-
December 25th, 2015, 18:12
عضو انجمن
بعد از نت افراز چه هاستینگی رو پیشنهاد میدید؟
درود .
دوستان عزیز بنده از نت افراز سرویس دارم ولی خوب بنا به دلایلی که محدودیت بازدید در هاست ها هست باید منتقل کنم
بعد از نت افراز چه سرویس دهنده ای رو پیشنهاد میدید که قیمتاش مثل نت افراز باشه؟مثلا نت افراز 15 گیگ رو سه ماهه 19تومن میده !
لطفا سرویس دهنده های معروف رو معرفی کنید که جز برترین هاستینگها باشن !
ممنون از راهنماییتون
- - - Updated - - -
لطفا معرفی کنید !!!!
-
-
December 25th, 2015 18:12
# ADS
-
December 25th, 2015, 18:15
پاسخ : بعد از نت افراز چه هاستینگی رو پیشنهاد میدید؟

نوشته اصلی توسط
wapmaster
درود .
دوستان عزیز بنده از نت افراز سرویس دارم ولی خوب بنا به دلایلی که محدودیت بازدید در هاست ها هست باید منتقل کنم
بعد از نت افراز چه سرویس دهنده ای رو پیشنهاد میدید که قیمتاش مثل نت افراز باشه؟مثلا نت افراز 15 گیگ رو سه ماهه 19تومن میده !
لطفا سرویس دهنده های معروف رو معرفی کنید که جز برترین هاستینگها باشن !
ممنون از راهنماییتون
- - - Updated - - -
لطفا معرفی کنید !!!!
سلام دوست عزیز
من دوساله سایتم روی ابتین وب هست حداقل تو این 2 سال خدایش فوق العاده بودن
-
تعداد تشکر ها از amir2647 به دلیل پست مفید
-
December 25th, 2015, 18:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amir2647
سلام دوست عزیز
من دوساله سایتم روی ابتین وب هست حداقل تو این 2 سال خدایش فوق العاده بودن
بله درست میفرمایید !
قیمتاشون خیلی بالا هست !
-
-
December 25th, 2015, 18:18
سلام
من بعد از نت افراز پارس پک http://parspack.com رو پیشنهاد میدم.
چون اولاً مثل نت افراز کنترل پنلش دایرکت ادمین هست و براحتی می تونید مستقیماً بکاپ سایتتون رو بهش منتقل کنید و دوماً اینکه هاست پارس پک به صورت ابری با منابع اختصاصی هست که براحتی می تونید منابع Ram و CPU مورد نیاز سایت خودتون رو کشف کنید و به همون اندازه خریداری کنید.
پشتیبانی پارس پک هم بهتر از نت افراز نباشه بدتر هم نیست خیلی خوب و سریع پاسخ میدن.
-
تعداد تشکر ها از iHSG به دلیل پست مفید
-
December 25th, 2015, 18:19
سلام.
به نظر من اگر بازم دنبال چنین قیمتی هستید باز هم محدودیت خواهید داشت.
نت افراز 15 گیگ میده ولی توی حجم دیتابیس محدود میکنه و تعداد بازدید کننده! حالا شما 100 گیگ هم فضا داشته باشی باز از اون طرف محدود هستی و چطور میخای این فضا رو استفاده کنی و پر کنی.
گول 15 گیگ و هاست نامحدود و اینجور چیزا نخور. ببین سایتت چقدر منابع نیاز داره. همه چیز را در نظر بگیر نه فقط فضا ! بعد بین هاستینگ های معتبر انتخاب کن
-
-
December 25th, 2015, 18:51
عضو انجمن
درود
اگر واقع بین باشید متوجه خواهید شد که 15 گیگ فضا این قیمت ها نیست اگر بخواین از کل منابع استفاده کنید با این مقدار فضا حداقل باید ماهانه 100هزار تومن هزینه کنید
پیشنهاد میشه منابع اختصاصی به همراه مقدار فضای واقعی مورد نیازتون خریداری کنید تا به مشکل نخورید
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
-
-
December 25th, 2015, 23:11
www.parspack.com رو پیشنهاد می کنم بیشتر از دو ساله ازشون هاست دارم تا حالا همه چیز خوب بوده و هیچ مشکلی نداشتیم
-
-
December 26th, 2015, 14:26
عضو دائم
بهترینش هاست دل هست اما خوب گرونه.. نت افراز رو نبینید دوست من فضای بالا میده اروزن..ان هم واسه خودش سیاستی داره.شما عمرا بتونید بیشتر از 5 گیگ از همون فضا استفاده کنید درجا میگن از سرور برید!!در ضمن سرور المان هست و 8 ترابایت برای یک سرور 300 تومانی هست که نیازی بهش ندارند و برای همین با دادن فضای اضافی مشتری رو وسوسه میکنند وگرنه منابع همانطور که خودتون دیدید محدود هست!!
یک سر بزن asiasazan.org انصافا هاستش خوب و پرسرعت هست و قطعی هم نداشته تا الان که من ازش استفاده میکنم
-
-
December 26th, 2015, 14:38
با سلام،
دوست عزیز، جزو برترین سرویس ها نیستیم ولی میتوانید سرویس های ما را هم تست نمائید. سرویس ها داخل ایران است و HA Cluster به معنای واقعی اجرا شده است. حجم بالا بدون محدودیت حجمی دیتابیس می باشد.
-
-
December 27th, 2015, 03:56
بنده شخصا آسیاتک رو پیشنهاد می دم چون راضی ام
-