نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: نصب همزمان سایت php و asp.net روی سرور ویندوز

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید jox آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    42
    تشکر تشکر شده 
    14
    تشکر شده در
    11 پست

Arrow نصب همزمان سایت php و asp.net روی سرور ویندوز

با سلام

بنده سایتی دارم که تقریبا 40000 ایندکس در گوگل داره الآن اسکریپت سایت php هست اما بنا به دلایلی دادم اسکریپت اختصاصی برای سایت با asp.net طراحی کنن
    اما یک مشکل اساسی وجود داره و اونم اینه که شیوه آدرس دهی اسکریپت جدید با اسکریپت فعلی فرق داره و همچنین نمیشه که مطالب قدیمی رو به سیستم جدید منتقل کرد چون دیتا بیس ها با هم فرق دارن.
    من میخوام برای رفع این مشکل در مدتی که داره اسکریپت طراحی میشه سایت قدیمی رو به پوشه ای مثل mydomain.ir/old منتقل کنم و از اونجایی که بعد از آماده شدن اسکریپت جدید که با asp.net نوشته شده باید هر دو اسکریپت نصب باشند و سایت اصلی هم asp.net خواهد شد باید سرور ویندوز براش بگیرم.

اما سوال اینجاست که آیا میشه بصورت همزمان روی سرور اختصاصی ویندوز هم از php و هم از asp.net استفاده کرد ؟
    در صورت استفاده چه مشکلاتی ممکنه پیش بیاد و آیا به سرور زیاد فشار میاد؟

و یک سوال دیگه این که آیا میشه که برای پوشه mydomain.ir/old که php هست یک هاست لینوکس جداگانه بگیرم و بقیه سایت هم روی سرور ویندوز باشه؟

عضو انجمن besthosti.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    116
    تشکر تشکر شده 
    1,806
    تشکر شده در
    1,340 پست

پیش فرض پاسخ : نصب همزمان سایت php و asp.net روی سرور ویندوز

شما فقط کافی هست که در وب سرور ویندوز که iis هست، زبان پی اچ پی رو هم نصب کنید.

- - - Updated - - -

شما فقط کافی هست که در وب سرور ویندوز که IIS هست، زبان پی اچ پی رو هم نصب کنید.

3. تعداد تشکر ها از besthosti.com به دلیل پست مفید

jox

عضو جدید jox آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    42
    تشکر تشکر شده 
    14
    تشکر شده در
    11 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط besthosti.com نمایش پست ها
    شما فقط کافی هست که در وب سرور ویندوز که iis هست، زبان پی اچ پی رو هم نصب کنید.

- - - Updated - - -

شما فقط کافی هست که در وب سرور ویندوز که IIS هست، زبان پی اچ پی رو هم نصب کنید.
    ممنون از پاسخ شما مشکلی از بابت فشار و افت سرعت و امنیت برای سرور پیش نمیاد ؟چون برام سرعت و امنیت خیلی مهمه اصلا به همین دلیل سایت جدید رو داریم با asp میسازیم.

عضو دائم OmidX آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,165
    تشکر تشکر شده 
    3,648
    تشکر شده در
    2,594 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط jox نمایش پست ها
    ممنون از پاسخ شما مشکلی از بابت فشار و افت سرعت و امنیت برای سرور پیش نمیاد ؟چون برام سرعت و امنیت خیلی مهمه اصلا به همین دلیل سایت جدید رو داریم با asp میسازیم.
    سرعت و امنیت ، برمی گرده ب کانفیگ صحیح بعد از نصب و ارتباطی با نصب بودن یا نبودن php پیدا نمیکنه .
    ...Zzzz...

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    48
    تشکر تشکر شده 
    72
    تشکر شده در
    60 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط jox نمایش پست ها
    با سلام

بنده سایتی دارم که تقریبا 40000 ایندکس در گوگل داره الآن اسکریپت سایت php هست اما بنا به دلایلی دادم اسکریپت اختصاصی برای سایت با asp.net طراحی کنن
    اما یک مشکل اساسی وجود داره و اونم اینه که شیوه آدرس دهی اسکریپت جدید با اسکریپت فعلی فرق داره و همچنین نمیشه که مطالب قدیمی رو به سیستم جدید منتقل کرد چون دیتا بیس ها با هم فرق دارن.
    من میخوام برای رفع این مشکل در مدتی که داره اسکریپت طراحی میشه سایت قدیمی رو به پوشه ای مثل mydomain.ir/old منتقل کنم و از اونجایی که بعد از آماده شدن اسکریپت جدید که با asp.net نوشته شده باید هر دو اسکریپت نصب باشند و سایت اصلی هم asp.net خواهد شد باید سرور ویندوز براش بگیرم.

