-
December 26th, 2015, 20:35
نمایش مشاهده حملات روی سرور
سلام
من چه جوری و از کجا میتونم حملاتی که روی سرور یا سایت انجام میشه رو ببینم؟
فایروال Csf هست
یه فایروال دیگه هم به اسم comodo waf نصب کردم (که توش مسیر log رو داده اما چه جوری بازش کنم نمیدونم)
تنها جایی که هر روز چکش میکنم حملات بروت فروس هست که از داخل دایرکت ادمین میبینمشون
- - - Updated - - -
لطفا یکی به این پست جواب بده
من قدیما یه ساتی داشتم که پهنای باندش زودی تموم شد از مدیریت هاست پرسیدم که ببینه حمله شده یا من گفت شما هیچ اتکی نداشتید
این اتک ها رو کجا نشون میده؟ میدونم هر کدوم فرق داره ولی عموما کجاست؟ لطفا مسیر هاشو بگین
- - - Updated - - -
من قدیما یه ساتی داشتم که پهنای باندش زودی تموم شد از مدیریت هاست پرسیدم که ببینه حمله شده یا من گفت شما هیچ اتکی نداشتید
این اتک ها رو کجا نشون میده؟ میدونم هر کدوم فرق داره ولی عموما کجاست؟ لطفا مسیر هاشو بگین
-
-
December 26th, 2015 20:35
# ADS
-
December 26th, 2015, 20:44
عضو انجمن
پاسخ : نمایش مشاهده حملات روی سرور

نوشته اصلی توسط
davood_71
سلام
من چه جوری و از کجا میتونم حملاتی که روی سرور یا سایت انجام میشه رو ببینم؟
فایروال Csf هست
یه فایروال دیگه هم به اسم comodo waf نصب کردم (که توش مسیر log رو داده اما چه جوری بازش کنم نمیدونم)
تنها جایی که هر روز چکش میکنم حملات بروت فروس هست که از داخل دایرکت ادمین میبینمشون
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
سلام
راه های مختلفی هست
با دستور زیر میتونید تعداد کانکشن هایی که یک ایپی بر روی سرور شما باز میکنند مشاهده کنید
netstat -atun | awk '{print $5}' | cut -d: -f1 | sed -e '/^$/d' |sort | uniq -c | sort -n
-
-
December 26th, 2015, 20:47
خب این فکر کنم مال حمله دیداس باشه
من هر حمله ای رو گفتم بالاخره فایروالی چیزی باید یه لاگ فایل داشته باشه
مثلا یکی میخواد بیاد سایت رو هک کنه ، یا زور بزنه وارد سرور شه ، (این کارا همینجوری که نیست باید پکت های مخرب بفرسته) خب اینا رو جایی ثبت میکنه؟
-
تعداد تشکر ها از davood_71 به دلیل پست مفید
-
December 26th, 2015, 20:52
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
davood_71
خب این فکر کنم مال حمله دیداس باشه
من هر حمله ای رو گفتم بالاخره فایروالی چیزی باید یه لاگ فایل داشته باشه
مثلا یکی میخواد بیاد سایت رو هک کنه ، یا زور بزنه وارد سرور شه ، (این کارا همینجوری که نیست باید پکت های مخرب بفرسته) خب اینا رو جایی ثبت میکنه؟
سوالتون خیلی کلی و عامه بود؛ به این سوالات معمولا در این انجمن پاسخ داده نمی شود.
█ سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
█ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )
-
-
December 26th, 2015, 21:06

نوشته اصلی توسط
yastheme
سوالتون خیلی کلی و عامه بود؛ به این سوالات معمولا در این انجمن پاسخ داده نمی شود.
سوال کلی نیست
مثلا شما مدیر سرور هستید یه سری هاست هم دارید
یکی به شما میگه سایت من حس میکنم بهش حمله شده ، یه چک کنید ببینید حمله شده یا نه
خب کجا رو چک میکنید؟
واسه خودم پیش اومده من اون موقع هاست داشتم ، و پرسیدم اون شخص گفت روی هاست یا سایت شما هیچ حمله ای ثبت نشده ، خب اینو از کجا دیده؟
اصلا همچین چیزی ما داریم؟
-