-
December 1st, 2015, 02:28
پیپال باز ها کمک کنند
سلام پیپال میگه مشخصات بیشتری از شما میخوایم و وقتی لوگین میشم وارد این پیعام میشه و توی پیغام میگه کسی بدون اجازه شما وارد اکانتتون شده و تهه این پیغام میگه که پسورد, سوال ها و کارتتون رو آپدیت کنید تا به صورت اتوماتیک رفع لیمیت شید, من همه این کار هارو کردم و عکسشم ته پست موجوده و هنوز کیسی برام باز نشده که ازم عکس و هویتی چیزی بخواد! چیکار کنم الان ؟ و دوباره تهش میگه که اینارو که کامل کردی برسی میکنیم و اگه چیزه دیگه ای میخواستیم بهت میگیم! یعنی ممکنه عکسی چیزی بخواد ؟
We recently reviewed your account, and we need more information about your business to allow us to provide uninterrupted service. Until we can collect this information, your access to sensitive account features will be limited. We would like to restore your access as soon as possible. We apologize for the inconvenience.
Why is my account access limited?
Your account access has been limited for the following reason(s):
Nov 24, 2015: We want to check with you to make sure that no one has logged in to your account without your permission.
Please take a moment to change your password and create new security questions. You should also take a look at your account information and recent transactions. Make sure that your account information (address, phone number, etc.) hasn't changed and that you recognize all of your recent transactions.
If you see a payment that you don't recognize, let us know by going to the Resolution Center. Click "Dispute a Transaction" to report an unauthorized transaction.
(Your case ID for this reason is PP-004-353-838-962.)
How can I get my account access restored?
It's usually pretty easy to take care of things like this. Most of the time, we just need a little more information about your account or latest transactions.
To help us with this and to find out what you can and can't do with your account until the issue is resolved, go to the Resolution Center.
We'll review the information you provide and email you if we need more details or when your account is back to normal.
Completing all of the checklist items will automatically restore your account access.
ویرایش توسط Sir.DarKNesS : December 1st, 2015 در ساعت 02:31
You Can Get That, Or You Can Get This
You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
You Can Go Hard, Or You Can Go Home
-
-
December 1st, 2015 02:28
# ADS
-
December 1st, 2015, 08:02
پاسخ : پیپال باز ها کمک کنند
سلام
با اسکایپ باهاشون تماس بگیرید، هیچ مشکلی نداره.
-
تعداد تشکر ها از Fracture به دلیل پست مفید
-
December 1st, 2015, 08:31
عضو دائم
منتظر باشید برایتان در صورتی که تا 24 ساعت کاری شرکت مربوطه باز نکردند ، باهاشون تماس بگیرید.
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
December 1st, 2015, 11:02
سلام میترسم عکسی اسکنی چیزی بخواد که من ندارم
-
-
December 1st, 2015, 11:37
عضو دائم
منتظر باشید 24 ساعت ببینید به کجا میرسد
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
December 2nd, 2015, 01:53

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
منتظر باشید 24 ساعت ببینید به کجا میرسد
سلام بیشتر از 24 ساعت شده اما خبری نیست چطوری باهاشون تماس بگیرم منظورم ایمیل هستش
-
-
December 2nd, 2015, 21:18
عضو جدید
درود
اصلا بهشون زنگ نزنید!دارم تاکید میکنم هرگز بهشون زنگ نزنید.
تو اکانتتون چه شماره ای رو نوشتین؟ممکنه بهتون زنگ بزنن و اگر فعال نباشه یا کسی جواب نده خیلی بد میشه.امکان پاسخگویی به اون تلفونو دارین؟
اگر به بخش Resolution Center رفتین و موردهایی رو که درج کرده فقط همین سه مورد بوده(که فکر نمیکنم اینطور باشه) و انجامش دادین.کاری بجز صبر کردن نباید بکنید حتی اگر برای چند روز باشه.
ویرایش توسط Meistero : December 2nd, 2015 در ساعت 21:26
~ حتی پوکترین گردو هم خواهان شکسته شدن است ~ نیچه
-
تعداد تشکر ها از Meistero به دلیل پست مفید
-
December 3rd, 2015, 01:57

نوشته اصلی توسط
Meistero
درود
اصلا بهشون زنگ نزنید!دارم تاکید میکنم هرگز بهشون زنگ نزنید.
تو اکانتتون چه شماره ای رو نوشتین؟ممکنه بهتون زنگ بزنن و اگر فعال نباشه یا کسی جواب نده خیلی بد میشه.امکان پاسخگویی به اون تلفونو دارین؟
اگر به بخش Resolution Center رفتین و موردهایی رو که درج کرده فقط همین سه مورد بوده(که فکر نمیکنم اینطور باشه) و انجامش دادین.کاری بجز صبر کردن نباید بکنید حتی اگر برای چند روز باشه.
سلام خیر از توی گوگل مپ آدرس پیدا کردم! اونم بک رستوران در دوبی! شماره همونجارو هم دادم بله فقط همین 3 مورد بوده و توی resolutin center اصلا چیزی نیومده و توی پیپالم 5 دلار بیشتر نیست!
-
-
December 3rd, 2015, 02:04
با ای پی های مختلف وارد شدین که لیمیت شده ؟
-
تعداد تشکر ها از shirazshop به دلیل پست مفید
-
December 3rd, 2015, 02:12

نوشته اصلی توسط
shirazshop
با ای پی های مختلف وارد شدین که لیمیت شده ؟
با آلمان همیشه لوگین میشدم بعد وی پی اس قطع شد با وی پی اس یو کی رفتم اینطوری شد :دی
-