد تشکر ها از shatech به دلیل پست مفید
-
February 5th, 2016, 20:01
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
shatech
مشکل می تواند از dns باشد اما به دلیل آنکه بعد ریستارت به این مشکل بخورد کردند یک از هزار می تواند این مشکل باشد.
احتمال زیاد یا ip شما به مشکل برخورده و یا مشکلی اساسی از سمت دیتاسنتر موجود هست.
اما به احتمال بسیار قوی مشکل از ویندوز شما می باشد بهتر است در حد توان ویندوز مجددا نصب شود و یا کارت شبکه به صورت کامل از اول کانفیگ شود.
خیلی جالب می فرمایید
اتفاقا نصب مجدد ویندوز از یک فرد حرفه ای واقعا انتظار نمیره و باید مشکل و برطرف کنند
فقط کافیه تنظیمات کارت شبکه بررسی شود
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
February 5th, 2016, 20:06
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
MOSTAPHA_VIP
سلام
با تشکر
سلام
بهترین کار این هست که به ارائه دهنده سرویس خود اطلاع بدید که بررسی کنن.
اگه جدیدا نرم افزار امنیتی نصب کردید موقت غیرفعال و تست کنید، ممکنه روی حساسیت خیلی بالا قرار دادید و همه چیز رو بلاک میکنه!
فایروال ویندوز رو هم موقت غیرفعال و تست کنید.
در نهایت تنظیمات شبکه رو بررسی کنید.
..::| بیش از یک دهه |::..
-
تعداد تشکر ها ازkool به دلیل پست مفید
-
February 5th, 2016, 20:29
ممنون دوستان نمیدونم چی شد که دیگه کلا سروسیم بالا نیومد که مجبور شدم ویندوز سرور 2012 r2 نصب کنم.
- - - Updated - - -
ممنون دوستان نمیدونم چی شد که دیگه کلا سروسیم بالا نیومد که مجبور شدم ویندوز سرور 2012 R2 نصب کنم.
-
-
February 5th, 2016, 21:07
عضو انجمن
با سلام
تنظیمات کارت شبکه را بررسی کنید احتمال زیاد مشکل از دی ان اس هست.
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(
سکویا سرور) شماره ثبت:44188
موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserver
مدیریت:علیرضا فقیه
-
تعداد تشکر ها از sssoheil به دلیل پست مفید