سلام دوستان
بطور جدی تو فکر گرفتن سرور اختصاصی هستم ولی مشکل اینه که پول کافی برای گرفتن یه سرور خوب ندارم.باید دنبال حد اقل امکانات با کمترین قیمت باشم.
من نتونستم لینک سرور های ارزون قیمت کیم سوفی رو پیدا کنم... کسی میدونه ؟
سلام دوستان
بطور جدی تو فکر گرفتن سرور اختصاصی هستم ولی مشکل اینه که پول کافی برای گرفتن یه سرور خوب ندارم.باید دنبال حد اقل امکانات با کمترین قیمت باشم.
من نتونستم لینک سرور های ارزون قیمت کیم سوفی رو پیدا کنم... کسی میدونه ؟
مورد استفاده شما از سرور چی هست ؟
البته دقت داشته باشید که سرور ارزان دارای سخت افزار ضعیف و قطعات قدیمی می باشد که در برخی موارد قدرت و سرعت یک سرور مجازی رو هم نداره و تنها هزینه اضافی برای شما خواهد بود.
..::| بیش از یک دهه |::..
با سلام
سرورهای مارکت هتزر میتونه گزینه مناسبی برای شما باشه.
https://robot.your-server.de/order/market/country/DE
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(سکویا سرور) شماره ثبت:44188موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserverمدیریت:علیرضا فقیه
سلام
همون طور که کاربر kool گفت سرور ارزون یه سری معایب خاص خودشو داره و بهتر برای کارهای که براتون ارزش داره طرفش نرید
اگر مصرف منابع الکی ندارید یا مصرف زیاد مثل انکود فیلم و .... و قرار نیست یکی دوماه دیگه بیخیال بشید میتونید شراکتی سرویس بگیرید
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
سلام اگه رو هاستینگ هستید رد حال حاظر مجازی بگیرید مجازی هرتزنر که پینگش نسبتا خوبه به ایران قیمت خیلی مناسبی میتونه داشته باشه براتون
دنبال سرور اختصاصی خیلی ارزان نباشید
اگر مقدار پول یک سرور اختصاصی خوب رو ندارید از یکی از هاستینگ مطرح سرور نیمه اختصاصی بگیرید اینطوری هم خیالتون از کیفیت راحته هم اینکه هزینه کمتری متحمل میشید هم پشتیبانی میگیرید
:: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
:: دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)