نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: مشکل مصرف بالای cpu

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    22
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    3 پست

پیش فرض مشکل مصرف بالای cpu

سلام
    من یک سرور اختصاصی از ovh گرفتم حدود یک سال میشه که 32گیگ رم داره و cpu Xeon w3520 روش سوار هست.
    اما 6-5 ماه است که سرعت لود سایت تو غروب بسیار افتضاح میشه به طوری که سایت http://gtmetrix.com/ که لود سایت رو صبح ها و تا قبل از غروب 8.7s یا کمتر میزنه و بعد از غروب به 75s هم میرسه و سرعت لود سایت به شدت پایین میاد.
    هر کاری که گفتن کردم تم سایت رو به بهینه ترین حالت و سبک ترین حالت رسوندم با چندین بهینه ساز هم صحبت کردم و کدها رو بهینه کردم حتی تم قبلیم هم بهینه بود اما برای اطمینان عوض کردم.
    اما باز مشکلم حل نشده و دائما لود cpu تو 100% هستش دیگه کلافه شدم.
    مصرف رم هم بالا میره در صورتی که با اسکریپت ps_mem مقدار رم مصرف شده رو میگیرم کلا 2.4 گیگ یا 3.5 گیگ استفاده رم دارم ولی هر وقت رم رو خالی میکنم در عرض 10-15 ساعت فقط 2گیگ یا 1گیگ رم خالی برام میمونه.
    در ضمن 3تا یوزر دارم که روی هم رفته روزی 7-8 هزار بازدید یکتا دارم البته قبلا خیلی بیشتر بود و تا 20 هزارتا میشد در روز ولی اینقدر سایت به مشکل خورد همه رفتن.البته یکی از یوزرهام اصلا سایت روش فعال نیست و برای اپلیکیشن هست.
    عکسهای htop و ps_mem رو ضمیمه میکنم. اگر کسی میتونه کمک کنه و مشکل رو برطرف کنه لطفا کمک کنه چه رایگان و چه با هزینه تشکر.
    در ضمن عکس ها رو ساعت 12:30 ظهر حدودا گرفتم و سایت هام هم وردپرس هستند.
    آیا امکان داره سایت تحت حمله باشه اونم 6 ماه؟من چطوری میتونم اینو بفهمم که سایت تحت حمله است یا نه؟
    کنترل بنل دایرکت ادمین هست و حجم دیتابیس ها به طور مجموع 1 گیگ.
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    • نوع فایل: jpg htop.jpg (211.3 کیلو بایت, 14 نمایش)
    • نوع فایل: png ram.png (198.6 کیلو بایت, 9 نمایش)
    ویرایش توسط atilazz : December 31st, 2015 در ساعت 13:27

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)