-
November 29th, 2015, 16:39
سوال در مورد سرویس دهنده وب
با سلام.
در سایت های مختلف میزبانی،در توضیحات سرورشون.اطلاعات سرویس دهنده رو مثلا lightspeed,apache ,.... ذکر کردن.من در مورد تفاوت هاشون و هرکدوم کانفیگ دارن و.. اینا یه چیزایی خوندم.
اما این مسائل تو هاست های اشتراکی مربوط به اون شرکت ارائه دهنده است یا خودم باید کانفیگ کنم؟
الان بخوام یه سایته ساده وردپرسی بسازم فرقی داره سرویس دهنده ام چی باشه؟(مبتدی هستم
)
-
-
November 29th, 2015 16:39
# ADS
-
November 29th, 2015, 16:57
عضو انجمن
پاسخ : سوال در مورد سرویس دهنده وب
سی پنل سادس زود میتونی روش یاد بگیری اموزش هم تو سطح نت زیاد هست
-
تعداد تشکر ها از محمد محمدیی به دلیل پست مفید
-
November 29th, 2015, 17:30

نوشته اصلی توسط
peyman9999
با سلام.
در سایت های مختلف میزبانی،در توضیحات سرورشون.اطلاعات سرویس دهنده رو مثلا lightspeed,apache ,.... ذکر کردن.من در مورد تفاوت هاشون و هرکدوم کانفیگ دارن و.. اینا یه چیزایی خوندم.
اما این مسائل تو هاست های اشتراکی مربوط به اون شرکت ارائه دهنده است یا خودم باید کانفیگ کنم؟
الان بخوام یه سایته ساده وردپرسی بسازم فرقی داره سرویس دهنده ام چی باشه؟(مبتدی هستم

)
این گفته ها از امکانات سرور و مخصوصا نوع وب سرورشون هست که از آپاچه هست یا لایت اسپید، معمولا وب سرورهای دیفالت آپاچه هست و وب سرورهای معروف تر دارای لایسنس هستن و میزبان برای کیفیت سرویسش و کاهش مصرف منابع از این وب سرورها استفاده میکنه.
این مورد در نصب مدیریت محتوا ها مشکلی ایجاد نمیشه و میتونید به راحتی نصب و استفاده کنید
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازarminak به دلیل پست مفید
-
December 7th, 2015, 16:53
عضو جدید
سلام. دوست عزیز از یک شرکت هاست اشتراکی شروع کن. معمولا خودشون هم رایگان وردپرس برتون نصب می کنند. یکم که کار کنید خیلی از چیزها رو یاد می گیرید
-
-
December 7th, 2015, 17:02
عضو انجمن
درود
دوستان ایشون تفاوت وب سرور رو پرسیده چه ربطی به هاست داره>؟
دوست عزیزم اپاچی و لایت اسپید هر دو وب سرور هستن اما لایت اسپید پرسرعت تر از اپاچی میباشد
موفق باشید
پارس وب هاست با 6 سال سابقه درخشان در زمینه هاست,دامین,سرور مجازی,سرور اختصاصی
تلفن:02195119965
پارس وب هاست
-
-
December 31st, 2015, 11:57
این وب سرور ها که شما گفتی اعم از آپاچ و لایت اسپید از قبل توسط خود میربان نصب و کانفیگ شده
شما فقط اون هاستی که میخوای رو بخر وردپرس نصب کن - استفاده کن
اگر نیاز به هاست داشتید ما در خدمتیم
-
-
December 31st, 2015, 11:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
peyman9999
با سلام.

)
اگر هاست اشتراکی بخرید کانفیگ های سمت سرور از قبل انجام شده و شما باید کانفیگ های مربوط به مدیریت محتوی تان را انجام دهید.
-