-
October 8th, 2015, 11:39
عضو انجمن
سرویس ویژه محدود رم 1 گیگ 10 هزار تومان
سرورهای مجازی امریکا همگی بر روی شبکه اختصاصی در دیتاسنتر colocrossing,Dacentec در داخل کشور امریکا نگهداری و میزبانی می شوند.
دانش روز جهان ، اشراف کامل بر روی شبکه ، استفاده از سخت افزارهای بسیار حرفه ای ، مدیریت منابع ، سقف استفاده برای هر کاربر ، استقاده از کنترل پنل های سی پنل و دایرکت ادمین … باعث شده است هر روزه ده ها مشتری جدید شرکت ایران هاستینگ ۲۴ را به عنوان میزبان خود انتخاب کنند.
چرا خدمات سرور اختصاصی ایران هاستینگ ۲۴ را انتخاب کنیم ؟
.: پشتیبانی ۲۴ ساعته از طریق پرتال و مشاوره تلفنی رایگان
.: استفاده کردن از قطعات استاندارد برای بالا بردن کیفیت سخت افزاری
.: بیش از ۸ سال تجربه در خدمات میزبانی و ارائه راه حل های جامع برای سرورها
.: ارائه پیشنهاد ها و قیمت های غیر قابل رقابت در عین حفظ کیفیت
.: عدم نیاز به کارت اعتباری ، روابط سخت و پرهزینه بین الملل
.: نمونه ای پی برای تست پینگ دیتاسنتر داسنتک :۲۳٫۹۲٫۲۲۲٫۱۱۳
.: نمونه ای پی برای تست پینگ دیتاسنتر کولوراسینگ : 192.3.225.162
شروع
- پردازنده : ۱CORE
- حافظه : ۱۰۲۴MB DDR3
- هارد دیسک : ۴۰GB
- پورت سرور : ۱Gbps Full-Duplex
- پهنای باند ماهانه : نامحدود
- سیستم عامل : ,Mikrotik , Linux,Windows
- IPv4 : 1
- موقعیت سرور : امریکا & المان
- هزینه ماهیانه : 10.000 هزار تومان
سفارش آنلاین امریکا
همچنین از الان میتوانید هم از امریکا و هم از المان این پنل ویژه را سفارش دهید.
سرعت دانلود
اسپید تست
پنل کاربران برای ریبوت
اول تست نمایید بعد پرداخت کنید
ویرایش توسط ourweb : November 25th, 2015 در ساعت 15:15
-
تعداد تشکر ها ازourweb به دلیل پست مفید
-
October 8th, 2015 11:39
# ADS
-
October 15th, 2015, 01:09
پاسخ : سرویس ویژه محدود رم 1 گیگ 10 هزار تومان
سلام و وقت خوش
امکان پی ام دادن ندارم..
برای استفاده شخصی نیاز به یک وی پی ان دارم
آیا تنظیمات کامل open v*p*n و pro*v*p*n و ccprox*y رو انجام میدید که من فقط استفاده کنم؟تو موبایل و تو پی سی..؟
البته اگر kerio هم بشه خیلی عالی میشه..البته اگر پیشنهاد بهتری هم دارید ممنون میشم بفرمایید
هیچ چیزی تو این زمینه سرم نمیشه...حدود 3 سال از یک شرکت میگرفتم که تنظیمات مورد نیازم رو انجام میداد..کیفیتشون پایین اومد نگرفتم دیگه
مرسی
-
-
October 15th, 2015, 19:37
عضو جدید
-
-
October 15th, 2015, 21:59
عضو جدید
من می خواهم تست برا من بفرست
-
-
October 16th, 2015, 01:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sina13
سلام و وقت خوش
امکان پی ام دادن ندارم..
