-
December 4th, 2015, 13:45
بهترین مودم adsl چیه؟
سلام دوستان
من بیشتر از 4 ساله مودم D-Link 2730U رو دارم که الان ظاهراً خراب شده و می خوام یه مودم جدید بخرم.
مودم 2730U من طی این 4 سال بعضی اوقات که مودم رو Restart می کردم الکی چراغ آیکن Web دستگاه قرمز میشد و تا اینکه 7 - 8 بار دیگه دستگاه رو دوباره Restart نمی کردم درست نمیشد.اول فکر می کردم شاید مشکل از ISP بنده باشه اما وقتی حتی تو نظرات دستگاه جدید 2750U هم در دیجی کالا خوندم که بقیه هم این مشکل رو دارن تصمیم گرفتم که دیگه اصلاً D-Link نگیرم پس D-Link پیشنهاد ندید.
غیر از D-Link چه مودمی خوبه لطفاً اگه خودتون تجربه استفاده اش رو دارید پیشنهاد بدید.
خیلی ممنون.
-
تعداد تشکر ها از iHSG به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2015 13:45
# ADS
-
December 4th, 2015, 13:51
عضو دائم
پاسخ : بهترین مودم adsl چیه؟
سلام
برای شرکت از D link استفاده میکنیم بهتر هست در این مورد شک نکنید
بعد از اون
Tplink
اگر میتوانید هزینه کنید مودم های سیسکو ...
-
تعداد تشکر ها از company_hosting به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2015, 14:00

نوشته اصلی توسط
iHSG
سلام دوستان
من بیشتر از 4 ساله مودم D-Link 2730U رو دارم که الان ظاهراً خراب شده و می خوام یه مودم جدید بخرم.
مودم 2730U من طی این 4 سال بعضی اوقات که مودم رو Restart می کردم الکی چراغ آیکن Web دستگاه قرمز میشد و تا اینکه 7 - 8 بار دیگه دستگاه رو دوباره Restart نمی کردم درست نمیشد.اول فکر می کردم شاید مشکل از ISP بنده باشه اما وقتی حتی تو نظرات دستگاه جدید 2750U هم در دیجی کالا خوندم که بقیه هم این مشکل رو دارن تصمیم گرفتم که دیگه اصلاً D-Link نگیرم پس D-Link پیشنهاد ندید.
غیر از D-Link چه مودمی خوبه لطفاً اگه خودتون تجربه استفاده اش رو دارید پیشنهاد بدید.
خیلی ممنون.
یک مودم معمولی 6و7 تومانی بخر با یک میکروتیک hAP که 80 تومان قیمتشه! از هر چیزه دیگه بهتر جواب میده خودم اینکارو. کردم منم دی لینک داشتم
2740 داشتم
-
تعداد تشکر ها از irank1 به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2015, 14:04
tplink دارم حدود 4 سال هم هست بدون مشکلی کار میکنه
-
-
December 4th, 2015, 14:07
عضو انجمن
سلام dlink 2750u خیلی خوب هست
-
-
December 4th, 2015, 14:16
من زاگسل دارم زنت دارم دلینک هم دارم تی پی لینک هم داشتم من با تی پی لینک راحت تر بودم
-
-
December 4th, 2015, 14:35
عضو انجمن
tp-link دارم ADSL2+
2ساله دارم بدونه مشکل 55 تومان هم خریده بودم 3سالم کارانتی داشت مشکلی نداشتم . قبلش smartax داشتم مارک متفرقه بود که اون بعد از 3. سال سوخت .
-
-
December 4th, 2015, 14:59
دوست عزیز، بنده اواخر فروردین امسال مدل 2750u رو از دیجی کالا خریدم و از وقتی گرفتم، شده در این مدت، حدودا 1-2 ماه (نه 1-2 ماه مداوم) 24 ساعته هم روشن باشه تا به امروز مشکلی نداشته و آخ نگفته!
-
-
December 4th, 2015, 15:05
عضو انجمن
سلام
از tp-link خیلی راضیم و کارش درست و عالیه
-
تعداد تشکر ها از محمد محمدیی به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2015, 15:09
عضو انجمن
مودم های tplink خرابی کمتری ازش گزارش شده.ما برای مشتریان tplink میبندیم و لاغیر.
-