نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: راهنمایی برای انتخاب سرویسی برای سایت دانلود

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    47
    تشکر تشکر شده 
    12
    تشکر شده در
    12 پست

پیش فرض راهنمایی برای انتخاب سرویسی برای سایت دانلود

سلام دوستان
    حدودا پارسال یک سایت دانلود داشتم که مشکل پهنای باند هاست دانلود پیدا کرد و توی چند ماه اول دیگه نتونستم ادامه بدم و واگذار کردم
    تازه شروع کرده بودم٬ بازدید فقط ۲هزا آی‌پی داشتم و مطالب هم حدودا ۱۰۰تایی میشد و پهنای باند هم ۴ترا در ماه بود اما با این وجود پهنای باند اواسط ماه تموم میشد
    هاست دانلودی که ازش استفاده میکردم مشکلی جز پهنای باند نداشت

الان میخام یه موضوع خاص و البته وارز رو شروع کنم و محتوای دانلودی ارائه بدم (حجم هر فایل بین ۱۰۰مگ تا یک گیگ)
    میخاستم بدونم که بهترین و ارزون ترین سرویسی که میتونم انتخاب کنم چی هست؟
    پهنای باند حداقل ۱۵ الی ۲۰ ترا در ماه + فضای ۲۰۰ گیگ + امکان استفاده از لیچر تونت با تراکر خصوصی + لیچر لینک + بک آپ از فایل ها + وارز4
    منظور از سی پی یو و رم در سرور یا هاست چیه؟ چرا باید بهشون توجه داشته باشم؟ من فقط برای ارائه فایل هام بهش نیاز دارم چیزی به جز فایل نمیخام توی هارد نگهداری کنم.

هاست دانلود؟
    سرور اختصاصی؟
    سرور اشتراکی؟
    سرور مجازی؟
    و ...

از سرور و نصب و کانفیگش و ... سر در نمیارم
    تنها چیزی که توی این چند سال باهاش کار کردم » html/css/php/cms wp,joomla - هاست میزبانی و دانلود - لیچر

با این شرایط پیشنهادتون چیه؟

2. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

پیش فرض پاسخ : راهنمایی برای انتخاب سرویسی برای سایت دانلود

نقل قول نوشته اصلی توسط ms368 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    حدودا پارسال یک سایت دانلود داشتم که مشکل پهنای باند هاست دانلود پیدا کرد و توی چند ماه اول دیگه نتونستم ادامه بدم و واگذار کردم
    تازه شروع کرده بودم٬ بازدید فقط ۲هزا آی‌پی داشتم و مطالب هم حدودا ۱۰۰تایی میشد و پهنای باند هم ۴ترا در ماه بود اما با این وجود پهنای باند اواسط ماه تموم میشد
    هاست دانلودی که ازش استفاده میکردم مشکلی جز پهنای باند نداشت

الان میخام یه موضوع خاص و البته وارز رو شروع کنم و محتوای دانلودی ارائه بدم (حجم هر فایل بین ۱۰۰مگ تا یک گیگ)
    میخاستم بدونم که بهترین و ارزون ترین سرویسی که میتونم انتخاب کنم چی هست؟
    پهنای باند حداقل ۱۵ الی ۲۰ ترا در ماه + فضای ۲۰۰ گیگ + امکان استفاده از لیچر تونت با تراکر خصوصی + لیچر لینک + بک آپ از فایل ها + وارز4
    منظور از سی پی یو و رم در سرور یا هاست چیه؟ چرا باید بهشون توجه داشته باشم؟ من فقط برای ارائه فایل هام بهش نیاز دارم چیزی به جز فایل نمیخام توی هارد نگهداری کنم.

هاست دانلود؟
    سرور اختصاصی؟
    سرور اشتراکی؟
    سرور مجازی؟
    و ...

از سرور و نصب و کانفیگش و ... سر در نمیارم
    تنها چیزی که توی این چند سال باهاش کار کردم » html/css/php/cms wp,joomla - هاست میزبانی و دانلود - لیچر

با این شرایط پیشنهادتون چیه؟
    سلام عزیزم
    بهترین پیشنهادی که میتونم بهت بکنم یک سرور مجازیه! هرسیستم عامل و اسکریپتی هم بخوای میتونی روش نصب کنی. سی پی یو رم و... منابع سرور هستن اگه پروسس های شما زیاد باشه منابع هم باید ارتقا داده بشه//
    بیا یاهو اوکی میکنم براتون: nonym7

عضو انجمن Majiiid آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    73
    تشکر تشکر شده 
    221
    تشکر شده در
    155 پست

پیش فرض پاسخ : راهنمایی برای انتخاب سرویسی برای سایت دانلود

همچین پهنای باندی در هاست ارایه نمیشه , پهنای باند در سرورهای دیتاسنتر رداستیشن نامحدوده میتونید سرور مجازی از نمایندگان دریافت کنید, سرور هم دقیقا عین سیستم خودتون هست همونطور که اگر در سیستم شما منابع کم باشه با اجرای نرم افزارهای سنگین سیستم کند میشه و گاها هنگ میکنه سرور هم به همین شکله اگر منابع کم باشه به مشکل برمیخورین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)