برای استفاده شخصی نیاز به یک وی پی ان دارم
آیا تنظیمات کامل open v*p*n و pro*v*p*n و ccprox*y رو انجام میدید که من فقط استفاده کنم؟تو موبایل و تو پی سی..؟
البته اگر kerio هم بشه خیلی عالی میشه..البته اگر پیشنهاد بهتری هم دارید ممنون میشم بفرمایید
هیچ چیزی تو این زمینه سرم نمیشه...حدود 3 سال از یک شرکت میگرفتم که تنظیمات مورد نیازم رو انجام میداد..کیفیتشون پایین اومد نگرفتم دیگه
مرسی
باسلام متاسفانه اینجور کانفیگ رو ما انجام نمیدهیم فقط میتوانیم سرور را در اختیار تان بگذاریم ولی تضمین کیفیت رو داریم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
xvz123
من می خواهم تست برا من بفرست
باسلام لطفا ثبت نام و درخواست خود را ارسال کرده تا برای شما فعال کنیم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
shockwave
سلام ویندوز 7 هست
باسلام بله موجود هست اما الان سری جدید ویندوز سرور 2016 هم فعال شده که اگر بخواهید اون رو هم میتوانیم براتون نصب و راه اندازی کنیم
-
تعداد تشکر ها از ourweb به دلیل پست مفید
-
October 16th, 2015, 04:07
قیمت دائمی هست یا بعد یه مدت افزایش پیدا میکنه ؟
-
-
October 18th, 2015, 18:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
PersianHTML
قیمت دائمی هست یا بعد یه مدت افزایش پیدا میکنه ؟
باسلام قیمت اگر بخواهد افزایش پیدا کند بین 2 تا 4 هزار تومان اظافه میشود البته تا 1 ماه دیگر بیشتر از این نمیشه
- - - Updated - - -
یک سرور جدید از دیتاسنتر colocrossing اظافه گردید
ویرایش توسط ourweb : October 16th, 2015 در ساعت 04:25
-
-
October 18th, 2015, 19:14
درود ,عزیز جان تضمین کیفیت شما چی هست؟یه سرور مجازی گرفتم از یک بنده خدا کلا زده ویندوز را پاک کرده (آول گفت مشکل از سمت ما بوده)بعد گفت ویروسی شده و شما خودتان باید بکاپ تهیه می***دید
الان کل اطلاعات بنده را به باد رفت!!!!!!!
شما چه تضمینی میدهید که از این مشکلات پیشنیاد؟
iis کانفیگ میکنید؟برای هاست دانلود میخوام(منظور از هاست دانلود کانفیگ وب پنل نیست,با خوده سرور مجازی دانلود و درخوده آن قرار داده میشود)
سرعت دانلود وی پی اس(داخل وی پی اس)و برای کاربران(از iis ) بالا هست؟
تست لطف کنید
-
-
October 18th, 2015, 20:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
AMIRsaya
درود ,عزیز جان تضمین کیفیت شما چی هست؟یه سرور مجازی گرفتم از یک بنده خدا کلا زده ویندوز را پاک کرده (آول گفت مشکل از سمت ما بوده)بعد گفت ویروسی شده و شما خودتان باید بکاپ تهیه می***دید
الان کل اطلاعات بنده را به باد رفت!!!!!!!
شما چه تضمینی میدهید که از این مشکلات پیشنیاد؟
iis کانفیگ میکنید؟برای هاست دانلود میخوام(منظور از هاست دانلود کانفیگ وب پنل نیست,با خوده سرور مجازی دانلود و درخوده آن قرار داده میشود)
سرعت دانلود وی پی اس(داخل وی پی اس)و برای کاربران(از iis ) بالا هست؟
تست لطف کنید
باسلام خدمت شما کاربر گرامی در مورد تضمین کیفیت که میتوانید بصورت تست از خدمات ما یکماه ما رو پالایش کنید هم از نظر کیفیت و هم از نظر سرعت و آپتایم ولی در مورد اطلاعات تان ما خب نمیتونیم تضمین کنیم که 100 درصد بدون مشکل باشد قطعات برقی هست یک موقه شاید بسوزه ولی خب سرور های که ما خریداری میکنیم برای مجازی سازی هارد هاشون نو هستند و اینکه زیاد روی هارد فشار وارد نمیکنیم و تقسیم بندی اطلاعات رو داریم و همچنین رید کنترل H700 هم بر روی سرور های ما نصب می باشد ولی خب تضمین 100 درصد داده نمیشه . سرعت دانلود در سرور های کولوراسینگ و دسنتک تا 90 مگابایت می باشد ولی برای تست هم 1 ساعت کانفیگ شده با IIS تنظیم میکنیم و ارائه میدیم برای دریافت سرویس در وب سایت ما تیکت باز نمایید
irhosting24.com/customer
-
تعداد تشکر ها از ourweb به دلیل پست مفید
-
October 18th, 2015, 20:58

نوشته اصلی توسط
ourweb
باسلام خدمت شما کاربر گرامی در مورد تضمین کیفیت که میتوانید بصورت تست از خدمات ما یکماه ما رو پالایش کنید هم از نظر کیفیت و هم از نظر سرعت و آپتایم ولی در مورد اطلاعات تان ما خب نمیتونیم تضمین کنیم که 100 درصد بدون مشکل باشد قطعات برقی هست یک موقه شاید بسوزه ولی خب سرور های که ما خریداری میکنیم برای مجازی سازی هارد هاشون نو هستند و اینکه زیاد روی هارد فشار وارد نمیکنیم و تقسیم بندی اطلاعات رو داریم و همچنین رید کنترل H700 هم بر روی سرور های ما نصب می باشد ولی خب تضمین 100 درصد داده نمیشه . سرعت دانلود در سرور های کولوراسینگ و دسنتک تا 90 مگابایت می باشد ولی برای تست هم 1 ساعت کانفیگ شده با IIS تنظیم میکنیم و ارائه میدیم برای دریافت سرویس در وب سایت ما تیکت باز نمایید
irhosting24.com/customer
ارسال شد
-