سلام
من دانشجو هستم و میخوام یه سری مدرک بگیرم.
در ضمن من حتی آی سی دی ال هم ندارم !
خواهشا یه راهنمایی کنید به ترتیب چه کلاسهایی رو برم که به درد اشتغال بخوره و به کارم بیاد.
سلام
من دانشجو هستم و میخوام یه سری مدرک بگیرم.
در ضمن من حتی آی سی دی ال هم ندارم !
خواهشا یه راهنمایی کنید به ترتیب چه کلاسهایی رو برم که به درد اشتغال بخوره و به کارم بیاد.
علاقه مند به چه زمینه ای هستید ؟
از همون icdl شروع من
بهترین کار اول تصمیم بگیرید که در چه ضمینه ای میخواید بعد رفتن به کلاس های سازمان فنی حرفه ای هست که مدرکش لا اقل به به دردی بخوره.
تلگرام : @ramiz_jv
اینترنت ُو مساپل مربوطش ولی خب اگه میشه یه نقشه راهی !!!!! به من بدید تا بدونم چیکار کنم.
در ضمن اگه مثلا میگید فلان کلاس بگید کدوم آموزشگاه تهران
اینترنت و مسایل مربوطش به نظرتون زیادی گسترده نیست ؟
در مرحله اول هدف گذاری درست کنید .
توانایی ها و علایق خودتون رو حتما ذکر کنید ...
دانشجو رشته های مرتبط با کامپیوتر که نبودید ؟؟
نه ولی بسیار علاقه دارم و حدودا 5-6 سال هست که با اینترنت دارم سرو کله میزنم !
امنيت ، برنامه نويسي ، طراحي، و غيره و غيره
به نظر من هم بهتره ابتدا تصميم بگريد براي چي مدرك رو ميخوايد
براي استخدامي ميخواهيد يا فقط از روي علاقه ؟
براي استخدامي و اين قبيل مدرك icdl رو تقريبا اكثر مراكز مرتبط با كامپيوتر يك لازمه مي دوند و در مراحل تخصصي تر ساير مدارك
با اين اطلاعات هر فرد ميتونه فقط علاقه شخصي خودش رو به شما معرفي كنه كه قاعتا فايده چنداني نخو.اهد داشت.
ببین دوست عزیز کامپیوتر 100 تا رشته هست و مدارک زیادی برای وجود داره .
مدارک رایج :
سطح مقدماتی :
1. رایانه کار درجه 2
2. رایانه کار درجه 1
3. ویژوال بیسیک
4. مهارت های هفتگانه icdl
5. Icdl 2007
سطح حرفه ای ( فوق حرفه ای ) :
1. کاردان شبکه ccna ( سیسکو )
2. کارشناس شبکه ccnp ( سیسکو )
3.mcitp
4.mcse
شما هر کدام از دوره های سطح مقدماتی رو که پاس کنید ، به شما گواهی نامه میدهند .
اگر اون سطه مقدماتی ها رو بلد هستید ، نیازی نیست به آموزشگاه مراجعه نمائید ، در اطراف محل س***ت خود یک جایی هستد به نام " مجتمع فنی و حرفه ای " نه فنی حرفه ای مدرسه ها ! فنی و حرفه ای کل . اونجا تشریف میبرید ، ثبت نام می کنید و امتحان میدید . ( البته الان ارجا دادن به مرکز پست ، الان شما تشریف ببرید ، مجتمع فنی و حرفه بهتون میگن چی کار کنی .
اتفاقا ثبت نام icdl فکر کنم تا 25 وقت داره !
اگر شما گواهینامه های : رایانه کار درجه2 . رایانه کار درجه 1. ویژوال بیسیک را بگیرید ، به یکی از مدرسه های شبانه مراجعه کنید ، در صورت تمایل اونها رو از شما گرفته و با دروس امتحانی شما تطبیق زده و به شما مدرک : دیپلم کامیپوتر ( کارودانش ) اعطا می کنند .
برای شروع شما از همین راینه کار درجه 2 شروع کنید . باز هم اگر سوالی بود درخدمتتون هستم .
lمگه رایانه کار درجه2 همون icdl 2نیست؟
من برای شغل میخوام ولی علاقه شدیدی هم دارم !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)