-
January 4th, 2016, 03:40
ثبت دامنه خیلی خیلی مهم
سلام , خواهش میکنم راهنماییم کنید
من یک ساله یک دامنه داشتم برای فروشگاهم که دارای نماد اعتماد هم بود , حدود دو هفته پیش دامنه سایتم که تمدیدش گذشته بود رو مجددا خریداری کردم و ایمیل تائیدش هم از طرف شرکتی که هاست و دامنه رو ازش خریدم اومد , ( ایمیلی مبنی بر اینکه این دامنه برای شما ثبت شد ) بعد از یک هفته که هر روز من منتظر بودم دامنه و هاستم رو برام ست کنن دیدم دامنه من برای فروش گذاشته شده وقتی زنگ زدم فهمیدم دو روز پیش شخص دیگری که دلال دامنه هست دامنه من رو خریده و عنوان کرد مبلغ 3/4 میلیون بده دامنه رو بهت بدم , در صورتیکه من یک هفته قبل از اون مبلغ خرید و ثبت رو پرداخت کرده بودم و تائید هم شده بوده , حالا دامنه من برای اون شخص ثبت شده و سایت دامنه کل کشوری یعنی ایرنیک میگه شرکت هاستینگی که من دامنه رو ازش خریدم به من اعلام نکرده بوده و ثبت نکرده بوده و از طرفی هم اون شرکت هاستینگ میگه که شرکت ایرنیک باید برای شما ایمیل میفرستاده . ولی چیزی که مشخصه اینه که مقصر شرکتی هستش که سرویس هاست و دامنه میده.
حالا من چیکار میتونم بکنم که دامنه ام رو پس بگیرم , آیا میتونم شکایت کنم ؟ به کجا باید شکایت کنم ؟
خواهش میکنم راهنماییم کنید .
-
-
January 4th, 2016 03:40
# ADS
-
January 4th, 2016, 04:11
عضو دائم
پاسخ : ثبت دامنه خیلی خیلی مهم

نوشته اصلی توسط
majid2016
سلام , خواهش میکنم راهنماییم کنید
من یک ساله یک دامنه داشتم برای فروشگاهم که دارای نماد اعتماد هم بود , حدود دو هفته پیش دامنه سایتم که تمدیدش گذشته بود رو مجددا خریداری کردم و ایمیل تائیدش هم از طرف شرکتی که هاست و دامنه رو ازش خریدم اومد , ( ایمیلی مبنی بر اینکه این دامنه برای شما ثبت شد ) بعد از یک هفته که هر روز من منتظر بودم دامنه و هاستم رو برام ست کنن دیدم دامنه من برای فروش گذاشته شده وقتی زنگ زدم فهمیدم دو روز پیش شخص دیگری که دلال دامنه هست دامنه من رو خریده و عنوان کرد مبلغ 3/4 میلیون بده دامنه رو بهت بدم , در صورتیکه من یک هفته قبل از اون مبلغ خرید و ثبت رو پرداخت کرده بودم و تائید هم شده بوده , حالا دامنه من برای اون شخص ثبت شده و سایت دامنه کل کشوری یعنی ایرنیک میگه شرکت هاستینگی که من دامنه رو ازش خریدم به من اعلام نکرده بوده و ثبت نکرده بوده و از طرفی هم اون شرکت هاستینگ میگه که شرکت ایرنیک باید برای شما ایمیل میفرستاده . ولی چیزی که مشخصه اینه که مقصر شرکتی هستش که سرویس هاست و دامنه میده.
حالا من چیکار میتونم بکنم که دامنه ام رو پس بگیرم , آیا میتونم شکایت کنم ؟ به کجا باید شکایت کنم ؟
خواهش میکنم راهنماییم کنید .
نمیدونم کی رو باید مقصر دونست واقعا .... ولی ببینید در هر زمانی بعد از ثبت یا تمدید دامنه از طریق پنل مستقیم دامنه باید بررسی کنید که مراحل تکمیل شده یا خیر!
