-
December 4th, 2015, 18:34
با سیصد تا سیصدو پنجاه میلیون تومان چه بیزینسی را پیشنهاد می دهید؟
سلام
جوان ۲۵ ساله ای هستم. تا اواخر فروردین مبلغ سیصد تا سیصد میلیون تومان به دستم می رسه. می خواهم بیزینسی برای خودم ایجاد کنم اما واقعا نمی دانم چه بیزینسی را شروع کنم که بتوانم بعد از نهایت دو سه ماه تلاش اولیه به سوددهی خوبی برسم. حقیقتش تو فکر بودم که چگونه میتوانم به اختراعات ثبت شده در سازمان ثبت اختراعات دسترسی داشته باشم که بتوانم در اختراعی خلاقانه و مقبول ، سرمایه گذاری کنم. اما واقعا نمیدانم چگونه میتوانم به این اختراعات با کدهای مختلف دسترسی داشته باشم چون اطلاع رسانی در این باره خیلی ضعیفه.
خواستم این موضوع را در سایت کارافرینی مطرح کنم اما از انجاییکه بخش هاشون اکثرا وی آی پی شده و دیگه مثل قدیم فعال نیستند ، برآن شدم تا موضوع را اینجا مطرح کنم و فقط از قدیمی های سایت و با تجربه ها ، آنهایی که در بیزینسشان موفق اند ، مشورتی بگیرم.
چندی از دوستان پیشنهاد دادند که بزن تو کار تولید. بعضی دیگه گفتن تولید تو این مملکت مُرده. بعضی دیگه گفتن مملکت ما رو دلالی میچرخه بزن تو کار دلالی. بعضی دیگه گفتن مملکت ما رو شکم می چرخه بزن تو کار شکم و غذا. بعضی گفتن بزن تو کار کامپیوتر و دنبالش بعضی دیگه گفتن بازار کامپیوتر اشباع شده. بعضی گفتن پولتو بگذار تو بانک های خصوصی سود بگیر و ریسک نکن. اما من خودم از راکد ماندن پول بیزارم... کلا نظرات و ایده هایی این چنینی به من دادند.
نظر خودم روی شیمی هست. یعنی مخترعی یک محصولی مثلا زینگ ریچ یا هرچیز دیگری را که به شدت به درد صنعت میخوره و بازار خوبی هم داره اختراع کرده و من روی اون سرمایه گذاری کنم طوریکه هیچ ریسکی نداشته باشه و با تلاش اینده ی خوبی داشته باشه و بحث صادراتشم اوکی باشه.
یا اگر دوستان ایده ای خلاقانه و در عین حال پر بازده در عمل و نه فقط در تئوری دارند که به درد کشورهای جهان سومی مثل ایران بخوره لطفا همینجا مطرح کنند همچنین از دوستان دیگه هم خواهشمندیم اگه کسی در اون زمینه و یا اصنافی که عزیزان دیگه معرفی میکنند تجربه ای داره بیان کنند تا به یک جمع بندی کلی برسم و ببینم واقعا باید چیکار کنم. برای تجربه جوانان دیگه هم مطمئنم مفید خواهد بود.
-
-
December 4th, 2015 18:34
# ADS
-
December 4th, 2015, 18:40
پاسخ : با سیصد تا سیصدو پنجاه میلیون تومان چه بیزینسی را پیشنهاد می دهید؟
بزار بانک سودشو بگیر اصولا هموطنان همینو میگن :دی
-
تعداد تشکر ها از farssub به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2015, 18:40
عضو دائم
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2015, 18:43
-
تعداد تشکر ها از ourweb به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2015, 18:45

نوشته اصلی توسط
farssub
بزار بانک سودشو بگیر اصولا هموطنان همینو میگن :دی
درسته اینم پیشنهاد یک دوستی بود که خودش تو فارکس و بورس بین الملل فعالیت داره.

نوشته اصلی توسط
viasky
فست فود
فست فود دست خیلی زیاده. ولی دیشب اتفاقا تو فکر دستگاه اتوماتیک تولید پیتزا بودم مثل این:
http://www.mojmeli.ir/fa/pizza-gardan.htm

نوشته اصلی توسط
ourweb
فلافل فروشی

اتفاقا شنیدم سوددهی خوبی داره مخصوصا اگه بتوانی سمت بازار و یا دانشگاه ها مغازه ای اجاره کنی
ویرایش توسط 007007 : December 4th, 2015 در ساعت 18:48
-
-
December 4th, 2015, 18:48
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
007007
درسته اینم پیشنهاد یک دوستی بود که خودش تو فارکس و بورس بین الملل فعالیت داره.
فست فود دست خیلی زیاده. ولی دیشب اتفاقا تو فکر دستگاه اتوماتیک تولید پیتزا بودم مثل این:
http://www.mojmeli.ir/fa/pizza-gardan.htm
اگر خارج از ایران بودید خیلی کار هست که قابل اجراست
ولی به نظر خود بنده یک فست فود البته با کیفیت و خدمات بالا ( به شما مربوط میشه) راه اندازی کنید
خیلی خوب هست
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2015, 18:55

نوشته اصلی توسط
viasky
اگر خارج از ایران بودید خیلی کار هست که قابل اجراست
ولی به نظر خود بنده یک فست فود البته با کیفیت و خدمات بالا ( به شما مربوط میشه) راه اندازی کنید
خیلی خوب هست
درسته. اکثر بیزینس ها خارج از ایران ثبات دارند و قابل اعتمادند و به طور لحظه ای به دلیل مشکلات اقتصادی جامعه مثل جامعه ما رو به فنا نیستند.
-
-
December 4th, 2015, 18:56
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها از djspammer به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2015, 19:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ourweb
فلافل فروشی

فلافل فروشی با سیصد میلیون؟؟؟؟؟
- - - Updated - - -
در انجمن سایت بنده میتونید مطرح کنید
به نظرم در کارهای تکراری سرمایه گذاری نکنید
برید تو کار استارتاپ : اگه نمیدونید استارتاپ چیه این مقاله رو بخونید http://lifetargets.ir/%d8%a7%d8%b3%d...1%d8%a7%db%8c/
استاتاپ و ایده خلاق + سرمایه بالا = درامد میلیونی !
Rapident
tm.alian67 [at] gmail [dot] com
-
تعداد تشکر ها ازp30nama به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2015, 19:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
p30nama
فلافل فروشی با سیصد میلیون؟؟؟؟؟
جان خودم اینجا اهواز میلیاردر شدن این فلافل فروش ها حتا شنیدم پاشون به تهران هم باز شده شعبه زدن ببین چه سودی میکنن !!! البته نگفتم 300 میلیون رو بزنه با 15 تا هم راه میفته بقیه اش رو بزنه تو یک کار دیگه ولی میشه براش کار دوم خوب هم فکر کنم براش داشته باشه
-
تعداد تشکر ها ازourweb به دلیل پست مفید