سلام و ادب
دوستان نیاز داریم برای یکی از سایتهای خارج بغیر از پی پال درگاهی داشته باشیم که مشتری بتونه با ویزا و دیگر کارتهای اعتباری پرداخت انجام بده ممنون میشم راهنمایی کنید همچنین در بخش فروش هست اگر افری هست ارائه کنید
سلام و ادب
دوستان نیاز داریم برای یکی از سایتهای خارج بغیر از پی پال درگاهی داشته باشیم که مشتری بتونه با ویزا و دیگر کارتهای اعتباری پرداخت انجام بده ممنون میشم راهنمایی کنید همچنین در بخش فروش هست اگر افری هست ارائه کنید
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
سلام
یک سری شرکتهای واسط هستند که درگاه ویزا و مستر رو بهتون میدن.
اگه تمایل داشتین آدرسهاشو پیدا کنم براتون
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
معروفترین وبسایت : https://www.2checkout.com
نرخهاشو از وبسایت میتونید چک کنید.
من خودم 1-2 بار باهاشون تماس داشتم برای درگاه ...قیمتهاشون یک کم بالاتر ار بقیه هست ولی فوق العاده امن هست.
درگاههای هندی هم پیشنهاد نمیکنم.
2.9% + 30
درگاه 2co هم پیپال داره و هم ویزا و مستر کارت. تسویه حساب خوبی هم دارن و به دلیل اعتباری که دارن در دنیا یه مقدار نرخ های گرونتری دارند. از نظر پشتیبانی هم بسیار دقیق و سریع هستند. به هر نحو ممکن میخوان مشکل رو حل کنن. در کل تایید میشه.
- Accepts: MasterCard, Visa, Discover, American Express, Diners , JCB, Debit cards with the Visa or MasterCard logo, PIN debit cards with the Visa or MasterCard logo, PayPal
- Sign up fee: 0
- Transaction fees: $0.45 + 5.5% each.
- Additional fee: Monthly fee – $10.99
- Countries supported: 200+ countries worldwide (List)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)