نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: ارسال نشدن ایمیل و سفید شدن پنل مدیریت

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    117
    تشکر تشکر شده 
    103
    تشکر شده در
    76 پست

پیش فرض ارسال نشدن ایمیل و سفید شدن پنل مدیریت

با سلام خدمت دوستان و همکاران گرامی مشکلی که هست اینه موقعی که یه مشتری درخواست سرویس میده مشخصات سرویس مورد نظر براشس ارسال نمیشه و مورد بعدی اینکه موقعی که وارد پنل مدیریت میشم صفحه بعد از چند ثانیه سقید میشه ریفرش میکنم ولی باز همین مشکل هست از دوستان کسی که این مشکل واسش پیش اومده یا کسی میدونه چطور حل میشه بگه راهنمائی کنه ممنون میشم چون واقعا مورد حادی هستش

2. # ADS

عضو انجمن fadak آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    14
    تشکر تشکر شده 
    132
    تشکر شده در
    116 پست

پیش فرض پاسخ : ارسال نشدن ایمیل و سفید شدن پنل مدیریت

با سلام
    ارسال نشدن ایمیل به احتمال زیاد از تنظیمات مربوط به ایمیل هست که باید اونها بررسی بشن
    و اما درباره سفید شدن صفحه:
    1- اسکریپت رو تازه نصب کردید و یا اینکه قبلا مشکلی نداشت و یکدفعه با این مشکل روبرو شدید ؟
    2- در قالب مدیریت تغییراتی انجام دادید ؟
    بنظرم برای اولین کار بهتره فایل های فالب رو مجددا آپلود و جایگزین کنید اگر حل نشد اطلاع بدید
    موفق باشید
    سایت: fadakmizban.com || ایمیل: info@fadakmizban.ir || اسکایپ: fadakteam || تلگرام: MRfadak_admin|| پیامک و تلفن: 09330542631

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    117
    تشکر تشکر شده 
    103
    تشکر شده در
    76 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط fadak نمایش پست ها
    با سلام
    ارسال نشدن ایمیل به احتمال زیاد از تنظیمات مربوط به ایمیل هست که باید اونها بررسی بشن
    و اما درباره سفید شدن صفحه:
    1- اسکریپت رو تازه نصب کردید و یا اینکه قبلا مشکلی نداشت و یکدفعه با این مشکل روبرو شدید ؟
    2- در قالب مدیریت تغییراتی انجام دادید ؟
    بنظرم برای اولین کار بهتره فایل های فالب رو مجددا آپلود و جایگزین کنید اگر حل نشد اطلاع بدید
    موفق باشید
    تغییرات خاصی ندادم الان مثلا وارد پنل مدیریت میشم خود به خود من رو از مدیریت میندازه بیرون و مجدد مشخصات ورود مدیریت میخواد
    و همینطور هم صفحه سفید میشه

تازگی هم قالب ماتیسا مربوط به وهاب انلاین رو روش گذاشتم ولی همچنان مشکل موجود هست

قبلا این موارد رو نداشتم یه چند وقتیه اینطوری شده که وقت نکردم مشکل رو کامل بررسی کنم تا به الان

عضو انجمن fadak آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    14
    تشکر تشکر شده 
    132
    تشکر شده در
    116 پست

تغییرات خاصی ندادم الان مثلا وارد پنل مدیریت میشم خود به خود من رو از مدیریت میندازه بیرون و مجدد مشخصات ورود مدیریت میخواد
    و همینطور هم صفحه سفید میشه

تازگی هم قالب ماتیسا مربوط به وهاب انلاین رو روش گذاشتم ولی همچنان مشکل موجود هست

قبلا این موارد رو نداشتم یه چند وقتیه اینطوری شده که وقت نکردم مشکل رو کامل بررسی کنم تا به الان
    بنظرم برای شروع بهتره قالب خریداری شده رو مجددا آپلود کنیدشاید ناقص آپلود شده
    حل نشد با فروشنده قالب تماس بگیرید و با اون درباره مشکل احتمالی قالب صحبت کنید
    جواب نداد دسترسی بدید من یا یکی از دوستانی که تجربه کار با whmcs را دارن تا بررسی کنند
    موفق باشید
    سایت: fadakmizban.com || ایمیل: info@fadakmizban.ir || اسکایپ: fadakteam || تلگرام: MRfadak_admin|| پیامک و تلفن: 09330542631

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    117
    تشکر تشکر شده 
    103
    تشکر شده در
    76 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط fadak نمایش پست ها
    بنظرم برای شروع بهتره قالب خریداری شده رو مجددا آپلود کنیدشاید ناقص آپلود شده
    حل نشد با فروشنده قالب تماس بگیرید و با اون درباره مشکل احتمالی قالب صحبت کنید
    جواب نداد دسترسی بدید من یا یکی از دوستانی که تجربه کار با whmcs را دارن تا بررسی کنند
    موفق باشید
    از قالب دبفالتشم استفاده کردم ولی باز همین مشکل بیرون انداختن از مدیریت و سفید شدن موجود هست

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)