نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: مشکل مصرف بالای cpu در لوکال

عضو انجمن SaeedFazlollahzadeh آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,058
    تشکر تشکر شده 
    690
    تشکر شده در
    483 پست

پیش فرض مشکل مصرف بالای cpu در لوکال

سلام
    من هم از زمپ استفاده کردم (الان هم نصبه) و هم الان از ومپ استفاده می کنم در لوکال و کامپیوتر خوم
    زمانی که سرویس های یکی رو فعال میکنم و سایت وردپرسی رو بالا میارم تا یک سری تغییراتی رو انجام بدم و تست کنم، مصرف آپاچی به طرز وحشتناکی بالا میره و در حدی میشه که میشه آب رو جوش آورد و چایی هم دم داد همین جا
    این مشکل تازه نیست و تقریبا از اولین روز هایی که زمپ نصب کردم، مشکل رو داشتم
    این مصرف حتی زمانی بالاتر میره که نت رو قطع میکنم و آفلاین میخوام کامپیوتر بشه، چون گاهی اوقات احساس میکنم زمانی که آنلاین هست لپتاپ، سرعت لوکال و لود شدن صفحات میاد پایین

مشخصات لپتاپ:
    رم 4 گیگابایت
    CPU i5 2.6 گیگاهرتز

مشخصات ومپ و بقیه:
    ومپ نسخه
    آپاچی نسخه 2.4.9
    مای اس کیو ال نسخه 5.6.17
    پی اچ پی نسخه 5.5.12
    ویندوز 7 - 64 بیتی Ultimate
    شات های مربوطه:

یه چی که برام عجیبه اینه که با وجود اینکه 250 تا 300 مگابایت بیشتر مصرف نمیکنه، اما 80 رو میگیره، در حالی که پارسال مثلا یادمه NeedForSpeed جدید با گرافیک بالا که تنظیم کرده بودم، نزدیک به 2.5 تا 3 گیگابایت رم رو مصرف میکرد و اون مثلا درصدش بود 50 تا 70

راه حلی داره؟

تو نت سرچ کردم اما چیز خاصی که به کارم بیاد، ندیدم. بیشتر شون مربوط به لینوکس بود.

- - - Updated - - -

در یکی از تاپیک های اخیر، یکی از کاربران گفته بودن روی وب سرور ویندوز زمپ و ومپ و آپاچی استفاده نکنید، اما دلیلش رو ذکر نکرده بودند
    یعنی من الان کل این تشکیلات رو ببرم روی لینوکس؟

2. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    340
    تشکر تشکر شده 
    391
    تشکر شده در
    292 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل مصرف بالای cpu در لوکال

نقل قول نوشته اصلی توسط SaeedFazlollahzadeh نمایش پست ها
    سلام
    من هم از زمپ استفاده کردم (الان هم نصبه) و هم الان از ومپ استفاده می کنم در لوکال و کامپیوتر خوم
    زمانی که سرویس های یکی رو فعال میکنم و سایت وردپرسی رو بالا میارم تا یک سری تغییراتی رو انجام بدم و تست کنم، مصرف آپاچی به طرز وحشتناکی بالا میره و در حدی میشه که میشه آب رو جوش آورد و چایی هم دم داد همین جا
    این مشکل تازه نیست و تقریبا از اولین روز هایی که زمپ نصب کردم، مشکل رو داشتم
    این مصرف حتی زمانی بالاتر میره که نت رو قطع میکنم و آفلاین میخوام کامپیوتر بشه، چون گاهی اوقات احساس میکنم زمانی که آنلاین هست لپتاپ، سرعت لوکال و لود شدن صفحات میاد پایین

مشخصات لپتاپ:
    رم 4 گیگابایت
    CPU i5 2.6 گیگاهرتز

مشخصات ومپ و بقیه:
    ومپ نسخه
    آپاچی نسخه 2.4.9
    مای اس کیو ال نسخه 5.6.17
    پی اچ پی نسخه 5.5.12
    ویندوز 7 - 64 بیتی Ultimate
    شات های مربوطه:

یه چی که برام عجیبه اینه که با وجود اینکه 250 تا 300 مگابایت بیشتر مصرف نمیکنه، اما 80 رو میگیره، در حالی که پارسال مثلا یادمه NeedForSpeed جدید با گرافیک بالا که تنظیم کرده بودم، نزدیک به 2.5 تا 3 گیگابایت رم رو مصرف میکرد و اون مثلا درصدش بود 50 تا 70

راه حلی داره؟

تو نت سرچ کردم اما چیز خاصی که به کارم بیاد، ندیدم. بیشتر شون مربوط به لینوکس بود.

- - - Updated - - -

در یکی از تاپیک های اخیر، یکی از کاربران گفته بودن روی وب سرور ویندوز زمپ و ومپ و آپاچی استفاده نکنید، اما دلیلش رو ذکر نکرده بودند
    یعنی من الان کل این تشکیلات رو ببرم روی لینوکس؟

سلام و عرض ادب
    مطمئنا لینوکس بهتره برای وبسرور هم میتونید به جای آپاچی از nginx_apache استفاده بکنید

4. تعداد تشکر ها از takpar7 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)