سلام خدمت دوستان
میخوایم از مای لوک سرور سفارش بدیم ولی موقع ثبت نام ایران در لیست کشور ها نیست. برای همین گفتم تاپیک باز کنم تا نظر شما رو بدونم.
لطفا تجربه کاری خودتون با دیتاسنتر مای لوک آلمان بگید.
ممنون
- - - Updated - - -
up.........
سلام خدمت دوستان
میخوایم از مای لوک سرور سفارش بدیم ولی موقع ثبت نام ایران در لیست کشور ها نیست. برای همین گفتم تاپیک باز کنم تا نظر شما رو بدونم.
لطفا تجربه کاری خودتون با دیتاسنتر مای لوک آلمان بگید.
ممنون
- - - Updated - - -
up.........
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
سلام
تحریم هستیم ...
سلام. چند ماه پیش ایمیل داده بودیم ظاهرا مشکلی نداشتن ... شاید جدیدا اینا هم مد کردن؟
زمانی که ما سرور سفارش میدادیم برای اولین بار اسم ایران به نظرم بود و احتمالا به خاطر بیلینگ ادرس هست که اسم ایران ر حذف کردن چون توسط یه درگاه واسط پرداخت میشه .پنل ما هنوز با شماره ایران وریفای هست ربطی هم به ترس نداره شما برین با ساپورت اکثرا سایتهای امریکا چت انلین بکنید ریسللو بای سی پنل و ... با کمال احترام جوابتون رو میدم و ازتون بابت اینکه نمیتونن بهتون سرویس ارائه بدن معذرت خواهی میکنن
ویرایش توسط speednet : December 28th, 2015 در ساعت 15:45
شرکت بین المللی میهن ارتباط داده پرداز شماره ثبت 1156 شماره ثبت جمهوری آذربایجان 245438762
http://cp.hostgtx.com/
skype id : sniper000man
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)