-
April 8th, 2016, 14:13
عضو جدید
سوال در مورد سایت و درگاه پرداخت
سلام دوستان خسته نباشید
دوتا سوال داشتم
سوال 1. برای فروش فایل به نظر شما آیا وردپرس نصب کنم و افزونه بذارم یا WHMC استفاده کنم؟ (فایل های رایگان هم هست)
سوال 2. امکانش هست پس از پرداخت، افزونه ( easy digital download ) هنگامی که به سایت برگرده بجای دکمه پرداخت باکس دانلود سایت بیاد؟ چطوری؟
-
-
April 8th, 2016 14:13
# ADS
-
April 8th, 2016, 14:14
عضو جدید
پاسخ : سوال در مورد سایت و درگاه پرداخت

نوشته اصلی توسط
Riko
سلام دوستان خسته نباشید
دوتا سوال داشتم
سوال 1. برای فروش فایل به نظر شما آیا وردپرس نصب کنم و افزونه بذارم یا WHMC استفاده کنم؟ (فایل های رایگان هم هست)
سوال 2. امکانش هست پس از پرداخت، افزونه ( easy digital download ) هنگامی که به سایت برگرده بجای دکمه پرداخت باکس دانلود سایت بیاد؟ چطوری؟
سلام
به نظرم برای فروش فایل از پرستاشاپ استفاده کن اما تصمیم با خودتونه!
-
تعداد تشکر ها از blackz به دلیل پست مفید
-
April 8th, 2016, 14:18
عضو دائم
باسلام، 1- بستگی به خودتون دارد اما بنده وردپرس را انتخاب و برنامه نویسی میکردم. 2- بله امکانش هست، میخواهید بعد از پرداخت لینک دانلود نمایش داده شود ؟ اگر با php تا حدودی آشنا هستید میشود شما را راهنمایی کرد والی باید برنامه نویس انجام دهد.
-
تعداد تشکر ها از T.Toosi به دلیل پست مفید
-
April 8th, 2016, 14:23
عضو انجمن
پرستا شاپ چیز خوبیست برا کار شما
تست کنید
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
-
تعداد تشکر ها از farhadhelix به دلیل پست مفید
-
April 8th, 2016, 14:25
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
t.toosi
باسلام، 1- بستگی به خودتون دارد اما بنده وردپرس را انتخاب و برنامه نویسی میکردم. 2- بله امکانش هست، میخواهید بعد از پرداخت لینک دانلود نمایش داده شود ؟ اگر با php تا حدودی آشنا هستید میشود شما را راهنمایی کرد والی باید برنامه نویس انجام دهد.
بله پس از پرداخت ، به سایت برگردد و باکس دانلود بجای دکمه پرداخت بیاد ، بنده نه با php اشنا هستم و نه برنامه نویس ام
-