-
August 13th, 2015, 00:41
درخواست سرور مجازی قدرتمند و ارزان از فروشنده شریف!
سلام
لطفا قبل از پر کردن تاپیک با آفرهای کذایی خوب نیاز من از سرور رو بخونید.
سرعت دانلود و آپلود بالا
رم 2 گیگ کافیه
هارد 60 گیگ پرسرعت sata iii یا ssd
پردازنده 3 گیگ به بالا و نامحدود حداقل 3 هسته
من فقط برای حداکثر 3 ساعت انکود در شبانه روز نیاز به سروری دارم که کند نباشه و هنگام انکود سرعت دانلود و آپلود کم نشه.
از بدشانسی من هر بار سرور خوب گیر میارم با دیتاسنتر دچار مشکل میشن و من آلاخون والاخون میشم! مجبورم دوباره برای سرور بگردم.
از فروشندگانی که به جای پول رضایت مشتری براشون مهم هست لطفا پیشنهادات خود را نهایتا تا رنج قیمت 30 تومن و نه یک ریال بیشتر ارائه بدید.
اینم بگم که من با همین قیمت سرورهای قبلی رو خریدم که متاسفانه از بدشانسی من دچار مشکل شدند. پس اینطور نباشه که بگید بی کیفیت بوده و قیمتش کم هست و فلان.
یک روز تست هم میگیرم.
-
-
August 13th, 2015 00:41
# ADS
-
August 13th, 2015, 00:50
عضو انجمن
پاسخ : درخواست سرور مجازی قدرتمند و ارزان از فروشنده شریف!
درود
از آمریکا و فرانسه درخدمتیم
Cpu :3 core 1600mhz
Ram : 2048 MB ECC
Hdd :45 GB SATA III
Traffic: Unlimited
ماهیانه 22 هزارتومان از اروپا
ماهیانه 16 هزارتومان از آمریکا (ماه اول 11.200 تومان)
+نصب و کانفیگ اولیه رایگان
+ آنتی دیداس سخت افزاری رایگان به روی سرورهای فرانسه
+ ارائه دسترسی vsphere جهت اطمینان از صحت منابع
+ هر 100 گیگابایت هارددیسک اضافه ماهیانه 10 تومان
+ هر 1 هسته پردازنده اضافه با فرکانس 600 مگاهرتز 8 هزارتومان
+ 24 ساعت بازگشت وجه در صورت عدم رضایت
تاپیک فروش : http://www.webhostingtalk.ir/forumdisplay.php?f=15
www.mahtaonline.ir
فروش سرورمجازی از سراسر اروپا و آمریکا همراه با آنتی دیداس سخت افزاری
بیش از 13 سال سابقه کاری و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
WWW.MAHTAONLINE.IR
-
-
August 13th, 2015, 00:50
دوستان پیغام خصوصی ندین همینجا بگید. من حوصله pm خوندن ندارم
-
-
August 13th, 2015, 00:51
عضو دائم
عزیز ماهانه 30 هزار تومان - 60 گیگ اس اس دی قابل ارائه نیست ؛
در مورد پردازنده که سه هسته باشه : سه هسته لیمت شده ؟! خیر ؛ قطعا شما برای اینکد نیازمند پردازنده بدون لیمت و سه هسته کامل هستید .
در مورد حرفتون که میگید :
هنگام انکود سرعت دانلود و آپلود کم نشه.
غیر ممکن هست که هارد تحت فشار اینکد قرار نگیره و سرعت دانلود هم همون جور خوب بمونه .
شما برای تهیه سرویس مذکور هم باید میزان بودجه رو بالا ببرید هم به جای سه ساعت زمانی که بر روی سرور تایم میزارید و استفاده میکنید؛ یه تایمی هم بزارید اپلود کنید
ویرایش توسط mhiizadi : August 13th, 2015 در ساعت 00:52
-
-
August 13th, 2015, 01:20

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
عزیز ماهانه 30 هزار تومان - 60 گیگ اس اس دی قابل ارائه نیست ؛
در مورد پردازنده که سه هسته باشه : سه هسته لیمت شده ؟! خیر ؛ قطعا شما برای اینکد نیازمند پردازنده بدون لیمت و سه هسته کامل هستید .