اما سوال اینجاست که آیا میشه بصورت همزمان روی سرور اختصاصی ویندوز هم از php و هم از asp.net استفاده کرد ؟
    در صورت استفاده چه مشکلاتی ممکنه پیش بیاد و آیا به سرور زیاد فشار میاد؟

و یک سوال دیگه این که آیا میشه که برای پوشه mydomain.ir/old که php هست یک هاست لینوکس جداگانه بگیرم و بقیه سایت هم روی سرور ویندوز باشه؟
    با سلام
    در صورتی که بخواهید از asp , php همزمان استفاده کنید میتونید از webplatform installer استفاده کنید مخصوص ماکروسافت هست و تنظیمات امنیتی هم خودش انجام میده
    از منابع سیستم هم زیاد استفاده نمیشه،
    فکر میکنم تمام این تنظیمات رو انجام بدید به همراه sqlserver , mysql , IIS,PHP,MAILserver,FTP با سیستم عامل x64 به 2 گیگ رم نخواهد رسید.(~گیگ1.5)
    در مورد فرمایش شما مبنی بر اینکهاطلاعات قبلی رو نمیشه انتقال داد باید عرض کنم که میشه.میتونید از دوستان برنامه نویس خواهید که پایگاه داده asp رو mysql قرار بدن،و تغییرات جدید رو روی پایگاه اعمال کنند
    برای اینکه از دوسایت همزمان بخواهید استفاده کنید پیشنهاد میکنم old را به صورت ساب دامین استفاده کنید
    اینطوری old مثل سایت مجزا عمل خواهد کرد و میتونید تمام تنظیمات رو روی php قرار بدید و سایت اصلی رو asp.
    موفق باشید
    ویرایش توسط khaf_0 : December 5th, 2015 در ساعت 01:20

عضو جدید jox آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    42
    تشکر تشکر شده 
    14
    تشکر شده در
    11 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط khaf_0 نمایش پست ها
    با سلام
    در صورتی که بخواهید از asp , php همزمان استفاده کنید میتونید از webplatform installer استفاده کنید مخصوص ماکروسافت هست و تنظیمات امنیتی هم خودش انجام میده
    از منابع سیستم هم زیاد استفاده نمیشه،
    فکر میکنم تمام این تنظیمات رو انجام بدید به همراه sqlserver , mysql , IIS,PHP,MAILserver,FTP با سیستم عامل x64 به 2 گیگ رم نخواهد رسید.(~گیگ1.5)
    در مورد فرمایش شما مبنی بر اینکهاطلاعات قبلی رو نمیشه انتقال داد باید عرض کنم که میشه.میتونید از دوستان برنامه نویس خواهید که پایگاه داده asp رو mysql قرار بدن،و تغییرات جدید رو روی پایگاه اعمال کنند
    برای اینکه از دوسایت همزمان بخواهید استفاده کنید پیشنهاد میکنم old را به صورت ساب دامین استفاده کنید
    اینطوری old مثل سایت مجزا عمل خواهد کرد و میتونید تمام تنظیمات رو روی php قرار بدید و سایت اصلی رو asp.
    موفق باشید
    ممنون از پاسخ شما
    خودم هم فکر میکنم که انتقال به سابدامین old و خرید دوهاست مجزا بهتر باشه
    ولی فکر میکنم از لحاظ سئو پوشه
    mydomain.ir/old
    بهتر باشه.
    ولی اگه بشه برای پوشه mydomain.ir/old یک هاست مجزا تهیه کرد خیلی خوب میشد

عضو انجمن OnlineServer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    230
    تشکر تشکر شده 
    611
    تشکر شده در
    478 پست

شما امکان انتقال پوشه را به هاست دیگر ندارید . چنانچه بخواهید از ۲ سرور استفاده کنید باید با سابدامنه و ای رکورد این کارو انجام بدید
    گمراهان دو دسته اند:
    آنان که خواندند و اندیشه نکردند
    آنان که نخواندند و یقین آوردند.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)