-
July 13th, 2014, 15:24
اتصال دامین به سرور خانگی
با سلام
با جستجویی که انجام دادم به نتیجه نرسیدم.
یک ویندوز xp داریم و یک خط اینترنت با آی پی اختصاصی و یک دامین.
سرور خانگی با xampp راه اندازی شده و بدون مشکل با آی پی بالا می آید.
اما چگونه میتوان دامین(a record ساب دامین) را به این سرور متصل نمود.چطور باید میزبانیش کرد؟
استفاده فقط برای موارد خاص هست نه تجاری و نه طولانی مدت.
ممنونم.
-
تعداد تشکر ها از Shc به دلیل پست مفید
-
July 13th, 2014 15:24
# ADS
-
July 13th, 2014, 15:41
عضو انجمن
پاسخ : اتصال دامین به سرور خانگی
سلام
شما اگر پنل دامنه ای دارید که مجهز به DNS Management هست یک رکورد A بسازید IP خودتون رو اضافه کنید
اگر هم دامنه روی سایتی هاست شده تو هاست یک ساب دامنه بسازید و در قسمت DNS برای اون ساب دامنه IP خودتون رو بزنید.
با سپاس
بیش از 20 سال تجربه ما در صنعت IT
تضمین کیفیت، سرعت و پشتیبانی برای تجارت آنلاین شماست
-
تعداد تشکر ها ازZagrio.com به دلیل پست مفید
-
July 13th, 2014, 15:44
عضو انجمن
با سلام
از طریق پنل دامنه قابل ست کردن هست
یا هاست سی پنلی داشته باشید روی دامنه پارک شده ی آن میتونید dns a record ایجاد کنید
-
تعداد تشکر ها ازMihan-VPS به دلیل پست مفید
-
July 13th, 2014, 15:52
ممنونم.
اشتباه از خودم بود امتحان نکردم.یعنی احتمال میدادم باید روی ویندوز هم دامین یا ساب دامین میزبانی بشه.
-
-
July 13th, 2014, 18:00

نوشته اصلی توسط
Shc
ممنونم.
اشتباه از خودم بود امتحان نکردم.یعنی احتمال میدادم باید روی ویندوز هم دامین یا ساب دامین میزبانی بشه.
اگر ویندوز سرور باشه البته که میشه !
در واقع راه اصولیش اینه که شما از ویندوز سرور اقدام به نصب dns server کنید و dns ها رو به دومین وصل کنید
اگر هم نه باید به یک هاست مثلا cpanel جدا دومینتونو وصل کنید و با 1 a record اون رو به آی پی خودتون وصل کنید
-
تعداد تشکر ها ازdaniad به دلیل پست مفید
-
July 13th, 2014, 18:15
عضو انجمن
وارد پنل دامنتون بشید و دامنه رو به این شکل ست کنید
ns.domain.ir ip
یعنی جای نیم سرور ادرس بالا رو بزنید و جای ایپی ایپی خودتون
بعد اگه مشکل داشتید و دامنه پیج باز نمیکرد باید تنظیمات اپاچی رو تغییر داد
-
تعداد تشکر ها ازelementary به دلیل پست مفید
-
July 14th, 2014, 02:41
ممنون از عزیزان.کارم راه افتاد.
-
-
October 11th, 2014, 18:14

نوشته اصلی توسط
Shc
ممنون از عزیزان.کارم راه افتاد.
خواهشا راه حلي كه پيدا كرديد را بگيد تا مشكل ما هم حل بشه !
من در سرور خانگي خودم يك سايت پياده سازي كردم و توسط آدرس آي پي استاتيك در ايينترنت مي تونم به سايت خودم دسترسي داشته باشم ، مثلا با تايپ آدرس
http://141.101.97.167 در نوار آدرس مرورگر ، صفحات سايتي كه در روي هارد سرور خودم قرار دادم نمايش داده مي شوند ، حالا يك دامنه با پسوند ir خريداري كرده ام (مثلا : testsite.ir) و مي خواهم اين دامنه را به IP استاتيكي كه دارم لينك بدهم تا در صورت تايپ اين دامنه در نوار آدرس مرورگر به سرور خودم دسترسي داشته باشم ، اين معرفي رو چه جوري بايد انجام بدم ؟! از كجا بايد آدرس هاي مربوط به DNS ( مثلا : ns1.testsite.ir , ns2.testsite.ir ) را در صفحه ي تنظيمات آي پي قرار دهم !
-
-
December 24th, 2015, 10:57

نوشته اصلی توسط
siahcheshmeh
خواهشا راه حلي كه پيدا كرديد را بگيد تا مشكل ما هم حل بشه !
من در سرور خانگي خودم يك سايت پياده سازي كردم و توسط آدرس آي پي استاتيك در ايينترنت مي تونم به سايت خودم دسترسي داشته باشم ، مثلا با تايپ آدرس
http://141.101.97.167 در نوار آدرس مرورگر ، صفحات سايتي كه در روي هارد سرور خودم قرار دادم نمايش داده مي شوند ، حالا يك دامنه با پسوند ir خريداري كرده ام (مثلا : testsite.ir) و مي خواهم اين دامنه را به IP استاتيكي كه دارم لينك بدهم تا در صورت تايپ اين دامنه در نوار آدرس مرورگر به سرور خودم دسترسي داشته باشم ، اين معرفي رو چه جوري بايد انجام بدم ؟! از كجا بايد آدرس هاي مربوط به DNS ( مثلا : ns1.testsite.ir , ns2.testsite.ir ) را در صفحه ي تنظيمات آي پي قرار دهم !
منم همین مشکلو دارم کسی انجام داده؟
راه حلش چیه؟
-
-
December 24th, 2015, 13:09
عضو انجمن
راه حل بهتری هم هست
شما دامین رو روی کلودفلر تنظیم کنید و از داخل کلود فلر سی نیم بزنید به ایپی خودتون
-