در مورد حرفتون که میگید :
غیر ممکن هست که هارد تحت فشار اینکد قرار نگیره و سرعت دانلود هم همون جور خوب بمونه .
شما برای تهیه سرویس مذکور هم باید میزان بودجه رو بالا ببرید هم به جای سه ساعت زمانی که بر روی سرور تایم میزارید و استفاده میکنید؛ یه تایمی هم بزارید اپلود کنید
98 میزبان برای تکذیب حرفای شما میتونه بیاد و پاسخ بده. انکود ربطی به هارد نداره و پردازنده درگیر میشه. اگر پارت بندی یا اکسترکت بود بله هارد هم سرعتش کم میشد اما انکود رو نمیدونم چه ارتباطی به دانلود و آپلود دارد.
من از 98 میزبان سرور داشتم به مدت 6 ماه. در این مدت همه چیز عالی بود ولی دو سه هفته پیش با دیتا سنتر دچار مشکل شدند و موقتی خدمات نمیدهند.
-
-
August 13th, 2015, 01:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
DeluxePC
سلام
سرعت دانلود و آپلود بالا
رم 2 گیگ کافیه
من فقط برای حداکثر 3 ساعت انکود در شبانه روز نیاز به سروری دارم که کند نباشه و هنگام انکود سرعت دانلود و آپلود کم نشه.
از بدشانسی من هر بار سرور خوب گیر میارم با دیتاسنتر دچار مشکل میشن و من آلاخون والاخون میشم! مجبورم دوباره برای سرور بگردم.
از فروشندگانی که به جای پول رضایت مشتری براشون مهم هست لطفا پیشنهادات خود را نهایتا تا رنج قیمت 30 تومن و نه یک ریال بیشتر ارائه بدید.
اینم بگم که من با همین قیمت سرورهای قبلی رو خریدم که متاسفانه از بدشانسی من دچار مشکل شدند. پس اینطور نباشه که بگید بی کیفیت بوده و قیمتش کم هست و فلان.
یک روز تست هم میگیرم.
از ovh کانادا با 30 تومن می نم بدم بهتون
از ایران 55 تومن با پردازنده بسیار قوی آنلیمیت
مشخصات سرور ایران
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...4&d=1437441000
شرکت فنی و مهندسی دانش بنیان پاسارگاد تلگرام: 09101004330 احمد مهدیلو
سفارش ها در http://021host.eu
تماس مستقیم : 00436889587387 Telegram: @mahdilou
-
-
August 13th, 2015, 02:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
DeluxePC
سلام
سرعت دانلود و آپلود بالا
رم 2 گیگ کافیه
یک روز تست هم میگیرم.
صندوق ورودی پیغام خصوصیتون کامل شده نمیتونم بهتون پیام ارسال کنم اگر مقدوره خالی کنید تا ارسال شود
- - - Updated - - -
- ظرفیت صندوق پیام های خصوصی DeluxePC به اتمام است و تا زمانی که اقدام به خالی کردن صندوق نکند نمیتواند پیام خصوصی جدید بپذیرد.
فروش هاست پرسرعت و قدرت ، سرور مجازی و اختصاصی
خوب کافی نیست ، بهترین را داشته باشید ...!
ســــرورهاا
-
-
August 13th, 2015, 02:33
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
DeluxePC
سلام
سرعت دانلود و آپلود بالا
رم 2 گیگ کافیه
یک روز تست هم میگیرم.
