سلام
برای یکی از دوستانم نیاز به خرید دوربین مدار بسته با dvr دارم
کسی از دوستان چنین خریدای داشته ؟ یا اطلاعاتی داره که چی بگیرم؟
از شما کسی هم فروشنده بود خریدارم
سلام
برای یکی از دوستانم نیاز به خرید دوربین مدار بسته با dvr دارم
کسی از دوستان چنین خریدای داشته ؟ یا اطلاعاتی داره که چی بگیرم؟
از شما کسی هم فروشنده بود خریدارم
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
سلام
وقت بخیر
در تماس باشید همکارا راهنمایی میکنن
برای بحث فروش هم در خدمتتون هستن و راهنمایی میکنن
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
دوست عزیز DVR از 180 تومن 4 پورت داریم به بالا
دوربین هم اگه معمولی بخواین 50 به بالا ولی اگه HD بخواین از 95 به بالا هست .
چند تا دوربین و برای چه کاری میخواین بفرمایید تا راهنمایی کنم
در تلگرام در ارتباط باشید
https://telegram.me/alicpk
بخشی از راه حل باشین نه باعث ایجاد مشکلات
سعی کن بری تو سطح بازار و از شرکت های نصب دوربین مدار بسته خرید نکنید
برای دفتر و منزل شخصا خودم خرید کردم دوربینی که 360 هزار تومان شرکت ها ادعا میکنند تازه با قیمت خیلی خوب دارند ارائه میدن
در بازار با همون کیفیت و تضمین اصل بودن به قیمت 110 هزار تومان تهیه کردیم
نصاب های خیلی حرفه ای هم خودشون میشناسند که با هزینه از 100 هزار تومان به بالا بسته به تتعداد دوربین و مدت زمان گرفته شدن وقت و زحمت کار ازتون میگیرند
راحت 4 تا دوربین با کیفیت با تمام تجهیزات رو میتونید کمتر از 1 میلیون تهیه کنید(با هزینه نصب ،تازه دوربین دید در شب با کیفیت واقعا بالا)
ایران هاست،قدیمی ترین هاستینگ ایران
من کارم رو شاید حتی یک دومین سقفی هم راه بندازه که چرخون باشه و تمام محیط مغازه 10 متر مربعی رو پوشش بده و یک دستگاه DVR . پس یک دوربین سقفی 90 تومنی دیجیتال میگیرم با یک DVR 180 تومنی dvr و یک هارد 1 ترابایت 170 تومنی در مجموع 440 تومن فقط می مونه نصبش که باید بدم یکی با هزینه نصب کنه که هزینه نصب هم نمی دونم چقدر میگیرن شاید هم البته خودم تونستم نصب هم بکنم چون تو نت که راهنما زیاده و راهنمای نصب هم داخلش هست
اصلا نصب دوربین چیز خاصی نییست عزیزم
فقط حواست باید باشه اتصالی زیاد نکنه دوربین برای اول نصبش
هزینه نصبم از 100 هستش به بالا
یک دوربین فکر نکنم بیشتر از 100 بگیرند
ایران هاست،قدیمی ترین هاستینگ ایران
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)