برخی مواقع به دلایل مختلف میبینید عملیات تکمیل نشده و باید مجدد دستی اعمال بشه .... پیام whmcs نیز اصلا ملاک نیست و باید ایمیل رجیسترار باید میومد بهتون.
البته اصولا هاستینگ هم باید اوردر ها رو بررسی کنه و ببینه ماژول اخطاری ثبت کرده یا خیر.
به nic.ir هم اصلا ربطی نداره مشکل سمت شماست.
نمیدونم از طریق قانونی برای این مورد بتونید کاری کنید یا خیر؟
ولی دامنه ای که مهم هست رو چند ماه پیش از انقضا یه 5 سال تمدید میزنن و نمیزارن بمونه یک هفته بعد از تاریخ انقضا تمدید کنن اونم بدون بررسی !!!!
..::| بیش از یک دهه |::..
-
-
January 4th, 2016, 04:15
عضو دائم
سلام
مدت زمانی که از انقضای این دامنه گذشته است چقدر بوده است؟
-
-
January 4th, 2016, 14:23
حدود دو هفته از تمدیدش گذشته بوده و من نمیدونستم میشه قبلش تمدید کرد , ولی به هر حال من دوباره دامنه رو تمدید کردم یعنی زودتر از مالک جدید دامنه .
حالا سایت نیک میگه اشکال از شرکت هاستینگ بوده که به ما اعلام نکرده بوده و میتونید از مراجع قضایی پیگیری کنید , شرکت هاستینگ هم میگه اشکال از نیک بوده .
خودم هم فهمیدم شرکت هاستینگ کوتاهی کرده , حالا به نظر شما میتونم شکایت کنم و خسارتم رو بگیرم ؟ چون فروشگاه سازم روی این دامنه بود پرید , دامنه خیلی خوبی هم داشتم .
-
-
January 4th, 2016, 19:28
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
majid2016
حدود دو هفته از تمدیدش گذشته بوده و من نمیدونستم میشه قبلش تمدید کرد , ولی به هر حال من دوباره دامنه رو تمدید کردم یعنی زودتر از مالک جدید دامنه .
حالا سایت نیک میگه اشکال از شرکت هاستینگ بوده که به ما اعلام نکرده بوده و میتونید از مراجع قضایی پیگیری کنید , شرکت هاستینگ هم میگه اشکال از نیک بوده .
خودم هم فهمیدم شرکت هاستینگ کوتاهی کرده , حالا به نظر شما میتونم شکایت کنم و خسارتم رو بگیرم ؟ چون فروشگاه سازم روی این دامنه بود پرید , دامنه خیلی خوبی هم داشتم .
با درود
در ابتدا امیدوارم مشکلتان حل شود .
با توجه به اظهارات : 50 درصد مشکل از هاستینگ بوده که درخواست ثبت دامنه را به مرکز ثبت دامنه (ایرانیک) ارسال نکرده و یا مشکلات اجرا نشدن اتوماتیک ماژول ثبت دامنه
و 50 درصد آن خود شما مقصر هستید ! هر دامنه ir قبل از آزاد شدن چنیدین مرحله را طی می کند تا آزاد شود دامنه مدتی قفل می شود مدتی بصورت مرتب از سوی ایرانیک ایمیل آگاه سازی جهت تمدید ارسال می شود شما می توانستید اقدام نمایید در صورتیکه شما به موقع اقدام نمودید مشکل از شما نبوده .
در هر صورت از طریق ایرانیک تلاش و اثبات نمایید دامنه متعلق به شما بوده .
شکایت از ایرانیک و یا هاستینگ بی فایدست .
شکایت از ثبت کننده دامنه در صورتیکه هیچ استفاده ای ندارد و تنها با هدف دلالی ثبت نموده است می تواند تاثیر گذارتر از دیگر روشها باشد .
در صورت عدم نتیجه دامنه مشابه ثبت نمایید با پسوند های بین المللی پس از یکسال دامنه تان را ثبت نمایید .
اکثر دامنه های رنک داری که توسط برخی افراد بین 1 الی 3 گذشته برای ثبت گذاشته بودند هم اکنون آزاد می باشند .
-