ارایه سرور مجازی از ۵ لوکیشن فیزکی مختلف :
● مجازی سازی KVM تحویل فوری کنترل پنل فول SolusVMآمریکا و کانادا دیتاسنتر BHS-OVH و لوکیشن آلمان دیتاسنتر Hetzner ولوکیشن فرانسه دیتاسنتر OVH با ارایه ای پی از ۱۲ کشور اروپایی در این لوکیشن
● مجازی سازی VMware ESXI با کنترل پنل تحت وب فول و دسترسی VNC در آمریکادیتاسنتر Dacentec و CenteriLogic و لوکیشن هلند دیتاسنتر Ecatel فول وارز ۱۰۰ درصد بدون ابیوز
یکروز (۲۴ساعت) تسترایگانسرورمجازی
● استفاده از مجازی سازهای VMware ESXI-vCenter Web Panel و KVM SolusVM
● تخفیف دائمی بر روی همه سرویس ها
● تمامی منابع قابل پیکربندی- فقط بهمیزان نیاز و مصرف خود منابع بخرید و سرور خود راکاستمایز کنید
● ارایه هارد SATA3-Raid10 با حجم بالا و قیمت پایین (1TB)
● ارایه پنل تحت وب فول کنترل برای تمامی سرویس ها
● بازگشت وجه تا ۱۲ ساعت (در سرور بدون کانفیگ)
● ترافیک به صورت نامحدود بر روی همه لوکیشن ها و هاستینگ
● پنل نمایندگی فروش سرور از امریکا و کانادا با پهنای باند نامحدودو ای پی رایگان دیتاسنتر BHS-OVH
● پشتیبانی فول تایم از طریق تیکت و ایمیل و چت و وایبر و تلگرام و پیام کوتاه و تماس تلفنی
سرور مجازی از هلند و آلمان و فرانسه و امریکا و کانادا ** شروع قیمت از ۹۹۰۰ تومان ** به مدت محدود و از دیتاسنتر های معتبر - ۲۴ ساعت تست رایگان
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=144982
فایل سرور هارد بالا از ۵۰۰ گیگ تا ۴ ترابایت - هارد سخت افزاری اختصاصی wd be - لوکیشن آلمان و آمریکا - شروع قیمت ۳۵۰۰۰ تومان
http://client.vpsgroups.com/cart.php?gid=33
سرور افزایش بازدید و رنک سایت 9900 تومان
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=141570
سرور سید باکس تورنت SeedBoX TorrentFulx - RuTorrent تاپیک فروش سرور
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=142301
جهت دریافت قیمت متناسب با نیاز شما حتما با ما از طریق تیکت یا تلگرام در تماس باشید
با تشکر مدیریت وی پی اس گروپ
● www.VPSi.xyz
www.vpsgroups.com
● ———————————————— -
● پرتال فروش: Client.VPSGroups.ComAA
● Telegram: @vpsgroups
● ای دی یاهو : vpsgroups_co
● https://www.facebook.com/vpsgroups
● Twitter: @VPSGroups
● پشتیبانی: sales@vpsgroups.com
● شماره تماسشرکت و وایبر :
● 1-720-386-1870+
● ارسال پیام کوتاه پشتیبانی : 30007006000080
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی --
sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups
-
-
August 13th, 2015, 02:36
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
DeluxePC
سلام
سرعت دانلود و آپلود بالا
رم 2 گیگ کافیه
یک روز تست هم میگیرم.
رم 2 گیگ + 2 گیگ رم هدیه =4 گیگ رم
هارد 60 گیگ ساتا 3
پردازنده 4 کور که روی 1700 لیمیت شده
قیمت ماهیانه 40 تومن
همین همین مشخصات با 50 گیگ هارد اس اس دی مایل بودین 55 تومن
توصیه ما هارد اس اس دی هستش تصمیم با شما
در مورد اعتبار و کیفیت کار ما سابقه 7 ساله ما را در فروم جستوجوکنید بدون داشتن حتی یک مورد مشتری ناراضی
سرور هم با پنل وی ام ور تحویل داده میشود
مایل بودین ایزو مورد نظر مانت میکنیم خودتون از ابتدا نصب و هر نوع تنظیماتی مایل هستید انجام بدین
شماره تماس هم توی خصوصی میفرستم ممکنه فروم نباشم یا پاسخ شما را نبینم موردی بود تماس بگیرید
مشکلی با تست نداریم میتونید تست کنید راضی بودین پرداخت کنید
ویرایش توسط MagicVps.Com : August 13th, 2015 در ساعت 02:39
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
August 13th, 2015, 02:49
عضو دائم
باسلام
پلن تشویقی آسمان ارتباط آرکا
سرور مجازی رم 4 گیگ فقط 23 هزار تومان
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...409&highlight=
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-