-
January 28th, 2016, 01:29
عضو انجمن
بدون شرح -- پیام ارسال نشود فقط مشاهده
دوستان بنده واقعا حرفی برام نمیمونه
اینو کجای دلمون بزاریم
لطفا پیامی ارسال نکنید که اسپم نشه این تایپیک
-
تعداد تشکر ها ازsaeed1988m به دلیل پست مفید
-
January 28th, 2016 01:29
# ADS
-
January 28th, 2016, 02:06
پاسخ : بدون شرح -- پیام ارسال نشود فقط مشاهده
-
-
January 28th, 2016, 04:09
-
-
January 28th, 2016, 04:21
عضو انجمن
از دیوو و دد ملولم
بنده رو یاد طراحی وب های 10 هزارتومنی میندازه
دوست امتحانات ثلث دوستان دبیرستانی تموم شده؟ خبردارید؟
یه مدتی راحت بودیم !!!!!!
-
تعداد تشکر ها از Netfollower به دلیل پست مفید
-
January 28th, 2016, 05:03
عضو انجمن
هم قیمت با یک عدد چیپس چی توز
به کجا چنین شتابان ... ؟؟؟
-
تعداد تشکر ها از98M!zban به دلیل پست مفید
-
January 28th, 2016, 17:42
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
98M!zban
هم قیمت با یک عدد چیپس چی توز
به کجا چنین شتابان ... ؟؟؟
ماهی 1500 تومن میشه سالی 18000 تومن
همین الان تعدادی از دوستان سالی 15 تومن یا حتی کمتر می فروشند
یعنی حتی کمتر از یک چیپس !
-
تعداد تشکر ها از Rezash به دلیل پست مفید
-
January 28th, 2016, 17:58
مکان سرور : ایران
این قسمت از پهنا تو حلقم !
-
تعداد تشکر ها ازrastindata به دلیل پست مفید
-
January 28th, 2016, 20:21
درود
من که متوجه نشدم ارزان فروشی ایشان به شما چه ربطی داره ؟ شاید سیاست کاری که داره این هست و شاید هدف دیگه ای داره
مثلا الان بیت هاست سالهاست داره هاست رایگان میفروشه و شما تصور کنید تو webhostingtalk.com مثلا بلوهاست بیاره تاپیک بزنه که بیت هاست داره هاست مفت میفروشه و 500 نفر هم زیرش بزنن تو حلقم تو مغزم تو سرم و دلم سوخت و ...
یا اینکه مثلا خود بلو هاست با اون کیفیت بالا داره هاست را دو یا سه دلار میفروشه و ...
کلا ایرانی جماعت سرش تو کار بقیه هست که اون چیکار میکنه و چرا اینکار و میکنه و عامل تمام بدبختی های من اون هستش
تا حالا کسی دیده هاست دی ال مثلا از ارزان فروش ها و یا هاست رایگان فروش ها ناله و گلایه داشته باشه ؟
بریم به فکر زندگی و کار خودمان باشیم نه اینکه بقیه چیکار کردن و چیکار میکنند
-
تعداد تشکر ها ازirangroup110 به دلیل پست مفید
ehsan-a, mahmoodsoft, mehrshad.ho, navid2zp, nighnet, nima73, persianfun, peym@n, psfa, Saati, SamaN DL, sh_p1385, wapmaster
-
January 28th, 2016, 20:32

نوشته اصلی توسط
irangroup110
درود
من که متوجه نشدم ارزان فروشی ایشان به شما چه ربطی داره ؟ شاید سیاست کاری که داره این هست و شاید هدف دیگه ای داره
مثلا الان بیت هاست سالهاست داره هاست رایگان میفروشه و شما تصور کنید تو webhostingtalk.com مثلا بلوهاست بیاره تاپیک بزنه که بیت هاست داره هاست مفت میفروشه و 500 نفر هم زیرش بزنن تو حلقم تو مغزم تو سرم و دلم سوخت و ...
یا اینکه مثلا خود بلو هاست با اون کیفیت بالا داره هاست را دو یا سه دلار میفروشه و ...
کلا ایرانی جماعت سرش تو کار بقیه هست که اون چیکار میکنه و چرا اینکار و میکنه و عامل تمام بدبختی های من اون هستش
تا حالا کسی دیده هاست دی ال مثلا از ارزان فروش ها و یا هاست رایگان فروش ها ناله و گلایه داشته باشه ؟
تنها یه چیز میتونم بگم
.
.
.
Like
-
تعداد تشکر ها از mahmoodsoft به دلیل پست مفید
-
January 28th, 2016, 20:39
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
irangroup110
درود
دوست عزیز درست میفرمایید
ولی همین اشخاصی هستند که با چنین قیمتی فردا روز همون طرف که از این شخص هاست خریداری کرده میاد همین سایت تاپیک میزنه کلاه برداری فلان ...
اگر چنین افرادی از ناحیه هاستینگ فاصله بگیرن خیلی بهتر و اسوده خاطر میشه تصمیم گیری کرد !
-